2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Sardinie hodnocení hotelů
  4. Capoterra hodnocení hotelů
Itálie Capoterra Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• B&B Gassa d'Amante Průměrné hodnocení: 9,2

„Vstřícnost, čistota, každý den úklid na pokoji, perfektní snídaně a není co vytknout“

• Casa vacanze Mare Fuori Průměrné hodnocení: 9,3

„Klidné místo, poblíž pěkná pláž. Velmi příjemný, vstřícný pár majitelů. Nebylo co vytknout. Byli jsme velmi spokojeni.“

„Vynikající a bohatá snídaně ! Krásný designový bazén“

• Agricantus 2000 Průměrné hodnocení: 6,4

„Zahrada byla skvělá s bazénem.“

• „Krásná zahrada, terasa i interiér byl moc krásný, čistý a prostorný. Klidná lokalita, naproti ubytování se hned nachází velké prostorné hřiště pro děti, restaurace a pěkné okolí na procházku. Velice milí hostitelé, kteří se o nás moc hezky starali. Se vším co jsme potřebovali nám pomohli. Mohli jsme si půjčit i nějaké věci na pláž např. slunečník, brýle na potápění, hračky pro děti…Několikrát nám i něco dobrého upekli 😊. Opravdu to díky nim bylo dokonalé! Moc rádi se vrátíme.“

• Corte Maddalena Camere Průměrné hodnocení: 8,7

„Normal“

• I giardini di Mina Průměrné hodnocení: 9,4

„Krásné nové a plně vybavené ubytování. Nádherná velká terasa s výhledem a posezením. Majitel je velmi ochotný, skvělá domluva. Nebyl problém ani pozdní příjezd. Klidné, nerušené prostředí. Výborná cena. Nejbližší pláž cca 3 km. Nádherné místo na výlet je Nora cca 15 km daleko nebo do Cagliary.“

• Gentarrubia Průměrné hodnocení: 8,9

„Velmi milý přístup, skvělý bazén, dobrá poloha“

• Gentarrubia Průměrné hodnocení: 8,9

„Skvělý personál, snídaně výborné, bazén čistý. Každý den úklid pokojů.“

• B&B Villa Zola Průměrné hodnocení: 9,5

„Poloha, ubytování, výborný servis, parking, úžasní majitelé!“

30 nejlepších hotelů v destinaci Capoterra

podle 4 550 recenzí na Booking.com