„Prostorný stylový apartmán s terasou. Na pokoji kávovar, výběr místních vín a malá lednička s malým pohoštěním. Koupelna s WC vybavená vším potřebným. Výkonná klimatizace. V přízemí společná Kuchyňská linka ale téměř bez vybavení. Venkovní posezení na kraji zahrady a parkování u domu. 10 minut chůze od ubytování je vyhlášená stylová Italská pizzerie dai Beghini s velkou terasou a výhledem - a hlavně výborným jídlem a pitím za překvapivě nízké ceny - vyplatí se dát si jídlo zde. V městečku Sona je klidná a přátelská atmosféra.“
„Dostali jsme větší pokoj, než jsme měli mít. Krásný, nový, s klimatizací, trezorem, ledničkou. Byl zde klid, čisto, příjemné posezení venku. Majitelka je velice ochotná, poradila restaurace, na požádání nám zapůjčila sušák na prádlo. Během dne jsme si mohli udělat kávu. Bezproblémové parkování je možné vevnitř, nebo na vyhrazených místech na ulici před Villou. Supermarket pěšky do 15 minut. Restaurace spíš autem. Snídaně byly perfektní. Káva, džus, čaj, ovoce, zelenina, čerstvé pečivo, salam, sýr, jogurty, müsli, nutela, marmeláda a vynikající různé pečené sladké dezerty. Není co vytknout. Neváhala bych se ubytovat znovu.“
„Velice pěkný, prostorný a dobře vybavený apartmán s velkou lednicí. Cítili jsme se zde jako doma, komunikace s majitelkou také výborná. Místo je klidné, bez okolního hluku. Parkování přímo před vchodem nebo na přilehlém náměstí, kde je ale parkování zdarma jen o víkendu a v noci.“
„Ubytovanie bolo čisté a útulné, presne zopovedalo uverejneným fotografiám. Raňajky boli vždy pestré, čersrvé a veľmi chutné z lokálnych zdrojov. Veľmi dobrý pomer ceny a kvality.“
„Jídlo naprosto předčilo naše očekávání. Snídaně i večeře byly naprosto famózní, vše domácí, na snídani velký výběr.
Celkově vse super, jen trochu bahna před cassetami.“
„Pokoj velký a prostorný. Opravdu skvělá snídaně s velkou nabídkou místních marmelád, ovoce a zeleniny. Večer od 19 do 23 funguje restaurace. Tu jsme ale nezkoušeli.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.