Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
  4. Ουμπούντ κριτικές ξενοδοχείων
Ινδονησία Ουμπούντ Επαληθευμένα σχόλια ξενοδοχείων από πραγματικούς πελάτες

Πρόσφατα σχόλια

• Emana Akatara Βαθμολογία σχολίων: 9,5

«Τρομερή τοποθεσία. Εξαιρετικό προσωπικό. Απόλυτη ησυχία.»

• SereS Springs Resort & Spa, Singakerta Βαθμολογία σχολίων: 8,9

«Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και πάντα διαθέσιμο να εξυπηρετήσει! Το δωμάτιο ήταν καθαρό και σε καλή κατάσταση! Ο μπουφές για το πρωινό είχε ποικιλία για όλες τις προτιμήσεις!»

• The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Βαθμολογία σχολίων: 9

«Μείναμε σε μία βίλα με ιδιωτική πισίνα για το ταξίδι του μέλιτος και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και άνετη. Το προσωπικό ήταν πάρα πολύ ευγενικό και στη διάθεσή μας για ό,τι χρειαστήκαμε. Αν μπορούσα να βρω ένα στοιχείο προς βελτίωση είναι ότι το μπάνιο χρειάζεται ανακαίνιση γιατί δεν ακολουθεί τα πρότυπα του υπόλοιπου resort! Φανταστική τοποθεσία μέσα στη φύση, πολύ ωραίο πρωινό και πολύ ωραίο μασάζ στο Spa του ξενοδοχείου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!»

• Vije Boutique Resort & Spa Βαθμολογία σχολίων: 8,8

«Παράδεισος επι γης! Υπέροχη τοποθεσία και εξαιρετικοί χώροι»

• The Kayon Resort Βαθμολογία σχολίων: 9,5

«Ο χώρος της πισίνας.Η αίσθηση που σου άφηνε ήταν ότι ησουν ανάμεσα σε μια αυθεντική ζουγκλα.Το φαγητό ήταν εκπληκτικό τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό.Bonus πόντους παίρνει για το εξαιρετικό moctail Petanu Cooler που ήταν και το welcome drink !!!»

• Gynandha Ubud Cottage Βαθμολογία σχολίων: 9

«Το προσωπικο πολυ φιλικο, ευγενικο, εξυπηρετικο σε οτι και αν θελαμε! Ηδη απο την ημερα που το κλεισαμε μας ρωτουσαν τι χρειαζομασταν π.χ ταξι για να μας εξυπηρετησουν. Τα δωματια πολυ καθαρα. Οι πισινες πολυ καθαρες και πανεμορφες! Παντα πρασινο τριγυρω, πολυ καλη τοποθεσια! Μπαλκονια με θεα στην πισινα και την ζουγκλα. Το πρωινο πολυ ωραιο! Εχει σαν ξενοδοχειο παροχες και σου εξηγουν αναλυτικα για δραστηριοτητες που θελεις να κανεις. Φανταστικη εμπειρια!»