2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Sardinie hodnocení hotelů
  4. Putzu Idu hodnocení hotelů
Itálie Putzu Idu Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Maluentu Průměrné hodnocení: 7,8

„Poloha přímo u pláže, příjemná restaurace, výborné jídlo, terasa restaurace s výhledem na moře“

• Hotel Raffael PHG Průměrné hodnocení: 8,5

„Příjemné ubytování, čisté, výborné snídaně.“

• Casa Rosa Průměrné hodnocení: 9,3

„Velký prostorný byt, spousta vybavení, několik stolů, mnoho židlí, pro velkou rodinu ideální. Perfektně fungující klimatizace ve všech pokojích. 2 terasy-dopoledne i odpoledne na výběr sezení ve stínu nebo na slunci, moře v dohledu, na pláž pár kroků, bar přes ulici, který je otevřen do nočních hodin, ale vůbec neruší a k tomu milý a vstřícný hostitel...rozhodně doporučuji.“

• Hotel Raffael PHG Průměrné hodnocení: 8,5

„Jedná se o malý, klidný hotel. Bazén jsme měli téměř pro sebe. Milý personál.“

• Hotel Maluentu Průměrné hodnocení: 7,8

„Výborná poloha hned na pláži Putzu Idu. Krásná romantická terasa, kde se podávala dobrá snídaně, s výhledem na moře. Skvělá komunikace s hotelovým personálem, od recepčních, kteří nám udělali late check in, po ochotné uklízečky a číšníky v restauraci. Třešnička na dortu byly výborná večeře v restauraci, to byl skvělý zážitek.“

• Hotel Maluentu Průměrné hodnocení: 7,8

„Prostředí hotelu klidné z výhledem na moře.“

• Sardinianworld - Casa Dei Marinai Průměrné hodnocení: 9,4

„Úžasná lokalita klidnějšího charakteru. Kásné ubytování v těsné blízkosti moře. Pláže před domem byli ve formě malých zákoutí ohraničených skálou. Krásná průzračná voda. V rámci vybavení domu byl i paddleboard, který jsme využili, když bylo moře klidné. V domě se velice dobře spalo, postele velmi pohodlné. Na terase se dali sledovat překrásné západy slunce.“

• Albergo Residenziale Menhirs Průměrné hodnocení: 8,5

„Krásná krajina, klid, ticho.“

• Hotel Raffael PHG Průměrné hodnocení: 8,5

„Hezka zahrada, prijemny bazen, kousek od more.“

• Agriturismo la Mimosa Průměrné hodnocení: 8,5

„Příjemné prostředí, skvělý personál. Hned po příjezdu nám bylo nabídnuto studené pivo a víno, jako pozornost. Jednoduše ale funkčně zařízené pokoje. Úžasné večeře, určitě stojí za zkoušku. Za cenu 30€ na osobu jsme dostali opravdu mnoho domácích úžasných pokrmů, včetně neomezeného množství vina a vody a skvělé obsluhy👍“

15 nejlepších hotelů v destinaci Putzu Idu

podle 1 743 recenzí na Booking.com