Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Via Castelfidardo 84, Merkez İstasyon, 00185 Roma, İtalya
Fiyat/fayda dengesi
8,4
Ücretsiz WiFi
8,8
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 7 Temmuz 2026
Sevda
TürkiyeOtel rezervasyonu esnasında Booking kaynaklı iki kere rezervasyon yapıldı ve ücreti alındı. Ancak otel tarafından rezervasyonun bir tanesinin iptali sağlandı ve bu süreçte çok yardımcı olan Fabio’ya teşekkür ederim. Biz üç kişilik odada kaldık. Odada her şey mevcut. Lüks bir otel. Otel termini metro istasyonuna çok yakın ve tertemiz. Güvenli bir bölgede bulunuyor. Yakınlarında güzel restoranlar var. 7-8 dk mesafede pizzacı, dondurmacı, kahveci vs. Tekrar gelirsem mutlaka burada kalırım.
Konaklama tarihi: Temmuz 2026
Değerlendirme tarihi: 29 Haziran 2026
Ekin
TürkiyeHerşeyiyle müthiş bir deneyimdi
Konaklama tarihi: Haziran 2026
Değerlendirme tarihi: 28 Nisan 2026
Carikcioglu
İspanyaNisan ayında da olsa akşam hava soğuktu klimanın ısıtma bölümü çalışmıyordu. Çocuklardan dolayı ek ısıtıcı verdiler oda ısındı.
Housekeeping Ali bey bizimle çok ilgilendi gece geçte olsa her şeyimzle ilgilendi.Resepsiyon karşılama çok güleryüzlüydü teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Nisan 2026
Değerlendirme tarihi: 5 Nisan 2026
Ozan
TürkiyeOtel modern ve temizdi. Çalışanlar çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Otelin konumu şehirdeki gezilecek yerlere çok yakın değildi ama çok uzak da değildi. Güvenli bir yer olduğunu söyleyebilirim.
Konaklama tarihi: Mart 2026
Değerlendirme tarihi: 2 Mart 2026
Zeliha
TürkiyeKonum ve otelin çevresi güvenli ve temizdi. Çalışanlar çok kibar ve güler yüzlüydü. Bir çok Avrupa seyatimizde asla karşılaşmadığımız oda terliğini banyoda görmek şaşırttı ve mutlu etti tekrar gidicem olsak yine bu oteli tercih ederiz.
Konaklama tarihi: Şubat 2026
Değerlendirme tarihi: 29 Ocak 2026
Barış
Türkiye1 tane iki kişilik 1 tane 3 kişilik oda tutmuştuk. 3 kişilik odası güzel ve genişti ama 2 kişilik odası tam tersi hapishane gibi çok dar, odada içtiğimiz sularında parası istendi temel ihtiyaç olan su her yerde ikram
Konum olarak Roma Termini yakındı. Temizdi aile ile gelinebilecek bir hotel.
Konaklama tarihi: Ocak 2026
Değerlendirme tarihi: 4 Aralık 2025
Hakan
TürkiyeBirincisi odaların ses yalıtımı maalesef çok iyi değil. Muhtemel aynı katta kalan bir hanımefendinin tüm şarkılarına eşlik ettik bir süreliğine. Yine başka bir gece muhtemel iki kardeş arasındaki çatışmaları dinledik. İkincisi ayrılacağımı zaman otelden transport istedik. Gelen araç çok sarsıntılıydı ve şoför bey çok hızlı kullanıyordu aracı. Havalimanına varana kadar çok hırpalandık.
Otel Termini ye 5 - 10 dakikalık yürüme mesafesinde. Yakınında bir market var. Tesisin imkanları oldukca yeterli ve güzeldi. Yataklar çok rahattı. Çalışanlar çok ilgili ve kibardı. Teşekkür ediyoruz hepsine.
Konaklama tarihi: Aralık 2025
Değerlendirme tarihi: 13 Kasım 2025
Fati̇h
TürkiyeOda bira geniş olabilirdi
Konumu çok iyi idi. Yataklar çok rahattı. Hergun temizlik yapıldı havlular degistirildi
Konaklama tarihi: Kasım 2025
Değerlendirme tarihi: 29 Haziran 2025
Diricco
TürkiyeHesey icin tesekkurler
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 30 Mart 2025
Şemuel
TürkiyeGüler yüzlü çalışan, oda temizliği
Konaklama tarihi: Mart 2025
Değerlendirme tarihi: 11 Mart 2025
Tekin
TürkiyeKahvaltıda beklentinizi yüksek tutarsanız bazı şeyler hayal kırıklığı yaratabilir mesela tavuklu veya hindili salam sucuk sosis türü şeyler yok açık büfe şeklinde verilen kahvaltıda siyah veya yeşil zeytin yok,peynir bizim damak tadımıza uygun beyaz peynir yok onun dışında beğeneceğiniz şeyler var.Check out yapsrken kahvaltıya kişi başı 14 euro ödedik ve extra 30 euro da vergi aldılar onu anlamadım. Birde otelin asansörü çok dar 3 kişi zor biniyor.
Konumu Termini tren istasyonuna çok yakın,odalar mis gibi tertermiz kokuyor,küçük balkonunda kahve keyfi yapmak çok güzel,tarzı ve dış görünüşüde çok güzel otelin,içerideki espresso makinesi harika kahve yapıyor,banyosuda çokgüzel modern ve kullanışlı,özetle bir otelden beklediğiniz herşey tatmin edici düzeyde.
Konaklama tarihi: Mart 2025

TürkiyeÇok güzel
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 21 Şubat 2024
Türkmen
TürkiyeTemizliği, çalışanları, Termini istasyonuna yakınlığı çok çok güzeldi.
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Değerlendirme tarihi: 18 Şubat 2024
Enes
TürkiyeOtelin temizliği ve otel çalışanların güler yüzlü olması, konumu ve tren garına yakın olması harikaydı tavsiye edilir.
Değerlendirme tarihi: 17 Ocak 2024
Bb
TürkiyeOdalar dar ama yetti bize, eski biraz. Temizlik orta. Eşyalar yenilenmeli. Dolaplar masa temiz değildi
Konumu personellerin güler yüzü
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Değerlendirme tarihi: 22 Kasım 2023
Elif
TürkiyeTuristik yerlere bu lokasyondan yürüyerek gitmek biraz zor olabilir. Ancak toplu taşıma ile kolayca varılabilir.
Oda 11 metrekare yazıyordu ancak çok daha geniş ve ferahtı. Dizaynı çok güzeldi. Çalışanlar çok güleryüzlüydü. Hemen önünden otobüs geçiyor. Termini tren istasyonuna yürüyerek 7 dakika yalnızca.
Değerlendirme tarihi: 1 Ekim 2023
Şeyma
TürkiyeTermini istasyonuna çok yakındı ama tarihi lokasyonlara biraz uzaktı. Özellikle Trastevere denilen restoranlar bölgesine çok uzaktı
Çalışanlar çok kibardı, tesis temizdi. Teras ve balkonlar çok güzeldi.
Konaklama tarihi: Ekim 2023

Değerlendirme tarihi: 31 Ağustos 2023
Rabia
TürkiyeHer gun temizlik yapildi. Calisanlar cok tatliydi. Metro istasyonlarina ve otobus duraklarina yakinligi iyiydi. Cok memnun kaldik. Tesekkurler
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Değerlendirme tarihi: 12 Ağustos 2023
Elif
TürkiyeMerkezi konumda hemen hemen her yere yürüyerek gidebildik. Terminiye çok yakın metro ve tren olanakları açısından da gayet iyiydi. Otel temiz ve oda oldukça güzeldi. Sadece bir kez kahvaltısını denedim ve çok beğendim. Her şey için teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Değerlendirme tarihi: 27 Haziran 2026
Efendi
RomanyaTemizlik, personelin tavrı, odalar çok ama çok küçük
Saddece lokasyon
Konaklama tarihi: Haziran 2026
Değerlendirme tarihi: 5 Haziran 2025
Ezgi
TürkiyeOdamız çok küçüktü ama tavan yüksekliği fazla olduğu için yine de çok sıkışıklık hissettirmedi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 24 Kasım 2023
Gok
TürkiyeOdamızda bir kapı vardı ve bu kapı baska bir odaya acılıyordu. Bu yakınlık sebebiyle inanılmaz gürültü problemi yaşadık. Yan odamızda iki çocuk vardı. Sürekli kapıyı açmaya çalıştılar, gece yarısı güldüler, bağırdılar vr sanki bizim odanın içinde yaşıyor gibiydiler. Oteli ve personelini her ne kadar beğendiysem de o gürültü ile kalmak çok zor.
Odamız güzeldi, girişte reseptiyonist bizimle ilgilendi, gezebileceğimiz, yemek yiyebileceğimiz yerler önerdi.
Değerlendirme tarihi: 11 Kasım 2023
Recep
TürkiyeTemizlik cok kotu odada kokuyor kuvet pasli lavobo su sizdiriyor
Konum ve calisanlar mukemmel

Berlin, Almanya
Barselona, İspanya
Çeşme, Türkiye
Saraybosna, Bosna
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi