„Krásné místo, plně vybavený domek. Příjezdová cesta je složitější, ale ten výhled za to určitě stojí. Z místa jsme se snadno dostali do okolních vesniček. Majitel nás přivítal i v pozdních hodinách, ukázal nám celý dům a provedl nás městem, vysadil nás přímo v pizzerii, kde jsme si po dlouhé cestě dali vynikající pizzu. Navštívili jsme také místní restauraci. V kuchyni byla připravena malá snídaně a v lednici vychlazená voda. Děkujeme a doporučujeme!“
„Příjemná paní při předání klíčů, výborná lokalita s výhledem na vesnici, v dálce město a moře. Výborná restaurace přímo naproti, prostorný balkón. Klasický starý italský byt, dobře zařízený. Parkování na ulici před domem.“
„Prostredie a lokalita veľmi pekná, kľudná dedinka. Premáva autobus na pláž. Malý obchod, kde kúpite všetko potrebné, výborna pizzeria hneď pod ubytovaním.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.