Przejdź do głównej treści
  3. Yogyakarta Province – opinie o hotelach
  4. Yogyakarta – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Crown Residence Hotel near Tugu Yogyakarta Mitra RedDoorz

Crown Residence Hotel near Tugu Yogyakarta Mitra RedDoorz – opinie 2-gwiazdkowy

1, Jl. Magelang No.16 A, Bumijo, Kec. Tegalrejo, Yogyakarta, Jetis, 55242 Yogyakarta, Indonezja

Nr 294 z 294 hoteli w mieście Yogyakarta

3,1

• Stosunek jakości do ceny

3,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

• W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Przy zameldowaniu zastaliśmy recepcjonistę śpiącego na zapleczu (około godziny 15), po obudzeniu go okazało się, że nie mówi po angielsku. Zanim nas zaprowadził do pokoju odświeżył go odświeżaczem do powietrza (aby stłumić smród wydobywający się zewsząd). Pokój wyjątkowo brudny, wszędzie masa małych pająków. Umywalka nie działała, łazienka w tragicznym stanie. Brak ręczników oraz papieru toaletowego w pokoju. Ściany klejące się i pełne brudu (jak wszystko inne w pokoju). Na pościeli nie znaleźliśmy włosów, ale nie jesteśmy przekonani do jej czystości. Jedyne na plus to jako tako działające telewizor oraz klimatyzacja (choć z niej kapała woda wprost na łóżko). Dobra lokalizacja. Kategorycznie odradzam, jak potem zdążyliśmy zaobserwować dobry rating "hotelu" wygenerowany sztucznie przez jedną osobę.

Lokalizacja

Pobyt: czerwiec 2024

wyświetlono 1 – 1

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!