„Skvěle vybaveny kemp,animacni programy pro děti i dospělé,výborně udrzovana zeleň v arealu,cistota na výborné úrovni,jen v mobilehome sem tam nejaka pavucina,ale byli jsme v přírodě,tak se s tim da počítat 🙂“
„Vše na jednom místě, skvělý animační program, všude veselo a program po celý den. Večerní minidisko, skákací hrady za poplatek, obchod otevřen do 21.30. Skvěle pro rodiny s dětmi.“
„Skvělá lokalita, čistá pláž, pěkný lesík, lidí tak akorát. Bazény jsou pro děti naprosto skvělé - zábavné, čisté a bezpečné, stejně tak večerní atrakce (nafukovací skluzavky, autíčka, disko). Hřiště by potřebovalo renovaci, dřevěné prvky hnijí a nejsou bezpečné. Chatka v pořádku, na poměry kempu nad očekávání. Vybavení kuchyně pouze základní, doporučuji přibalit. Ložní prádlo a ručníky vlastní. Za tu cenu však super.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.