„Krasne, moderni a velmi stylove ubytovani. Majitele maji vyjimecny vkus - clovek si prijde jak v galerii moderniho umeni.
Zarizeni velmi kvalitni a designove krasne.
Uzasna lokalita - centralni, ale v klidnem mestecku, nadherne vyhledy.
V pokoji nechybi sesit s tipy na vylety po okoli.
Pani majitelka je moc mila (jen je pro komunikaci fajn umet trochu italsky).“
„Un bel posto. Tutto era perfetto. La camera pulita, la colazione abbastanza sotto gli alberi di olive. La zona turistica per le passeggiate ed il ciclismo. Giorgia è molto cordiale e aiuta con tutto. Come andare a Padova, Vicenza, dove parcheggiare, che cosa visitare e tutto con un bell sorriso 😊 . Siamo contenti che eravamo qui. Lo consiglio. Spero che sia la possibilità visitarlo ancora.
Krásné místo, vše bylo skvělé, čisté ubytování s každodením úklidem. Bohatá snídaně pod olivovníky. Turistická zóna skoro jako v Českém středohoří jak pro pěší, tak pro sportovní cyklistiku. Giorgia je skvělá, vstřícná a se vším poradí, jak se nejlépe dostat do Padovy, Vicenzi a Venezie, kde parkovat. Celý personál je moc milý. Byli jsme naprosto spokojeni a ubytování doporučujem. Jen je občas hluk od projíždějících motorek v podvečer, ale v noci je klid.“
„Místo s krásným výhledem na vinice.
Milá hostitelka, která ochotně poradí s výlety po okolí (včetně dopravy vlakem do Benátek).
Na uvítanou jsme dostali koláč a na rozloučenou k snídani croissanty. Po celou dobu pobytu jsme měli k dispozici domácí vajíčka a zeleninu ze zahrádky hostitelky.“
Elegante Appartamento con Vista - Colli Euganei má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.