2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Benátsko hodnocení hotelů
  4. Sottomarina hodnocení hotelů
Itálie Sottomarina Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Campeggio Paradiso Průměrné hodnocení: 8,3

„Kemp je malý, klidný. Pláž je součástí kempu, kde je slunecnik a 2 lehátka v ceně v soukromé části pláže. Na pláži je bar, WC a sprchy zdarma. Přijeli jsme v neděli a na baru hrála hlasitá hudba a v dalším baru taky. A tak to pokračovalo až do noci. Další dny už byl klid a na naší pláži bylo o hodně méně lidí (za hudbou přijelo hodně mladych). V ubytování bylo málo nádobí - jeden nůž, jedno prkénko... žádné misky... doporučuji si něco dovést z domova. A bylo spoustu komárů. Kousek od kempu, cca 5 minut chůzi je obchůdek. Ubytování se nám líbilo, kemp mohu doporučit.“

• Hotel Mediterraneo Průměrné hodnocení: 8,9

„Pěkný čistý voňavý hotel personál nic pro ně nebyl problém poradily skvělé snídaně výběr všeho pořád doplňovali.“

• Hotel Ammare Průměrné hodnocení: 8,8

„Personál pracuje s nasazením a nadšením , skvělé snídaně a výborný personál v restauraci, v plážové restauraci patřící hotelu skvělá kuchyně, fantastičtí majitelé dělají svou práci s nadšením“

• Ambasciatori Suite Hotel Průměrné hodnocení: 8,9

„Pokoje jsou velmi pěkně moderně vybavené a zařízené. Dost místa i pro 4-člennou rodinu. Čisté a prostorné.“

• Hotel Europeo Průměrné hodnocení: 8,4

„Blízko do Benátek“