Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

• Prijs-kwaliteitverhouding

9,8

• Gratis WiFi

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 7

• Beoordeeld op: 22 september 2025

Als je naar kefalonia wil, boek deze accomodatie!
    • Verbleef 13 nachten

Echt helemaal niets.

Dit was oprecht perfect! De meest lieve host (Angela) die je je maar kan voorstellen, brandschone kamer, handige locatie en een zwembad dat vorig jaar is aangelegd. En als bonus nog een prachtig uitzicht. Elke dag komt een mevrouw schoonmaken, en elke drie dagen kregen we nieuwe handdoeken (ook voor het strand!) Angela was goed te bereiken via whatsapp en heeft ons gouden tips over het eiland gegeven. Het eten in het restaurant van haar familie is ook zeker aan te raden. We hadden een fantastische vakantie en komen zeker nog eens terug.

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 6 september 2025

Geweldig
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Super mooie kamer en mooi groot zwembad. Hebben echt genoten. 1 van de beste appartementen die we ooit hebben gehad. De host Angela was ook super lief en behulpzaam. Ook was er ruimte om te parkeren op het terrein. Al met al super verblijf

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 25 juli 2025

De juiste bestemming voor op het eiland
    • Verbleef 11 nachten

Niks

Alles is super netjes en schoon. Mooie ruime kamer met grote badkamer. Ook is Angela de host een leuke spontane vrouw die alles goed uitlegt en ook een bestandje heeft met dag trips en alle bezienswaardigheden op het eiland. Ook leuk om te weten is dat ze een familie restaurant heeft waar je lekker kunt eten.

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 26 juni 2024

Voortreffelijk

Niks

Geweldige locatie! De gastvrouw Angela is de meest enthousiaste en vriendelijke vrouw die je je kan wensen. - Als echte local opgegroeid op Kefalonia weet zij al je vragen te beantwoorden en tips te geven waar je heen kan gaan. - Daarbij een gezellig en heerlijk familierestaurant iets verderop, konden wij geen beter verblijf wensen. - De bedden liggen heerlijk, airconditioning werkt uitstekend, een ruime regendouche aanwezig en dagelijks een schoonmaker die lanskomt om aan te bieden het bed op te maken en afval weg te gooien. - Een paar zakjes koffie/thee staan voor je klaar bij aankomst, met daarbij zelfgemaakte jam/confit en zoete likeur in de koelkast. - Het zwembad is heerlijk verkoelend met een geweldig uitzicht op zee en het eiland Zakynthos in de verte. Angela, hartstikke bedankt voor deze geweldige vakantie en de tip voor de bijenboerderij!

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 13 juni 2024

9,0
    Was een heerlijk verblijf, we hebben genoten!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het ligt redelijk hoog dus als je supermarkt gaat is het omlaag lopen maar je moet ook weer terug omhoog wat pittig is in de volle zon

Studio

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 15 juli 2023

9,0
    Fantastisch
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in juli 2023

Resultaat 1 – 7

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: