Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
6 Dodekanisou str., Selanik, 54626, Yunanistan
Fiyat/fayda dengesi
9,2
Ücretsiz WiFi
9,4
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişiDeğerlendirme tarihi: 18 Mayıs 2026
Dilek
TürkiyeOlumsuz bir konu yok.
Temizlik, ilgili personel, kahvaltı ve konum iyiydi
Değerlendirme tarihi: 11 Mayıs 2026
Savaşçı
TürkiyeGördüğüm en temiz oteldi. Barda çalışan hanımefendi bizi otobüs durağına kadar götürdü. Çok tatlıydı
Konaklama tarihi: Mayıs 2026
Değerlendirme tarihi: 27 Nisan 2026
Bahadir
TürkiyeOtel merkezi konumda. Araçaları otelin önündeki otopark alanına park edip gitmek istediğimiz yerlere yürüyerek gidebildik. Odalar geniş konforlu ve yeni yapılmış gayet iyi idi. Kahvaltısı güzel ve yeterli idi. Personel yardım severdi. Otel bir şehir oteli ufak ama herşey mevcut otelde herhangi bir eksiklik yoktu. Jumbo ve ,Outlete araba ile 5 dakika mesafede.
Değerlendirme tarihi: 26 Nisan 2026
Hasan
TürkiyeKonumu ve odaların temizliği çok iyiydi
Değerlendirme tarihi: 16 Nisan 2026
Umit
TürkiyeBeğenmediğim bir şey yok
Başta Alexsandra hanım olmak üzere güler yüzlü personel ile bizleri kendi evimizdeki gibi ağırladılar çok teşekkürler ayrıca çok temiz odalar kaliteli kahvaltı ve sunumları ile çok memnun kaldık uzun zamandır kaldığım en temiz ve sorunsuz otel çok güzeldi
Değerlendirme tarihi: 4 Nisan 2026
Sari
TürkiyeKahvaltı mükemmel
Değerlendirme tarihi: 24 Mart 2026
Kuki
Kosova
Spa Çok küçük ve spa bile denemez oraya bide kalacağın süre maksimum 30 dak
Hotel yeni veya yeni tadilat yapilmiş .Her şey gıcır gıcır
Değerlendirme tarihi: 23 Mart 2026
Zeynep
HollandaKahvaltısı ve diğer yemekleri çok çok lezzetli. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever. Konum olarak da çok merkezi. Araçla geliyorsanız otopark sıkıntısı var.
Konaklama tarihi: Ocak 2026
Değerlendirme tarihi: 21 Mart 2026
Ocak
TürkiyeOdalar son derece temiz,resepsiyondaki Beyler cok nazik ve ilgililer. Dogum gunu suprizinile beni cok mutlu ettiler ANZA Resteurant calisanlarima suprizlerinden dolayi çok tesekkur ederim.

Değerlendirme tarihi: 20 Mart 2026
Aydan
TürkiyeHerşeyini çok beğendim çalışanlar çok ilgili güleryüzlü yine geldiğimde tercih edeceğim otel
Değerlendirme tarihi: 17 Şubat 2026
Ferda
TürkiyeRestoranın orda soluklanmak için oturduk bebeğimle bir görevli geldi ve sevgililer günü organizasyonu oldugunu 1 saat sonra başlayacağını belirtti biz zaten akşam yemeği için dışarı çıkacaktık madem organizasyon var koltukları boş bırakıp onları müşterilerin dinlenmesi için ayırabilirdiniz. Akşam döndüğümde zaten o koltuklar bomboş diğer alanlar doluydu. Yani demem o ki lobby diye adlandırdıgınız bir alan var ile yok arası. Özel günlerde orayı bence ayırmalılar. Gelelim 2. Konuya benden farklı günlerde 2 kez konaklama ücreti çekmişler ben son akşam farkına varmasam vay halimize çünkü otelde kimse farkında değil. Lütfen rezervasyon yaptıracaklar dikkat etsin bu duruma bazen böyle şeyler olabiliyor. Fakat bildirdikten sonra inanılmaz iyi aksiyon aldılar ve iadem 2 gün sonra hesabıma yattı. Bundan dolayı çok teşekkür ederim. Daha önce mısır da gelmişti başıma ne booking yardımcı oldu ne otel. O yüzden çok teşekkür ederim resepsiyondaki arkadaşlara.
Öncelikle selanikte park sorunu çok sıkıntıdır. 20 den fazla geldim bu şehre ve park ile ilgili ilk kez bir otelde sorun yaşamadım tabi park yeri kısıtlı ama şanalıysanız önünde yer var. 2. Konu odalar çok geniş ve yatak inanılmaz rahat yumuşacık. Banyo rahat temiz. Kahvaltı selanikteki en iyi kahvaltı. Kesinlikle kahvaltı alın pişman olmazsınız bu kadar çeşit hiç bir yerde bulamazsınız.
Değerlendirme tarihi: 17 Şubat 2026
Selma
TürkiyeKötü bir durum ile karşılaşmadık.
Kahvaltı menüsü her türlü beslenme türüne cevap verebilen seçenekleri içeriyor. Güleryüzlü genç mutfak personeli hızlı servisi ile fark yaratıyor. Otelin giriş katında yer alan Anza Restaurant ise başarılı şefi ve özel menüsüyle bizi çok memnun etti. Yemek yemek için başka adres aramaya gerek bile yok. 😋🤓

Değerlendirme tarihi: 9 Şubat 2026
Ahmet
TürkiyeKahvaltı çok iyi ve odalar çok temizdi.
Değerlendirme tarihi: 15 Ocak 2026
Abdullah
TürkiyeOtopark alanı sınırlı olması
Personelin ilgisi odanın temizliği ve müthiş kahvaltısı
Konaklama tarihi: Aralık 2025
Değerlendirme tarihi: 8 Aralık 2025
Abdullah
TürkiyeHarika personellere sahip bir işletme tebrik ederim yöneticilerini, özellikle Önbüro departmanı çok ilgili , Eva hanım ve ve gündüzleri arada sohbet ettiğimiz beyefendi çok ilgililer, Park yeri için çok yardımcı oldular , Kahvaltı harika … Odalar temiz ve bakımlı.
Konaklama tarihi: Aralık 2025
Değerlendirme tarihi: 3 Aralık 2025
Ahmet
TürkiyeOtelin önündeki park yerinde boş yer bulmak çok zor. Dolayısıyla anlaşmalı dedikleri otoparka yönlendiriyorlar. Otopark yakın ancak oraya ulaşırken geçilen yollardan birinde yaya geçidi yok, çocuklarla gidecekseniz bu çok zor. Buna ek olarak anlaşmalı ve günlük 15euro diye bilgi verildi ancak bu fiyat 24 saat bıraktığınızda geçerli. Yani biz gün içinde birkaç kez girip çıktık, her defasında saatlik ücretine göre ödeme yaptım. Aslında anlaşmalı bir otopark değil. Sadece iyi ve güvenli ve otele yakın bir otopark. Eğer sürekli bir yerlere gidip gelecekseniz ilk saatlik ücret yüksek olduğu için çok fazla otopark ücreti ödeyebilirsiniz.
Kahvaltı konsepti çok iyiydi. Checkout yapsanız bile gelip kahvaltı yapabilrisiniz dediler. Branch konsepti ile menüden sipariş veriyorsunuz. Odaların genişliği iyiydi. Yatakları rahattı. Banyoda diş fırçası gibi detayları da vardı. Nespresso kahve makinası da vardı. Çalışanlar güler yüzlüydü. Otel merkezi bir yerde. Çocuklar olmasa muhtemelen yürüyerek erişim sağlardık heryere.
Değerlendirme tarihi: 27 Kasım 2025
Selin
TürkiyeÇalışanların yaklaşımı çok güzeldi, geç check out ve erken check in yaptılar. Eşiöin doğum günüydü, rica etmiştim unutmadılar ve kahvaltıda pasta getirdiler. Oda çok temiz, yeri merkezi, yataklar rahat ve kahvaltısı harikaydı👍
Değerlendirme tarihi: 20 Kasım 2025
Çalışkan
TürkiyeSevmediğimiz bir şey ile karşılaşmadık.
Kahvaltı harika idi.
Değerlendirme tarihi: 20 Kasım 2025
Osman
TürkiyeKahvaltı açık büfe tarzında olsa çok daha iyi olurmuş.
Konum güzel, odalar ferah, yataklar çok rahat. Ücretsiz otopark alanı olması çok iyi. Araç kullanma ihtiyacı hissetmediğimiz bir konum oldu.
Değerlendirme tarihi: 17 Kasım 2025
Onur
TürkiyeOdalar, kahvaltı, konum
Değerlendirme tarihi: 15 Kasım 2025
Nedim
TürkiyeTek sevmediğim konu otel önünde aracınıza yeterli park yeri olmamasîydı. Otopark da yakın ama 2 dk mesafede değildi. Gün içinde aracınızı kullanacaksanız otel önünü kullanmak istiyorsunuz.
Otelin kahvaltı sistemi çok kullanışlıydı. Gece 10.00' a kadar alakart menuden istediginiz siparisi verebiliyorsunuz. Ürünler lezzetli ve her zevke hitap edebiliyordu. Odalar hem ikramları ve hem de kullanım alanı ile yeterliydi. Konum olarak merkezi yerlere yürüyerek ulaşılabiliyordu.
Değerlendirme tarihi: 14 Kasım 2025
Esra
TürkiyeYemek konfor
Değerlendirme tarihi: 13 Kasım 2025
Eti
TürkiyeÇok temiz, geniş oda, büyük banyo, güzel kahvaltı
Değerlendirme tarihi: 13 Kasım 2025
Selçuk
TürkiyePersone hızmet temızlık odalar kahvaltı
Konaklama tarihi: Kasım 2025
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi