Se primært indhold

8,5

• Gratis wi-fi

8,1

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 25

• Anmeldt: 17. november 2025

8,0
    "Et fint hotel til prisen."
    • 7 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Tv’et kunne måske får internet så man kan brug sin eget Netflix etc. der er mange italienske kanaler men ingenting til os der ikke taler italiensk.

Fik en ny renoveret værelse, den var meget fint. Den ligger rigtig godt forhold til seværdigheder med mange god restaurant i nærheden. Morgenmad var også fint til prisen.

Overnattede: november 2025

• Anmeldt: 6. juli 2025

Godt
    • Indsendt mobilt

God morgenmad. Godt og venligt personale.

Overnattede: juli 2025

• Anmeldt: 12. april 2025

7,0
    "Godt til prisen, god beliggende og morgenmad inkluderet (som var godt!)."
    • På rejse sammen med venner
    • Indsendt mobilt

Beliggenheden er tæt på hovedbanegården hvilket er ret centralt. Der er relativt stille hvor hotellet er og ligger ikke ud til en stor trafikeret vej. Vi boede på et af de gamle standard ikke renoverede værelser med to individuelle senge hvor der var gulvtæppe. Indretningen var ret oldschool men der var rent.

• Anmeldt: 29. januar 2025

8,0
    "Meget fin beliggenhed og det meste personale var imødekommende - Mange gode restauranter i nærheden."
    • Indsendt mobilt

Gulvene var meget slidte på værelset og møblerne trænger til en opdatering. Personalet i morgenmadsrestauranten var ikke særlig imødekommende, og man sidder alt for tæt, men gæsterne måtte ikke gå ind på de ledige pladser, hvor der var bedre plads. Der var for koldt i opholdsstuen, så der var ikke rart at være. Man kunne måske godt lige have gjort en lille smule ud af, at gæsterne var der i Julen.

Den centrale beliggenhed og det venlige personale.

Overnattede: december 2024

• Anmeldt: 30. juli 2024

• Indsendt mobilt

Lidt dårlige oplevelse med personalet, da Aircondition gik i stykket, man bliver lidt træt når det tager 2 dage at reparere og man ikke får noget at vide ,når man har gjort opmærksom på det eller man lige sætter en flaske vand på værelset og lige skriver man arbejder på det, så kunne mange bandeord være glemt. Men ellers ok

God modtagelse og rene værelser, god morgenmad., Ligger centralt til tog og metroen både rød og blå linie. Og ok gå afstand til.mange attraktioner.

• Anmeldt: 22. juni 2024

8,0
    "Hyggeligt hotel i roligt område"
    • Indsendt mobilt

Det var et hyggeligt hotel i lidt ældre stil. Tæt på Roms hovedbanegård, så transport til/fra lufthavn var lige til, det gælder også for metroen. Værelset kunne blive helt mørkt om natten, så det var dejligt for søvnen.

Overnattede: juni 2024

• Anmeldt: 26. september 2023

• Indsendt mobilt

Pæne værelser , god morgenmad , tæt på metro og station ! Meget venligt personale

• Anmeldt: 15. oktober 2025

6,0
    Nogenlunde
    • Deluxe-familieværelse
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Havde bestilt luxusfamilieværelse og fik to kedelige standardværelser. Ingen farver og intet pynt.

Overnattede: oktober 2025

• Anmeldt: 27. august 2025

"Dejligt, autentisk ophold"
    • Indsendt mobilt

Det var ikke så meget plads i spiserummet, men med påpasselighed og hensyntagen i forhold til de øvrige gæster, gik det fint.

Morgenmaden blev fyldt i løbende. Det var brød, yoghurt, æg, bacon mm. Alt hvad det hører sig til ved en morgenbuffet. Nyrenoveret værelse. Superflot. Daglig rengøring. Personalet var søde, rare og hjælpsomme.

Overnattede: august 2025

• Anmeldt: 3. juli 2025

"Da vi kom kunne vi ikke få vores værelse direkte, men de var så søde at opbevare vores bagage for os også kunne vi bare"

Værelserne på 4 sal var monster lækker Personalet var søde Morgenmaden var ok

Overnattede: juli 2025

• Anmeldt: 8. maj 2025

"Vi havde 3 nætter her som slut på vores pilgrimsvandring. En fantastisk morgenmad med alt man kunne ønske sig. Meget flo"
    • På rejse sammen med venner
    • Indsendt mobilt

Det er et super godt ***stjernet hotel. I reception og lobby klassisk italiensk. På vores etage tipntop moderne

Overnattede: maj 2025

• Anmeldt: 20. april 2025

4,0
    "Kortest muligt. Kun af praktiske årsager"
    • Indsendt mobilt

Fugtigt, skimmelsvamp på væg, dårlig udluftning

Tæt på Termini.

• Anmeldt: 18. oktober 2024

3,0
    "Vi havde nogle dejlige efterårsdage i Rom"
    • Indsendt mobilt

Træt, slidt hotel Morgenmaden var virkelig dårlig. Vi valgte istedet at gå ud og finde morgenmad.

Venligt personale

Overnattede: oktober 2024

• Anmeldt: 18. august 2024

2,0
    "Hold jer væk herfra."
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

Personalet var uhøflige (receptionen), og stod og grinte af os mens vi åbnede kufferterne for at finde pas mm frem. Værelset var møg beskidt. På væggene var der store plamager med skidt, og gamle væsker der løb ned af væggene. Der var en kraftig lugt af tobaksrøg på gangene og på værelset, og personalet forklarede at det var fordi de var ved at renoverer på etagen over os. Om morgenen skal vi ned og have den inkluderede morgenmad. Der er hverken juice tilbage i automaten, eller æg og bønner, og yoghurt. Vi spørger (meget høfligt og ydmygt) om der mon kommer mere? Her er der en halv time til morgenmaden er slut; og kvinden bliver hamrende gal, og sætter i løb ud til receptionen hvor hun står og fægter med armene.. vi er flere gæster der står og kløe os uforstående i nakken imens.. nå, der går lidt og så kommer hun ind med æg. Det viser sig så at vi er 11 mennesker der ventede på æg, men dette letter ikke stemningen hos den sure dame, faktisk tværtimod. Hun vrisser hårdt til os, at nu kan vi rejse os og tage æg.. vi spiser ikke helt op, da æggene jo mest af alt virker som pisket æggehvide og vand, så en slags ægge grød? Vi efterlader lidt tilbage, og så gik det ellers stærkt! Den rasende dame i køkkenet løber alt hvad hun kan, ud i receptionen og står og råber og skriger og fagter med armene til hendes kollegaer (som i øvrigt ikke rigtig respondere). Her efter skynder vi os op på værelset efter vores bagage, og forlader hotellet straks. Som en der har været i Rom adskillige gange, og i det hele taget rejst en del, så må jeg sige at det her har været en fuldstændig hovedrystende oplevelse. Jeg er godt klar over at vi i Skandinavien har høje standarder, men det vi mødte her var under al kritik. Så jeg vil håbe at dette kan medvirke til, at folk holder sig væk herfra. Der var intet positivt ved stedet. Overhovedet.

Der var ikke noget synderligt positivt over hverken hotellet eller personalet.

Overnattede: august 2024

• Anmeldt: 30. juli 2024

3,0
    "God beliggenhed, hyggeligt hotel, dårlig oplevelse med aircondition med +38 grader."
    • 3 overnatninger

Aircondition på værelserne virkede ikke i to dage og med en temperatur på 38 grader skulle man få det fikset allerede når det blev reporteret ind. Det var en dårlig oplevelse.

• Anmeldt: 24. oktober 2025

Overnattede: april 2023

Her vises 1 - 25

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!