„Největším benefitem tohoto domu bylo jeho kouzlo a atmosféra.
Je plně zařízený, pravděpodobně ho využívají k pobytu i majitelé - to s sebou nese negativum v podobě pro dovolenkáře nepotřebných věcí a tím pádem občasné lehké neuspořádanosti, ale zejména pozitiva v tom, že máte k dispozici opravdu vše, co můžete potřebovat, zejména plně vybavenou kuchyni (včetně základních dochucovadel a oleje apod.), pračku, gril..
Absolutně bezkonkurenční terasa s bazénem a výhledem na moře a Etnu. Krásná výzdoba domu, veselé italské motivy.
Měli jsme příjemně tvrdou matraci a výběr z více polštářů. K dispozici jsou rovněž odpuzovače komárů včetně náplní.
Majitelka byla vždy k dispozici, drobný zádrhel, který jsme měli, byl rychle vyřešen.“
„Apartmán působí celkově velmi příjemně. V ubytování je k dispozici ložnice s manželskou postelí + dětský pokoj s palandami a obývací pokoj s kuchyní, dále pak balkón s volně přístupnou střechou s dechberoucím výhledem na moře a Etnu. V kuchyni se nachází základní vybavení, včetně lednice s mrazákem. Klimatizace je také k dispozici. Díky své poloze je ideální pro poznávání okolí ve všech směrech, ale bez auta se sem těžko dostanete. Ubytování je vhodné jak pro páry, tak i rodinu. Lokalita nabízí velmi klidné prostředí, s možností nákupu v místním menším supermarketu. Adresa ubytování na booking.com však nesouhlasí s jeho reálnou polohou. Majitelé Vám zašlou v den příjezdu správnou adresu (GPS lokace je 37°18'28.4"N 15°07'27.5"E). Majitelé navíc mile překvapili svou ochotou, vstřícným přístupem a dobrou komunikací. Parkovat lze přímo u ubytování v jednosměrné ulici.“
„Vila je nádherná, velmi dobře vybavená vším potřebným, nádherná zahrada, mnoho zákoutí, každý si může najít své soukromí. Příjemní a pozorní hostitelé. Myslí dopředu na to, že když se přijedete ubytovat ve vedru, tak vám nechají v lednici vychlazenou vodu a pivo.“
„Místo strategicky umístěné pro výlety po východní straně ostrova , výhled na pláž a Etnu v pozadí výborný , kuchyně opravdu velmi chutná a ne příliš drahá“
„Poloha, blízko pláže, milý majitel, bohatá sladká snídaně, možnost parkování přímo u domu. Pěkné posezení venku, pod střechou u domu. Tichá klimatizace.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.