Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

• Fiyat/fayda dengesi

• Ücretsiz WiFi

9,5

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 6

• Değerlendirme tarihi: 3 Kasım 2025

Yine Venedik’e gelsek yine burada konaklarız çok memnun kaldık.
    • 3 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Beğenmediğimiz hiçbir şey yok.

Bize karşı çok sıcak ve sevecen davrandılar.Kahvaltı saatimden önce çıkmamız gerektiğinde öncesinde odamıza kahvaltılıklarımızı bıraktılar bizi çok mutlu etti bu düşünceli davranışları.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 2 Ağustos 2024

Olağanüstü
    • Mobil cihazdan gönderildi

Merkeze yakınlığı, temizliği, çalışanların güler yüzleri ve her sorumuza cevap vermeleri ile favorimiz oldu. Bir sonraki gelişimizde hiç tereddütsüz burada kalacağız.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024

• Değerlendirme tarihi: 18 Temmuz 2023

Olağanüstü
    • Mobil cihazdan gönderildi

Reseptiondakı qadın çox gülərüzlü, hər şeydə kömək edən biri idi. Venesiyaya tez çatdığımız üçün check in vaxtını istədiyimiz vaxtda etdilər. Həmçinin çıxış vaxtı üçün də bizə əlavə zaman verdilər. Çıxış etsək belə çantalarımızı orada qoyduq və şəhəri gəzə bildik. Neqativ bir şey yoxdur. ( Amma gecə mətbəxdə qaşıq axtardım və qaşıqdan başqa az qala hər şey tapdım :D ; bu o qədər də neqativ bir şey deyil )

Konaklama tarihi: Temmuz 2023

• Değerlendirme tarihi: 5 Nisan 2026

6,0
    Tekrar tercih etmem
    • 3 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odadan memnun kalmadık en başta ve söyledik üst katta başka oda var mıdır diye. Nedenini sordugunda gürültülü olabilecegini söyledik, cunku girişteki ilk odaydi. Acikcasi tartışmaci bir agizla ve tavirla konuştu. Düşündüğümüz gibi gurultu oldu, cunku sabah uyanmayi dusunmedigimiz saatte tabak catal kahvalti hazirlama sesleriyle uyanmak zorunda kaldik. Kahvaltı paketli ürünler ağırlıklıydı, dilim peynir ve paketli olmayan ekmek olmasını isterdim. Zincir otellerde dahi hiçbir konaklamada denk gelmediğim şekilde kahvaltı saati bittiği dakikada meyveleri toplamaya başladığını gördüm, bu şaşırtıcıydı. Odayı isitamadik pek, üste verilmiş olan örtü de yeterli değildi.

Konumu oldukça iyiydi. Giriş çıkış kolay yapılıyordu ve check-out sonrasında bir süre valizimizi bırakabildik.

Konaklama tarihi: Mart 2026

• Değerlendirme tarihi: 8 Aralık 2023

8,0
    Çok iyi
    • İş seyahati
    • Küçük çocuklu aile
    • Standart Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda
    • 2 gece konaklandı

Bu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.

Konaklama tarihi: Kasım 2023

Gösterilen: 1 – 6

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: