Direct la pagina principală

• Raport calitate/preţ

8,6

• WiFi gratuit

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 7

• Comentariu trimis pe 25 iulie 2024

9,0
    Superb
    • Cameră dublă sau twin Economy
    • Trimis de pe mobil

Patul dublu mic și un pic incomod.

Aproape de port, confortabil!

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 11 noiembrie 2023

7,0
    Poate doar pentru tranzit
    • Cameră dublă sau twin Economy
    • Trimis de pe mobil

Geamul de la balcon , deși închis, nu izola prea bine fonic. Se aude traficul și noaptea. Destul de greu de ajuns în zona centrală a Atenei.

Personalul amabil. Destul de aproape de portul Pireu. Autobuzul expres care duce din port la aeroport poate fi accesat ușor.

Sejur în noiembrie 2023

• Comentariu trimis pe 31 mai 2026

2,0
    Camera cu miros de hazna si igrasie
    • Călător singur
    • Cameră triplă standard
    • Trimis de pe mobil

Camera mirosea ingrozitor a hazna si a mucegai Am ajuns in jur de ora 1 noaptea, am reusit cu greu sa rezistam si sa dormim putin, iar in jur de ora 5 dimineata am parasit hotelul fiindca nu mai suportam mirosul din camera. Am mai stat putin in masina, ne-am inghesuit in masina doi adulti si un copil, am preferat decat sa stam in infectia aia. Totul este foarte vechi si rudimentar, usile de la camera sunt extrem de vechi, scartie, nu se inchid, camerele sunt neaerisite si mirosea ingrozitor. Ca si cum nu erau suficiente toate acestea, se mai auzeau si foarte multe tipete, urlete, antifonarea camerelor este foarte proasta. Au un lift la fel de vechi unde si scrie sa aveti grija, poate sa transporte 2 persoane fara bagaje sau o persoana cu un bagaj, este un lift de 0.5x05m, darapanat rau de tot. Balconul este o chestie de maxim jumatate de mp cu niste bare ca sa nu cazi, de parca esti urcat pe o schela si nu un balcon. Privelistea este si mai dezolanta ca in jurul lui sunt o gramada de unitati exterioare de aer conditionat care fac un zgomot mare dar am preferat sa suportam cateva ore acel zgomot si sa stam cu usa deschisa la balcon decat sa murim de mirosurile de igrasie si hazna, din camera. Nu stiu cine face clasificarea acestui ansamblu la 3 stele ca eu consider ca si o singura stea este destul de generos daca i s-ar da. Este prezentat ca un hotel potrivit pentru familiile cu copii, au chiar si paturi suprapuse in camera, dar consider ca este foarte riscant sa lasi un copil sa respire asemenea aer din camera, mai ales ca plamanii unui copill mic nu sunt la fel de dezvoltati ca la un adult. Imi pare rau ca am cazut in capcana si unele comentarii si recenzii bune gasite pe booking ne-au atras sa alegem pentru o noapte acest hotel. Consider ca unele evaluari pe booking sunt total eronate si imi rezerv dreptul ca pe viitor sa caut si alte surse alternative de informare.

Nimic

Sejur în octombrie 2023

Rezultate 1 – 7

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: