Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Menandrou 21, Atina, 10563, Yunanistan
7,4
Fiyat/fayda dengesi
Ücretsiz WiFi
6,7
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 6 Temmuz 2024
Çiğdem
TürkiyeKonumu kötü bir mahallede, oda kapısı içeriden kilitlenmiyordu, 1 gece kalmamız gerektiği için sorun etmedik
Çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever, odalar temiz
Değerlendirme tarihi: 1 Temmuz 2026
Tegen
TürkiyeOlumsuz hiçbir durum yaşanmadı. Az ödemek isteyenlere öneririm.Çevre bakımından biraz farklı , geldi ancak hiçbir sorun yaşamadık.çok memnun kaldım otelden .
Konum çok iyi , her yere yürüyerek ulaşılıyor. Taksi ile 5 Euro en fazla.Fiyat fayda dengesi süper. İki kişilik odada gayet rahattık. Tuvalet ve banyo konusu da zorlamadı, sıra beklemek yoktu. Herkes dışarda vakit geçirmek istiyor. Otele fazla ödemediğim için mutluyum .Teşekkür ederim personele,.
Konaklama tarihi: Haziran 2026
Değerlendirme tarihi: 11 Eylül 2025
Tuna1
Türkiye.
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2025
Ahmet
Belçikaiğrenç bir tesis bize boking de gösterilen gibiyle alakası yoktur 6 7 oda aynı banyo ve tuvaleti kullanıyor tuvaletler pislik içinde ıdrar ve diski içinde oda da böcekler var bitlenebilirsiniz gidin 20 Euro fazla verin en azından tatiliniz bozulmaz keyfiniz kaçmaz
Begenilecek bir tarafı yok keşke olsaydı
Konaklama tarihi: Temmuz 2025
Değerlendirme tarihi: 20 Mayıs 2025
T
TürkiyeRezillik, başka hiçbir şey değil. Gidin adam akıllı bir yerde kalın. Böcekten kurttan geçilmiyor öylesine rezil bir otel ki… Nasıl halen çalışmaya devam edebiliyorlar bilmiyorum. Çok şaşkınım. Üstelik kalmak istemediğimizi söylediğimizde para iadesi de yapmadılar.
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 18 Mart 2025
Elif
TürkiyeMerkeze yakın olsa da kötü bir sokakta. Otelin pisliği daha adım attığımızda anlaşılıyordu. 2 kişilik oda inanılmaz küçüktü ama sorun etmedik ve direkt uyuduk. Sabah uyandığımızda yatağın içinde ve odanın her yerinde gezen onlarca tahtakurularını gördük. Odadan hemen çıkıp resepsiyonla konuştuk ama bize "haklısınız farklı bir odaya geçebilirsiniz ama oda biraz daha büyük olduğu için daha fazla ücret vermek zorundasınız" dediler. Biz de iade aldık ve otelden çıktık. Bir tam günümüz başka kalacak yer bulmakla harcandı.
Hiçbir şeyi.
Konaklama tarihi: Mart 2025
Değerlendirme tarihi: 28 Ekim 2024
Uğur
TürkiyeHeryer leş gibi kokuyo odalarda dolap var kilit yok eşyalarını emanet bırakıp gidemiyosun
Değerlendirme tarihi: 26 Ekim 2024
Peren
TürkiyeOdaların ses izolasyonuna ve yenilenmeye ihtiyacı vardı, otelin bulunduğu sokak ve çevre göçmen ağırlıkıydı.
Staff çok iyiydi, geç check in için yardımcı oldular, konum çok iyi merkeze çok yakın.
Değerlendirme tarihi: 16 Eylül 2024
Cengiz
TürkiyeOdadaki klima çalışmıyordu. Balkon kapısını kapatmamiza rağmen çalışmadı. Resepsiyoniste durumu ilettiğimde ben sadece respsiyonistim üzgünüm demekle yetindi.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Değerlendirme tarihi: 10 Ağustos 2024
Aydın
TürkiyeÖncellikle 2 ayrı yatak istemiştik. Sadece tek yatak vardı. Personel bahsetmedi bile. Odaya çıkınca tek yatak olduğunu gördük. Resepsiyona tekrar gittim. İlgileneceklerini söylediler ancak o anda bile birşey yapmayacaklari belliydi. Umursamadılar. Odamız çok kötüydü. Pencereler eski. Işık almıyor. Kapılar eski. Kilitlenmiyor. Odalar tozlu. Ve odamız büyük bir yatak için çok küçüktü. Yatağın yanında yürümek için boş alan bile yoktu. Banyo temiz değildi. Banyoda vücut şampuanı olarak el sabunu koymuşlar. Otelde pis koku vardı. Sokaklarda benzer şekilde kokuyor. Wi-fi yok. Olduğunu söylüyorlar iddialar bu yönde. Ancak her ne kadar cihazım wi-fi görse de internet hiçbir şeyi açmıyor. Çünkü İnternet yok.
Konumu idare eder.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Değerlendirme tarihi: 31 Temmuz 2024
Bülent
TürkiyeYatakları iyi degildi.banyo ve tuvalet oda içerisinde değildi.mahalle çok temiz degildi
Gezilecek yerlere çok yakındı.assnsor olması iyiydi.
Değerlendirme tarihi: 28 Temmuz 2024
Tkoken
TürkiyeAsansör bir garip çalışıyordu ; bir üst kata sınırlama getirmişler,kendileri için kullanıyorlardı. Akşama doğru gelip sabaha kadar nöbet tutan bayan sorunlarımıza çözüm bulmada garip davranışlar içindeydi. Odada 3 kişiyiz eksik havlu getirmişler ; bu bayana anlatmaya çalışıyoruz verdik ya diyor.Kendimizi ona anlatmakta problem yaşadık açıkçası. Odada değişik böcekler vardı. Banyonun ortak ve oda dışında olması kötüydü .
Wifi çekim gücü iyiydi fakat bir anda yüklemede bağlanmada problem yaşadık. Sabah nöbete gelen kısa boylu bayan çok nazik ve çözüm odaklıydı. Fiyat açısından çok iyiydi ; üstelik metro istasyonu ve meydanlara yakın sayılırdı. İlk bakışta otelin bulunduğu sokak ürkütücü gözükse de 2 gün kalınca ortama alışınca herhangi bir tehdit olmadığına kanaat getirdik.
Değerlendirme tarihi: 4 Temmuz 2024
Neslihan
TürkiyeKendinizi Hindistan’da hissetmek istiyorsanız kesinlikle tercih edin onun dışında fotoğraftakilerle alakası yok, otelin bulunduğu sokak tehlikeli denemez ama asla tekin değil biz 3 kadın olarak gittik gece de dışarı çıktık bir sorun yaşamadık konum olarak merkeze yürüyerek 5 dakikada varıyorsunuz odalar temiz değil asla sadece çalışanlar güleryüzlü 1-2 gün için konum olarak tercih ederim cesaretim var diyorsanız farklı bi deneyim
Değerlendirme tarihi: 18 Haziran 2024
Cure
TürkiyeHerşey berbat
Hiçbirşeyi
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 16 Nisan 2024
Ali̇yar
TürkiyeOtel konumu iyi fakat sokak ve caddesi çok kötü insanlar var. Odalar kirli ve pis fotopraflarla ilgisi yok.
Otel için hiçbirşeyi sevmedim.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Değerlendirme tarihi: 17 Şubat 2024
Anıl
Türkiyeİnternet çok kötü, ısıtma çok kötü.
Konumu iyi, resepsiyon iyi.
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Değerlendirme tarihi: 15 Şubat 2024
Umut
TürkiyeDüşünmeye gerek yok bir daha olsa bir daha burda kalırım. Çok iyiydi. There is no need to think, if I have to stay somewhere again ı would stay here.
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Değerlendirme tarihi: 16 Ekim 2023
Cem
TürkiyeResepsiyondaki hanımefendi hariç güzel diyebileceğim hiçbirşey yok. Konum berbat,a yakın. Ben erkek olarak mekandan çıkıp o caddede yürümeye korktum. Alırı alt tabaka insan topluluğunun olduğu , korkutucu nir ortam. Şehir merkezi diye yorum uiyazanlar, lehir merkezini bilmiyor bence. Kadın veya genç kız olarak kesinlikle önermiyeceğim bir yer. Müşteri kalitesi çok düşük. 6 kişi değil tek başına gibi davranan ses, ışık, sigara içenler, bam güm kapı vuranlar. Wc odanın dışında ve kartsız ışıkları yanmıyor. İlk kez böyle birşey gördüm. Çok saçma. Sensör denen biley var takarsınız kimse yokken söner. Yataklar çok açık. Özel bir ortam aslâ yok yastık içine kaçmış , çok zayıf. Herşey eski. Fiyat en ucuz oydu denemek istedim. Birdahaki sefer 5 euro olsa kalmam. Ayrıca tek kişilik yatak yitalep ettim ve booking mesaj attı talebiniz tesis tarafından onaylandı tek kişilik yaritak verilecek dendi, çüft kişilik ranza verildi. Daha uzatmıcam, hanımefendi hariç puanım 0. Ve asla birdaha tercih etmem.
Resepsiyondaki güleryüzlü cana yakın ve aşırı sempatik hanımefendi. Harikaydı.
Konaklama tarihi: Ekim 2023

Yalın
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Değerlendirme tarihi: 28 Eylül 2023
Kenan
FransaBu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Pienza, İtalya
Córdoba, İspanya
Yessentuki, Rusya Federasyonu
New York, ABD
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi