„Nejkrásnější ubytování, které jsme kdy v Itálii měli a proto jsme si ho nechali až na konec naší cesty :-) Nádherný prostorný dům, zařízený velice příjemně a i když jsme byli jen s partnerem sami dva, tak jsme ocenili množství koupelen a WC. V kuchyni najdete úplně všechno, co potřebujete na vaření, včetně kávovaru. 3 příjemné ložnice, i když bylo venku vedro, v ložnicích bylo velmi příjemně a chládek na spaní. Já nejvíce ocenila bazén, v letním období to byl pro mě velký bonus a bazén je opravdu netypický, protože je to vlastně obrovská vířivka, postavený z malých kamínků, voda nádherně čistá a příjemná teplota 26 stupňů. Skvělá paní majitelka Elena byla velice příjemná a ochotná nám ve všem pomoci a poradit a já jí velice děkuji za krásné přijetí do jejího domu. Doufám, že se brzy uvidíme, rádi se k vám vrátíme. Nakonec jsem si užila i majitelů kočku a pejska, oba se přišli rozloučit :-)“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.