Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vitality Hotel Punta 4-sterren

Sestavine 17, 51551 Veli Lošinj, Kroatië

#2 van de 28 hotels in Veli Lošinj

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1514 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,2
    Top locatie met een zeer goed hotel is een super vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer chaotisch avond buffet, veel volk en weinig zitplaatsen om iedereen vlot te bedienen.

    Ontbijt buffet was zeer verzorgd en uitgebreid. Het personeel was zeer vriendelijk. Super locatie ook! Dicht bij zowel Mali Losinj (30 min. wandelen) als Veli Losinj (10 min. wandelen).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het a la carte restaurant en aanliggende zwembad kan een opknapbeurt gebruiken. Maar als je er geen gebruik van maakt zie je het niet.

    mooie locatie van het hotel bij het dorpje in de baai met mooie restaurantjes en vriendelijke bediening en goed eten tegen goede prijzen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    Goed hotel, mooie kamers, mooie ligging aan de zee, eten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, een Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel, mooie kamers, mooie ligging aan de zee, eten goed. Hotel vrij groot, wat massaal hierdoor, veel gangen. Prachtig terras om buiten te eten, mooie loungebar en terras, uniek uitzicht over de zee. Rotsachtige kust, maar met trappetjes kan je gemakkelijk in het water.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,2
    Een geweldige locatie om helemaal tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon met Uitzicht op Park
    • Verbleef 8 nachten

    Bij het inchecken moesten we nog best wel lang wachten voordat we in onze kamer terecht konden. Dit was begrijpelijk, aangezien we voor 14:00 aankwamen. We kregen alleen geen enkele informatie over het hotel wat betreft de voorzieningen. Dit moesten we zelf uitzoeken. (restaurants, spa etc)

    De locatie is meer dan prachtig. Wanneer je aankomt op deze bestemming, valt er een oase van rust over je heen. Het zwembad ligt aan zee. Hier kun je relaxen op je bedje met een prachtig uitzicht op zee. Ook is er de mogelijkheid om een hapje te eten en een drankje te drinken in de poolbar. Het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    aangenaam verblijf, prachtige ligging dichtbij haventje Veli Losinj
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon en Zeezijde
    • Verbleef 4 nachten

    Parking achter hotel nogal veraf door de grootte van het hotel en het domein. Parking dichtbij de inkom bijna altijd volzet.

    ontbijt enorm uitgebreid en lekker - kamer groot en met uitzicht op zee

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,6
    zeer comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 3 nachten

    Het maakt wel uit welke kamer je boekt vanwege het uitzicht. Wij hadden een kamer geboekt aan de zeezijde. Dat betekent in werkelijkheid dat je kamer vanaf de zijkant van het hotel zicht heeft op de zee.Wil je volledig zicht op de zee hebben dan moet je een kamer boeken met zeezicht (dus niet zeezijde) Het hotel is aan dit misverstand niet debet, het boekingskantoor had hier duidelijker over moeten zijn. In het seizoen zullen de ligbedden aan het zwembad niet voldoende zijn. Daarom mag je ligbed niet langer dan 1 uur onbeheerd achter gelaten worden.

    zeer comfortabel hotel.Mooi gelegen. Met een lift direct naar het zwembad. Prachtig groot zwembad met direct uitzicht op de zee.Goede ligbedden. Bar en restaurant op het zwembadcomplex. Goede kwaliteit van het eten. Groot terras aan de grote eetzaal. Heerlijk buiten eten. Fantastisch "lopend" buffet. Vriendelijke baliemedewerkers, in het bijzonder Massimo.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Mooie locatie, maar prijs/kwaliteit ondermaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, een Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is uitgebreid en in orde. Het diner kan genomen worden tussen 19u en 21u. Indien niet aanwezig om 19u zijn de buffetten reeds gedeeltelijk leeg. Prijs/kwaliteit kan het avondeten beter. Vriendelijkheid van het personeel laat soms te wensen over. Buitendouches aan het zwembad werkten niet.

    Sublieme ligging van het hotel, mooi zwembad en terras van bar en restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    De ligging, het eten, netheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij 50% meer moesten betalen voor de kinderen. Terwijl wij de kinderen via Booking juist en duidelijk hadden ingegeven. Hier heeft Booking ons erg misleid! En blijkbaar was dit al meermaals gebeurd voor dit type kamer volgens de medewerkster! Passen jullie dit dan niet aan? Is niet klantvriendelijk en doet onscerg twijfelen over verdere boekingen via jullie tussenkomst. Was toch 1300€ meer !!

    De ligging, het eten, netheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    fantastische plek om tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon met Uitzicht op Park
    • Verbleef 2 nachten

    In het buffetrestaurant was het bij het diner zo druk dat het lastig was om wat te drinken te bestellen en te krijgen. Het eten zelf was wel heerlijk en goed verzorgd.

    Vanwege onze huwelijksreis kregen we een gratis upgrade naar de beste suite van het hotel en een gratis fles lokale champagne op de kamer in een wijnkoeler. Het personeel deed er alles aan om het je naar de zin te maken. Wat we echt een hele goede service vonden waren de zwembadhanddoeken en de tas die op de kamer stond. Ook was het goed te zien dat er actief het onnodig bezet houden werd tegengegaan. De regels waren duidelijk genoeg Een uur niet op je bedje spullen weghalen en die kon je weer ophalen als je terugkwam. Zo had iedereen een plekje. Wat wij ook heerlijk vonden was dat het zwembad gevuld was met zeewater en ook dezelfde temperatuur had. Als je intiemer wil eten raden wij je aan om naar het a la carte restaurant te gaan en geen gebruik te maken van het buffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    In een woord Top hotel.👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon en Zeezijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen stond de airco in de eetzaal heel koud.

    Eigenlijk alles. Professioneel. Vriendelijk personeel Heel schoon alles. Grote kamer met goed een airco. Tophotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    Het eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon en Zeezijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,6
    Super ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, een Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ligging! Direct aan zee.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    prachtig ontbijtbuffet, uitgebreide service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon met Uitzicht op Park
    • Verbleef 2 nachten

    voor ons te groot en onpersoonlijk.

    prachtig ontbijtbuffet, uitgebreide service.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Prettige vakantie en een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, een Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten ontbijten was lastig door wespen etc

    Uitzicht en de nabijheid van de zee. Eten was uitstekend en gevarieerd

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    Goed gelegen , de appartementen zijn beter gelegen dan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zeezicht vanuit de hotelkamer was niet wat we ervan verwachtten, je keek eerst op een garage, en daarover zag je idd zee

    Goed gelegen , de appartementen zijn beter gelegen dan de hotelkamers ivm zeezicht, het zicht vanuit ons appartement was prachtig, ze zijn minder modern qua inrichting , de hotelkamers zijn dan weer meer luxe

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    10
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige minpunt, dat niet aan het personeel gelegen is, maar aan het egoïsme van de gasten. In de ochtend legden veel gasten reeds hun handdoek op de legbedden aan het zwembad om deze zo bezet te houden voor hen terwijl ze gingen ontbijten.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige kamer met zicht op zee. Heel proper hotel.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Top hotel op top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel bij het zwembad was onder de maat vergeleken met de rest. De term 'zeezicht' was wel wat ruim met 1 meter zee in de verte en verder uitzicht op een vleugel van het hotel.

    Top hotel op top locatie. Absoluut een aanrader. Super schoon. Zeer vriendelijk personeel. Prachtige kamers. Super locatie. Genoeg eetgelegenheden op loopafstand. Ontbijt zeer uitgebreid en goed bijgehouden. Tip voor reizigers met de auto: pak de boot van/naar Merag en niet van/naar Porozina. Dat scheelt veel reistijd.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    10
    Het hotel ligt prachtig heeft een mooi zwembad het personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik kan niets bedenken wat tegenviel hotel is gewoon uitstekend

    Het hotel ligt prachtig heeft een mooi zwembad het personeel is er vriendelijk, de kamers zijn super en het eten is ook uitstekend.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Uitstekende kamers en faciliteiten;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening sprak redelijk Engels/Duits... De bediening vanuit de keuken ( koks die informatie geven over gerechten spraken in het geheel niet of nauwelijks Engels of Duits) We moesten aan Kroatische gasten vragen of ze onze vraag konden vertalen....

    Uitstekende kamers en faciliteiten; een bezoekje aan het Wellness centrum is zeer de moeite waard

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Mooi zicht op de baai.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te druk hotel. Te weinig plaats rond het zwembad ("gevecht" voor een ligstoel). Veel mensen op te kleine ruimte gezien grootte van hotel en de nabijheid van andere gebouwen, vol met gezinnen. Hotel zelf heeft meer weg van een saaie appartementenblok.

    Mooi zicht op de baai. Groot zwembad. Nabijheid van leuk stadje Veli Losinj. Kamer was ruim, met goede airco. Absoluut beste ontbijtbuffetten dat we ooit hebben gehad.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    10
    De uitgebreide wellness - en sportvoorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eerste aanblik is nogal betonnerig. Badkamer was ruim maar had maar 1 wastafel en een erg smal bad en geen aparte douche.

    De uitgebreide wellness - en sportvoorzieningen. De hygiëne. Prachtige uitzichten over de zee. Ruime kamer. Zeer goed ontbijt. Diner is uitgebreid, maar verwacht geen a la carte kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Vlakbij leuk haventje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kolossaalheid v h hotel. Terrassen bij de kamers altijd in de schaduw.

    Vlakbij leuk haventje.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Vlak bij het charmante plaatsje Veli Losinj
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlak bij het charmante plaatsje Veli Losinj

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    alles was perfect, ligging tov stadje, zeer mooie kamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel verlaten

    alles was perfect, ligging tov stadje, zeer mooie kamer, zwembad en wellness en super ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,2
    Perfecte kamer met goede airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In de buurt niet veel te beleven.

    Perfecte kamer met goede airco. Lekker en gevarrieerd ontbijt en diner. Alles zeer netjes.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    schitterende service van vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad is te koud

    schitterende service van vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Het eten was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te weinig bedjes bij het zwembad, Luidruchtige kamers en een tussendeur.

    Het eten was geweldig!! Heerlijk bed!!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Mooie kamers en veel faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg druk aan het zwembad.

    Mooie kamers en veel faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    9,6
    Practice logging en Mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De uren van het avondeten mochten wat later tot 22u zee bad Lieberman met zoetwater

    Practice logging en Mooie kamers

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    10
    ontbijt, geweldig zwembad, netheid en prima keuze van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt, geweldig zwembad, netheid en prima keuze van inrichting en materialen vh hotel.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    de locatie, op loopafstand van het pitoreske veli en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie, op loopafstand van het pitoreske veli en het geweldige uitzicht gecombineerd met de goede fasciliteiten

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: