Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

10,0

• Fiyat/fayda dengesi

• Ücretsiz WiFi

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 22 Haziran 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Tesis temizdi, otelin sahibi Petros bey gayet misafirperver, güleryüzlü ilgili idi.

• Değerlendirme tarihi: 21 Haziran 2026

• Değerlendirme tarihi: 18 Haziran 2026

Çok iyiydi.
    • İş seyahati
    • Mobil cihazdan gönderildi

Özellikle tesisin sahipleri çok güler yüzlü davrandılar. Odamız çok temizdi ve her gün havlularımız yenilendi. Tesisin konumu çok merkeziydi.

• Değerlendirme tarihi: 15 Haziran 2026

• Grup
    • 2 gece konaklandı

Konum çok iyi, otel sahibinin samiyeti, misafirperverliği ve yardım severliği gerçekten harika, her yerde bulamayacağınız bir şey bu. Genel olarak Samos esnafı da güler yüzlü kibar insanlar. Burayı tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyacağım.

• Değerlendirme tarihi: 14 Haziran 2026

• İki Yataklı Oda - Deniz Manzaralı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otelin yeri çok merkezi, araç kiralamamıza rağmen genelde yürüdük. Otel çok temiz ve güzeldi odamız her gün temizlendi. Ayrıca otel işletmecileri karı koca çok tatlı bir çift. Kendileri çok güleryüzlü ve misafirperverdi bizi evimizde gibi hissettirdiler eşim de ben de ikisini de çok sevdik. Samos’a tekrar gidecek olursam hiç düşünmeden tekrar konaklarım. Ayrıca otelden ayrılırken bize küçük hediyeler verdiler. Biz çok memnun kaldık.

• Değerlendirme tarihi: 14 Haziran 2026

• Çift Kişilik Oda - Balkonlu ve Deniz Manzaralı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Guleryuzlu samimi ve icten bir hizmet vardi ve odalar temiz, ve konumu cok iyiydi.Oda manzarasi cok guzeldi.yine gitsek yine ayni otelde kaliriz

• Değerlendirme tarihi: 10 Haziran 2026

9,0
    Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Oncelikle otelin konumu cok güzel ,limana yakın ve çarsi,market restoran ve cafelere yürüme mesafesinde .Otelin temizligini ve dekorunu cok begendik .Tam bir ada otelinde oldugunuzu hissettiriyor .Otelin sahibi Petros cok ilgili ve iletisimi son derece pozitif biri .Bizi oldukca samimi ağirladi .Eşinin yapmis oldugu kek ve receller ise cok lezzetliydi .Biz genel anlamda cok memnun ayrildik , Tesekkurler Petros ..

• Değerlendirme tarihi: 2 Haziran 2026

• Grup
    • 2 gece konaklandı

tesis biraz daha yeni olabilirdi

• Değerlendirme tarihi: 31 Mayıs 2026

• Değerlendirme tarihi: 31 Mayıs 2026

Kalınacak harika yer
    • İki Yataklı Oda - Deniz Manzaralı
    • Mobil cihazdan gönderildi

İnternet biraz az çekiyor.

Konum müthiş. Çalışanlar sıcak. Oda temiz. İmkanlar çok. Yine gelsem burda kalırım.

Harika bir deneyimdi 🥰
    • Standart Çift Kişilik Oda - Bahçe Manzaralı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Petros harika biri, kibar ve oldukça misafirperver🥰 odamız tertemizdi, ilk gittiğimizde su ve eşinin yaptığı kek ile karşılandık. Otelden çıkarken de zeytinyağı sabunu ve çay hediye ettiler. Biz Samos’tan çok otelin balkonunda vakit geçirmiş olabiliriz :) Petros artık bizim için Samos’taki dostumuz, herşey için teşekkürler…

Huzur, güleryüz

hiçbir şey yok

Karşılama ilgi süper, sahibi Petros bey gezilecek yerler hk da bilgi verdi. İlk gün odamızda eşinin yaptığı kek süperdi 4 gün kaldık odalar hergün temizlendi 2.gün çarşaf vs değişti. Odamız alt katta olmasına rağmen üst katta deniz gören oda verdi, 2 aile gitmiştik. Çay kahve mak.var hergün bitenler,süt vs kondu.Ayrılırken ada hatırası hediyeleride oldu, teşekkürler herşey için🙏🏻Resimler odadan çekildi, 1 tanesi otel girişi

• Değerlendirme tarihi: 30 Mayıs 2026

Harika ve sıcak bir otel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesis konum olarak çok iyi yerdeydi o da çok temizdi balkonumuz mükemmeldi deniz manzaralı 😍oda her gün temizleniyordu havlular değişiyordu otelin sahibi çok şekerdi sürekli bir ikramlarda bulunuyorlardı her anlamda harikaydı her şey

• Değerlendirme tarihi: 22 Mayıs 2026

Mükkemmel deneyim
    • Mobil cihazdan gönderildi

Petros ve eşi inanılmaz misafirperverdi. İlk girişte çocuklara küçük hediyeler odalarda el yapımı kekler çok güzel detaylardı. Çıkışta bile hediye ile uğurladılar. Mükemmel bir deneyimdi.

• Değerlendirme tarihi: 18 Mayıs 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Sevmdeiğimiz bir husus olmadı.

Deniz manzaralı, teraslı odalarda kaldık. 2 ale toplam 3 oda kiraladık. Odalar gayet temiz. Her sabah oda temizliği yapıldı. İşletmeci Pedros bey çok yardımsever, nazik ve ilgili bir insan.Başta adada gezilecek yerler ve yemek yenilecek restaurantlar hakkında olmak üzere her konuda bizleri bilgilendirip yönlendirdi. Eşinin de nefis kekleri ve ikramlarını da unutmamak lazım. Yeniden gelirsek hiç çekinmeden tekrar kalacağımız bir tesis burası.

• Değerlendirme tarihi: 16 Mayıs 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Tesis sahibi çok sıcakkanlı konuksever biriydi

• Değerlendirme tarihi: 30 Ekim 2025

Unutulmaz, inanılmaz keyifli bir tatildi. Her şey için teşekkürler SAMAİNA!
    • 4 gece konaklandı

sevmediğimiz hiç bir şey yoktu her şey harikaydı.

Petro tanıştığım en mükemmel işletmeci. Misafirperverliği çözümcül yaklaşımıyla harika bir insan. Otel misler içinde tertemiz tam bir ada oteli. Bu kadar temiz ve samimi bir ortam beklemiyordum. Aile odasında kaldık ve evimizde gibi rahattık. Kızlar odalarındaki çöp kovasına kirlilerini atmış. Temizlik yapan kadınlarda çöp sanıp atmış. Kızım tişörtüm diye tutturunca Petro bizi bir sokak ötede çöplerin toplandığı yere götürdü. Samaina Otele aile çöp torbalarını bulup çöpten poşet içinden tişörtleri bulduk. Başka bir otel olsa bu kadar ilgileneceklerini hiç sanmıyorum sadece geçmiş olsun derlerdi. Petro sayesinde bulduk ve Samaina otel civarındaki harika yerleri keşfederek unutulmaz bir tatil geçirdik.

• Değerlendirme tarihi: 6 Ekim 2025

Harika bir konaklama geçirdik.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Aile odasında kaldık iki ayrı odadan oluşuyor. Yatak başlarında gün içerisinde müzik çalıyor ve bu çok tatlı. Otel sahipleri karı koca muhteşemler. Bizi çok iyi karşıladılar. Kendi yaptıkları kekle bize her gün ikramda bulundular. Odalar hergün temizlendi ve nevresim havlu her şey tertemiz ve her gün yenilendi. Otelden ayrılırken hediyeler verdiler . İyi ki sizi tercih etmişiz. Tekrar gelirsek yine burda kalacağız.

• Değerlendirme tarihi: 13 Eylül 2025

Mükemmel Konaklama - Harika Otel Sahipleri
    • 6 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Petros ve eşi harika insanlar. Çok yardımsever ve dost canlısı insanlar. Bize ve hatta bu otelde konaklamayan bir arkadaşımıza Petros’un eşinin kendi yapımı keklerinden ikram ettiler. Giderken de hediyeler verdiler. Otel çok güzel, temiz, merkeze çok yakın, sessiz. Tekrar gelsem yine burada kalırım. Her şey mükemmeldi. Burayı mükemmel yapan otel sahipleri Petros ve eşi. Çok teşekkür ederiz her şey için. Petros and his wife are truly wonderful people. They welcomed us like family, always kind and generous. They even shared homemade cake with us—and with a friend who wasn’t even staying at the hotel! When we left, they surprised us with thoughtful gifts. The hotel itself is beautiful, spotless, peaceful, and just steps from the center. But what really makes this place unforgettable are Petros and his wife. We left with full hearts—thank you so much for everything!

• Değerlendirme tarihi: 2 Eylül 2025

Temiz, kaliteli ve misafirperver bir otel.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel sahipleri çok güler yüzlü insanlar. Geldiğimizde bizi ikramla karşıladılar çıkarken de küçük hediyeler verdiler. Odaların temizliği gayet güzeldi. Otelin konumu ise şahane. Şehir merkezine iki dakikada yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Plajlara beş dakika mesafede. Tekrar gelirsem tercih edeceğim bir otel 🥰

• Değerlendirme tarihi: 1 Eylül 2025

Tekrar misafir olmayı planlıyorum
    • Çift Kişilik Oda - Balkonlu, Deniz Manzaralı - En Üst Kat

Yok

Odanın hazırlanışı, sahiplerinin misafirperverliği, oda temizliği, manzarası, konumu tam istediğimiz gibiydi. odada kettle var, günlük bitki çayları ve kahveler yenileniyor, mini buzdolabı var, saç kurutma var, radyo var. Her şey için çok teşekkür ederiz. Otel sahipleri çok kibar ve yardımsever. Önerileri çok isabetli ve keyifli deneyimler sundu. El yapımı kekleri çok lezzetli ve ikram olarak odada bizi bekliyordu.

• Değerlendirme tarihi: 30 Ağustos 2025

Otel sahibi çok ilgiliydi, konaklamamız boyunca bizimle çok ilgilendi. Oda temizliği her gün özenle yapıldı. Otele giriş
    • Arkadaş grubu
    • Mobil cihazdan gönderildi

Banyodan ara ara koku geliyordu ama çok rahatsız edici değildi.

Konumu çok güzeldi pythagorion merkezine çok yakındı, cafeler yürüyerek ulaşabildik.

• Değerlendirme tarihi: 28 Ağustos 2025

harikaydi
    • Mobil cihazdan gönderildi

sadece oda bir tik kucuktu ama o bile sakinca olmadi

vok guzeldi orada ilgilenen beyfendi cok iyi biriydi cok yardimci oldu cok sevdik onu bize hediyesi oldu tesekkurler cok guzeldi

• Değerlendirme tarihi: 26 Ağustos 2025

Muhteşem bir tatil deneyimi
    • Mobil cihazdan gönderildi

24-26 Ağustos arası yaptığımız konaklama muhteşemdi. Sıcacık, ilgili ve güler yüzlü işletme sahibine çok teşekkür ediyoruz. Otel merkeze oldukça yakın, muhteşem bir lokasyonda, ayrıca tertemiz bir hizmet deneyimi yaşadık. Yeni evli olmamız vesilesiyle işletme sahiplerinin yaptıkları jest bizi çok mutlu etti. Bundan sonra Samostaki tek adresimiz Samaina Hotel olacak 🥰🌸

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: