„Byli jsme zde s rodinou již podruhé a opět nás ubytování mile překvapilo. Od minule je zde k dispozici i bazén, který je příjemným zpestřením. Hostitelka Helena byla velice příjemná a přátelská. Apartmán byl čistý, skvěle vybavený s výhledem na moře. Je to klidné místo pro rodiny s dětmi a autem kousek jak na krásnou promenádu v Medulinu, tak na okolní pláže, kterých je zde opravdu dost. Soukromé parkovací místo je samozřejmostí. Určitě se sem opět někdy vrátíme. Vřele doporučuji.“
„Apartmán byl perfektně vybavený. Při pobytu jsme hodně ocenili pračku:) Apartmán byl taky krásně a moderně zařízený, byl dostatečně prostorný i pro naši velkou rodinu. Pobyt jsme si opravdu uzili!“
„Pomer cena vykon naprosto super. Idealni pro pobyt s detma i se psy. Dobre situovane domy kde byl i v horku prijemny chladek, klid a 2 terasy (apartman c.3). Velice prijemny osvetleny bazen. Vyborne vybaveny apartman (cista koupelna, dosz nadobi, kavovar, tv...). Komunikace s majiteli rychla a perfektni. Celkove spokojenost.“
„Velmi hezké, čisté a prostorné ubytování. Velkým bonusem byl soukromý bazén. Super byla též trampolína pro děti , která byla sdílená s vedlejším apartmánem.
Kromě vedlejšího apartmánu, jehož hosté vám občas přejdou pod okny, je ubytování v naprostém soukromí. Majitelé bydlí v 1 patře ale téměř jsme o nich nevěděli.
Souhrnně to bylo asi nejlepší ubytování u moře, které jsme kdy zažili.“
„Ubytování velmi doporučujeme, vše pohodlné, z bazénu jsme byli nadšení, moc se nám líbilo. Jediné malinké mínus, na pláž jsme jezdili autem, zato to bylo nádherně přírodní a klidné místo, v červnu minimum lidí, nemělo to chybu. Děkujeme!!“
Helles Doppelzimmer mit Bad, Terrasse und Pool, seperater Eingang, Liznjan, Istrien má 13 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.