Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Indonesië Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Indonesië

  • Jepun Sari

    Uluwatu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mega lekkere bedden!!!

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Kelly Nederland
  • Kadiga Villas Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rustig gelegen villa aan de rand van het centrum. Je hebt wel een taxi nodig als je naar het centrum wil. Ontbijt was in buffetvorm maar eenvoudig. De villa heeft een open woongedeelte en badkamer. ‘s avonds liepen er salamandertjes op het plafond en de muren. Ze doen niets, maar als je hier niet van houdt kun je beter geen open woongedeelte nemen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Douchen in een half open badkamer heeft wel iets, maar je moet er wel houden.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Joyce Nederland
  • Mina Pelasa Hotel

    Legian, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel, mooi zwembad. Fijne badkamer en goed bed!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was niet super.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Nina Frankrijk
  • PinkCoco Bali

    Uluwatu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      - Mooie ruime kamer, huiselijk gevoel. - Grote douche. - Elke avond werd de kamer slaap klaar gemaakt. - Super vriendelijk personeel. - 2 fijne zwembaden. - Genoeg lekkere eettentjes in de buurt. Een echte aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      - Bed wat aan de korte kant. - Alleen een sprei/laken, geen deken aanwezig.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in augustus 2018
    Kevin Nederland
  • La Walon Hotel

    Kuta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed matras, vriendelijke mensen, lekker zwembad en goed eten.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Alfred Nederland
  • Bakung Sari Resort and Spa

    Kuta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De mevrouw bij de receptie was heel vriendelijk

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er zat schimmel in de badkamer. Het zwembad was niet heel fris en de zonnebedjes waren oud. Lagen nog enkele haren op het bed. Al met al heel verouderd en verwaarloosd. Scheuren in de muur. En het ontbijt viel ons erg tegen.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Denise Nederland
  • Puri Pangeran Hotel

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De badkamer. Oud en dringend aan vervanging toe.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in augustus 2018
    Marga Nederland
  • Sleepy Raccoon Hostel

    Jakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel en de gasten die er verblijven. Het is een luxe hostel met veel extra's.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    olaf Nederland
  • Ajanta Villa

    Sanur, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke ontvangst met welkomstdrankjes Ontbijt werd in de kamer zelf gemaakt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De chef was een gerecht vergeten bij het ontbijt. Dit moest echter de dag op voorhand worden doorgegeven. Bubbelbad werkte niet. Douche had koud water. Zwembad lag vol met bladeren en takjes van de bomen.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Jolien België
  • Klapa Resort

    Uluwatu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamer was heel ruimte en smaakvol ingericht. Het eten was prima, maar wel duur in verhouding. Verder was het personeel zeer vriendelijk

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie is erg afgelegen van het centrum van Uluwatu, hierdoor vragen ze hogere prijzen voor onder andere scooterhuur(100k). De bediening is zeer vriendelijk, maar soms duurde het erg lang voordat we geholpen werden.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Indonesië volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Solaluna Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was perfect! Huisje, personeel, ligging enz Komen zeker een keer terug!

    Beoordeeld op: 31 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Carla Nederland
  • Gravity

    Uluwatu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel super aardig en behulpzaam. Antonius and Yoga, twee vriendelijke poolbar jongens waren super! Locatie is helemaal geweldig Hutjes zijn super schattig en mooi ingericht Heerlijke sfeer, lekker rustig

    Beoordeeld op: 29 september 2016 Verbleven in september 2016
    Laaisaa11 Nederland
  • Jali Resort - Gili Trawangan

    Gili Trawangan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles! Het was geweldig. - aardig en zeer behulpzaam personeel - super lekker ontbijt en heerlijk avondeten - goede locatie - schone en mooie kamer en badkamer Wij komen zeker een keer terug!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 21 september 2017 Verbleven in september 2017
    Romee Nederland
  • Exotica Bali Villa Bed and Breakfast

    Canggu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie accommodatie personeel alles was goed. Geen op of aanmerkingen. De chauffeur waar je gebruik van kan maken is een hele aardige en behulpzame man indien je dus vervoer nodig heb zeker gebruik van maken.

    Beoordeeld op: 21 november 2016 Verbleven in november 2016
    Hannah Nederland
  • The Udaya Resorts and Spa

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zo veel moois. Prachtige natuur,mooi zwembad, heerlijk bed, goede spa(wel extra kosten) lekker ontbijt, werd goed rekening gehouden met mijn allergie!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk alles was goed. De afstand tot Ubud is wel groot, nu zorgt dat ook voor rust en er was een shuttle gratis beschikbaar elke 2 uur, en je kan ook een.svooter huren.

    Beoordeeld op: 19 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Judith Nederland
  • The Niti Hut's

    Nusa Lembongan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede kamers/huisjes, super ontbijt en vriendelijk personeel!

    Beoordeeld op: 30 april 2017 Verbleven in april 2017
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Indonesië volgens alle beoordelaars

  • Solaluna Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was perfect! Huisje, personeel, ligging enz Komen zeker een keer terug!

    Beoordeeld op: 31 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Carla Nederland
  • Pondok Sawah Asri

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg mooie en nieuwe villa welke op slechts 5 minuten met een scooter rijden is naar het centrum van Ubud. Wayan en zijn vrouw waten zeer gastvrij en gaven ons tips en trics over de omgeving. Iedere morgen werd ons gevraagd wat wij wilde ontbijten en hoe laat. Dit kwam zij dan vervolgens heerlijk voor ons bereiden. De villa was nogmaals geweldig, heerlijk zwembad met een mooie tuin waarin je lekker kunt zitten! Ik zou dit zeker aanraden om te boeken bij vrienden en familie. Bij wayan hebben wij een scooter gehuurd, tevens heeft hij alle transfers voor ons geregeld. Op loopafstand zitten verder nog een aantal eetgelegenheden gevestigd. Kortom echt een aanrader en als wij weer in Ubud zijn komen wij zeker weer!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Heb hier lang over na moeten denken maar kan niets bedenken...

    Beoordeeld op: 8 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Nick Nederland
  • Royal Retreat Villa's Lembongan

    Nusa Lembongan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De villa's zijn prachtig ingericht. Met heerlijke bedden en een super mooie badkamer. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid en smaakvol. Het personeel is ook zeer begaande.

    Beoordeeld op: 21 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Kaylee. Nederland
  • Jali Resort - Gili Trawangan

    Gili Trawangan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles! Het was geweldig. - aardig en zeer behulpzaam personeel - super lekker ontbijt en heerlijk avondeten - goede locatie - schone en mooie kamer en badkamer Wij komen zeker een keer terug!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 21 september 2017 Verbleven in september 2017
    Romee Nederland
  • Putu's Paradise Guesthouse

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging is uitstekend t.o.v. de jalan Hanoman, monkey forest, ArmA, shops en de ruim gesorteerde coco supermarkt. De rijstvelden eerst na een wandeling van ruim een kilometer. Omdat de accommodatie een paar honderd meter achter de hoofdstraat ligt, merk je niets van gemotoriseerd verkeer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er is niets negatiefs te melden. De eigenaresse en het personeel doet er alles aan om je het naar je zin te maken.

    Beoordeeld op: 15 april 2017 Verbleven in april 2017
    JohnTil Nederland
  • Eden House Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Schitterende locatie tussen de rijstvelden. Het ontbijt is het lekkerste wat ik in 3 weken Bali op heb, het ontbijt is op het dakterras met prachtig zicht op de rijstvelden. De kamers zijn erg schoon, de badkamer is gloednieuw en de gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk, behulpzaam en gezellig!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 22 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Joep Nederland
  • Asli Bali Villa

    Bangli, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke uitbater. De rust. De omgeving.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 12 september 2017 Verbleven in september 2017
    Peter België
  • Lombok Hill Wiolett

    Kuta Lombok, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Lekker ontbijt, tof zwembad, fantastisch mooie kamer en enorm vriendelijk en behulpzaam.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 19 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Klaas België
  • Lokal Bali Hostel

    Kuta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De schone nette kamers en de inrichting. Vriendelijk personeel. Gemakkelijk contact met andere reizigers

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie was voor mij ideaal, omdat ik die dag erop een vlucht had. Maar er zijn betere plekken in Bali

    Beoordeeld op: 10 oktober 2017 Verbleven in september 2017
    Maaike Nederland
  • Jawajiwa

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We hebben een geweldige tijd gehad bij Jawajiwa in Yogyakarta! Vooral de sfeer is geweldig en grotendeels hierom is dit hostel een enorme aanrader. De kamers zijn schoon en ruim en het grote bed ligt heerlijk. Ook het ontbijt is erg lekker en word elke ochtend vers voor je klaar gemaakt. De eigenaren helpen je met alles en zijn bij ons ook mee gegaan naar een Batik workshop, erg gezellig! Het hostel ligt iets verder van het centrum van Yogya, dit is echter geen probleem doordat je fietsen kan lenen bij het hostel. De prachtige buitendouche is geweldig!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 21 september 2017 Verbleven in september 2017
    Bart Nederland
  • Lily Luxury Suites

    Sanur, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een heerlijke plek waar je je gelijk thuis voelt. Personeel is er oprecht en men doet echt haar best het je naar je zin te maken omdat ze dit het liefst doen. Dit is meer dan gelukt en boven verwachting. Prijs kwaliteit verhouding, stop met zoeken en boek deze accommodatie. Doordat er maar vier zeer ruime en luxe kamers beschikbaar zijn is het er rustig en relax waardoor je echt toe komt aan totale ontspanning in een mooie natuurlijke tuin.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      - wifi was soms wat zwak.

    Beoordeeld op: 12 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Maarten Nederland
  • WaterBorn Bali

    Canggu, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel aardige eigenaar die sindskort een leuk hostel heeft opgezet. Er is 1 kamer met 5 bedden en een aantal private rooms. Het zwembad is heerlijk, locatie is top, sfeer is heel relaxed en het is een leuke plek om contacten te leggen met mede reizigers

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 12 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Jurgen Nederland
  • Cinta Cottages

    Gili Trawangan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige villa waaraan niets ontbrak. Sanitair met dubbele wastafel, kitchenette met apparatuur. Veranda met loungebank en overkapping, eigen zwembadje,goed (groot) bed. Gratis fietsen. Oog voor detail zoals medicijnkastje met inhoud, prachtige afwerking, TV met filmkanaal ( wel fijn als het regentijd is en een hele dag regent) . Ook de locatie is fijn, rustig maar op loop of fiets afstand van de drukte. Overdadig ontbijt. Loop het pad naar zee af, huur wat flippers en zie op 20 m van het strand reuzenschildpadden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk niets, we waren er in de regentijd en het pad naar zee was een keer onbegaanbaar maar dan liet de staff een koetsje komen. Probleem opgelost.

    Beoordeeld op: 31 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Frank Nederland
  • De Adema Guesthouse

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Uitstekend totaal ontbijt.Mooie rustige plek aan zee. Centraal gelegen in het dorp.Uitzicht op de magische Agung. Nieuw Guesthouse, alles nog fris en schoon.Je waant je een beetje op een schip,gezien de vormgeving en decoratie. Vriendelijke eigenaar en personeel. Heerlijke goede masseuse aan huis(niet duur) Ruime kamer en badkamer,heerlijk balkon met bank en relaxbank. 's Ochtends is het leuk te zien hoe de vissers met hun typische Balivissersvootjes terug komen. Je kan goed snorkelen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 8 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    A Nederland
  • Natya Resort Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Niks aan toe te voegen het was allemaal super, we kwamen voor te ontspannen het was heerlijk👍👍

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 28 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Mark Nederland
  • Villa Neyang

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie !.. wat is dat heerlijk wakker worden zo midden in de rijstvelden :) het huisje is schoon en bied prima comfort. De badkamer is half open en zeer netjes, ook het bed is van uitstekende kwaliteit! De eigenaar en zijn familie hebben ons fantastische verzorgd, ze brengen je met plezier naar Ubud centrum en weer terug. Ze spreken goed Engels en zijn zeer toegankelijk. In de avond heb je de geluiden van kikkers om je heen en boven de rijstvelden veel vuurvliegjes, echt een magische omgeving. Als wij de kans krijgen gaan wij hier zeker nog een keer naar terug !

    Beoordeeld op: 26 september 2017 Verbleven in september 2017
    Geert Nederland
  • Wood Stone Hostel

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Schoon, ontzettend vriendelijk personeel en een zeer gezellig hostel voor backpackers die alleen of met meerdere mensen reizen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie staat verkeerd aangegeven.

    Beoordeeld op: 2 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Joeri Nederland