Jl. Labuan Sait Gravity, 80364 Uluwatu, Indonesië
Prijs-kwaliteitverhouding
9,2
Gratis WiFi
9,2
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 17 mei 2026
Wisam
NederlandDe eco systeem , voelen dat je tussen de natuur bent zonder de klein beetje luxe te missen . Is een leuke combinatie, het personeel was werkelijk zeer gastvrij en iedereen probeer ze best te doen om je in de watten te leggen, ze waren bijna allemaal jong van leeftijd maar zeer actief , dank aan Helen en de hele staf
Verbleven in mei 2026

Beoordeeld op: 12 mei 2026
Bob
NederlandService was super snel en heel aardig. De hele plek voelt erg ontspannen en veel rust. Lekkere loungy vibes. Dichtbij hotspots in het gebied.
Verbleven in mei 2026
Beoordeeld op: 25 februari 2026
Rens
NederlandEcht niks.
Briljant ontbijt. Mensen superlief en gastvrij
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 5 februari 2026
Wouter
NederlandKan hierop echt niets zeggen. Ik heb genoten
De hele setting is heerlijk. Groen, schoon, relaxt, lekkere zwembaden, fijne accomodatie. Het uitzicht is heerlijk. Het is een hele fijne plek om uluwatu te bezoeken. Scooter word voor je geregeld en anders zelf een grab pakken. Gaat als een trein. Het eten is top. Smaakt heerlijk en ziet er goed uit. Het personeel is ontzettend vriendelijk, ze leggen je heerlijk in de watten. De communicatie gaat goed hier.Ik ben hier 2 nachten geweest, ik kom zeker volgende keer weer terug. Ik had dit geboekt op aanraden van mijn vrienden die hier wonen. Top, dit kun je met een gerust hart boeken. Momenteel hier geen overlast van bouwwerkzaamheden.
Verbleven in februari 2026

Beoordeeld op: 19 januari 2026
Philip
NederlandLocatie
Verbleven in januari 2026
Beoordeeld op: 17 november 2025
Margriet
NederlandEigenlijk was alles super! Klein puntje zou dan misschien de handdoeken zijn, daar zaten wat vlekken in. Wel schoon, maar vlekken die er niet uit komen in de was.
Prachtig uitzicht, fijne kamers, heerlijke ontbijt, goed restaurant, super zwembad en het personeel is geweldig.
Verbleven in november 2025

Beoordeeld op: 25 augustus 2025
Klaas
NederlandPrachtig uitzicht. Buitendouche. Schone kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Beoordeeld op: 24 augustus 2025
Katrien
BelgiëDit was het vijfde verblijf tijdens onze reis door Bali en dan was er toch een verschil te merken met de andere 4-sterren verblijven. Onze handdoeken waren na het poetsen van onze kamer weggehaald, maar we hadden geen nieuwe gekregen. We vonden onze kamer ook een keertje los nadat we op stap waren geweest. De poetsploeg had niet goed afgesloten. We verbleven in Raja-suite. 's Nachts hadden we wel lawaaihinder. De crew spreekt ook niet zo erg goed Engels en is vooral uitvoerend. Wilde je ontbijten in Gravity Eco? Dan moest je geluk hebben dat er plaats was. Er was immers maar 1 lange tafel.
Een heel Instagramwaardig verblijf! Je kunt er prachtige foto's nemen. Personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De zwembaden en zichten zijn écht heel mooi. De locatie is ook goed. Je bent met scooter of taxi zo bij alle leuke plekjes.
Beoordeeld op: 22 augustus 2025
Noa
Nederlandnvt
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, we werden bij aankomst heel hartelijk ontvangen. Ontbijt was goed, kamer was heel schattig en schoon en ideale locatie voor het verkennen voor Uluwatu.
Beoordeeld op: 3 augustus 2025
Dick
NederlandGastvrijheid Service Gebruik Whattsapp
Beoordeeld op: 20 juli 2025
Machteld
BelgiëNiets.buiten de trappen misschien maar dat is goed voor conditie.
Heel mooi kleinschalig hotel met hutjes in typische boho stijl. Super cosy. Ontbijt perfect. Personeel heel lief en.behulpzaam.

Beoordeeld op: 17 juli 2025
Fatima
NederlandZeer vriendelijk
Beoordeeld op: 1 juli 2025
Bart
NederlandAlles was naar wens.
Prachtige accommodatie, super waar voor je geld erg vriendelijk geholpen met alles. Je kan zelfs van alles op je kamer/huisje laten brengen qua eten en drinken. Prachtige en schone zwembaden. Goede keuken.

Beoordeeld op: 27 juni 2025
Myrthe
NederlandNiets
Rustig gelegen en mooi uitzicht. Lekker ontbijt en vriendelijk personeel. Eigenaar ook meerdere keren gesproken, die ons ook nieuwe kamers heeft laten zien die binnenkort te boeken zijn. Uitzicht over de stad en zee. Je kunt lopen naar het centrum maar hotel kan ook taxi voor je regelen.

Beoordeeld op: 24 juni 2025
Karen
NederlandAlles aanwezig…. Klein mooi een compleet complex.
Beoordeeld op: 21 juni 2025
Lieve
BelgiëAls de gasten gelijktijdig komen ontbijten, heeft de keuken het moeilijk om het ontbijt vlotjes te serveren.
Basic maar zeer nette en tof ingerichte hutjes met prachtig aangelegde tuin met verschillende zwembaden met prachtig uitzicht. Je voelt de Portugese roots van de eigenaar in de sfeer rond het zwembad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Mooie ontbijttafel waar alle gasten aanschuiven. Probeer zeker de Turkish eggs, heerlijk!

Beoordeeld op: 8 juni 2025
Marieke
NederlandEcht alles! Niet normaal mooi, service is ongekend, lokatie is TOP. Een hele dikke 10. Was een fantastisch verblijf, niks was teveel, alles kon. Tot scooter regelen, bril poets service. Al je vragen via whatapp en binnen no time antwoord of al geregeld. Complimenten aan iedereen. We loved it!!!!

Beoordeeld op: 24 april 2025
Nadieh
NederlandPersoneel en ontbijt
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 29 maart 2025
Jorrit
NederlandWij verbleven in de suite van het nieuwe gebouw. Fantastische kamer en super ontbijt! Heerlijk rustig, goed aan te rijden op je scooter en het meest gastvrije personeel dat wij hebben meegemaakt!
Verbleven in maart 2025

Beoordeeld op: 4 maart 2025
Bram
NederlandAlles was perfect
Heerlijke locatie lekker dichtbij alle leuke beachclubs op Uluwatu. Super ruime en schone suite (Passion) met privé zwembad, buitenbad en grote badkamer. Heerlijk bed en gevulde minibar. Super leuk gezamenlijk zwembad met bar waar ze heerlijke cocktails maken. Het uitzicht vanuit het zwembad is fenomenaal.
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 7 februari 2025
Maria
NederlandPrachtig hotel met 15 kamers/huisjes. Fantastisch uitzicht, prettige sfeer. Zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten. Echt top!
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 6 februari 2025
To
NederlandVochtige/muffige kamer
De prachtige/rustige locatie met verschillende niveaus van zwembaden waardoor je privacy hebt.
Verbleven in februari 2025

Beoordeeld op: 18 januari 2025
Wietske
NederlandPersoneel bleef maar vragen stellen of alles wel goed was (beleefdheid) en bestellingen voor het ontbijt gingen elke dag mis omdat ze het niet goed begrijpen wat je zegt.
Heerlijke huisjes en zwembad
Verbleven in januari 2025
Beoordeeld op: 13 januari 2025
Dyanta
Nederland-
Dit was mijn tweede keer dat ik naar Gravity hotel geweest ben en de gastvriendelijkheid is geweldig in dit hotel. Iedereen wilt je maar al te graag helpen en willen ervoor zorgen dat jij je thuis voelt. Ik heb nog nooit zulke lieve mensen ontmoet. Kamers zijn prachtig, uniek en op zichzelf al een prachtige ervaring. Echt een combinatie van natuur en luxe. Wat ze zelf ook omschrijven. De kamers zijn ook super schoon en worden ook elke dag schoongemaakt. Het eten is hier van hoge kwaliteit en het ontbijt was elke ochtend een feestje! Wij hebben meerdere keren avondeten gegeten en geluncht en ook dit was van hoge kwaliteit. Ik zou hier zeker zeker heengaan als je een top verblijf wilt hebben in uluwatu! Wij komen in ieder geval zeker weer een keer langs☺️
Verbleven in januari 2025

We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster