2. Chorvatsko hodnocení hotelů
  3. Splitsko-dalmátská župa hodnocení hotelů
  4. Mimice hodnocení hotelů
Chorvatsko Mimice Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Apartments Djani Průměrné hodnocení: 9,3

„Apartmán je velký a prostorný. Dobře vybavený pouze nám chyběla myčka. Od apartmánu vedou úzké a strmé schody k moři. Je jich přesně 233. U moře jsou vybetonovaná plata, kde se dá ležet a nebo sedět na křesílku. Chodí tam pouze lidé z okolních apartmánů, takže je to takové soukromé místo. Žádný davy. Jinak se musí jít na veřejnou pláž, která je cca 1km daleko. Obchod je také cca 1km, ale byl dost zanedbaný, nicméně nakoupit se tam dalo. Výhoda je kryté parkovací místo, takže auto je celý den ve stínu a netrpí na ostrém jižním slunci.“

• Via Sol mit Swimmingpool Průměrné hodnocení: 8,6

„Super ubytování s dvěmi bazény. Klidné místo , bezplatné parkování.. V blízkosti je obchůdek s lokálním medem a olivový olejem“

• Apartments by the sea Mimice, Omis - 2774 Průměrné hodnocení: 9,7

„Čistota, pěkné místo, hezký výhled z terasy, přístup a ochota majitelů - vše skvělé. Moc děkujeme, zase se vrátíme.“

• Apartman Meira br 2 Průměrné hodnocení: 8,6

„Krása“

• „Lokalita“

• Apartments by the sea Mimice, Omis - 23074 Průměrné hodnocení: 10

„Výborná lokalita, prostorý apartmán, zahrada“

• „Apartmán je v nádherné lokalitě, úžasné výhledy na moře a okolí, v apartmánu najdete veškeré potřebné vybavení. Bazén a zahrada jsou největším plusem. Majitelé jsou velmi milí a vstřícní. Byli jsme opravdu nadšení a spokojení :-).“

• Incantesimo luxury penthouse Průměrné hodnocení: 9,8

„Výhled, komfort, soukromá pláž“

• Beach Holiday Home Laura Průměrné hodnocení: 9,6

„Skvělé umístění přímo na pláži. Kompletní vybavení, takže jsme měli k dispozici vše, co jsme potřebovali.“

• Apartments Juric Průměrné hodnocení: 9,8

„Je to malý ukrytý ráj na zemi. Ubytování bylo čisté, voňavé už od vstupu. Paní domácí velice příjemná. Měli jsme apartmán v prvním patře s dlouhým balkónem a výhledem na moře. Před námi ještě jeden aparmánový dům. K dispozici je dole posezení i s krbem. K ubytování vedou schody, je to v půlce kopce, takže to není nic strašného. Půlku k ubytování a pak půlku k moři. Ale opravdu nic, co by vadilo. Ba naopak, zajišťuje to soukromí- pláž jen pro ubytované a opravdová nádhera. Těžko jsme se loučili.“