Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Vicolo degli Adimari 2, Duomo, 50122 Floransa, İtalya
Fiyat/fayda dengesi
8,3
Ücretsiz WiFi
8,1
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025
Demirhan
TürkiyeSadece kahvaltı yetersizdi.
Konum çok iyi ve odalar temizdi.
Konaklama tarihi: Temmuz 2025
Değerlendirme tarihi: 2 Nisan 2025
Nazimbutun
TürkiyeTesisin konumu tartışılmaz mükemmel. Ancak bakım gerektirir. Personel ilgili kahvaltı güzel. Bir de terlik olsaydı, daha iyi olurdu.
Konaklama tarihi: Mart 2025
Değerlendirme tarihi: 28 Ocak 2025
Cemal
TürkiyeYeri çok iyi,heryere yakın.Kahvaltısı iyiydi bence fiyat performans oranı iyiydi.
Konaklama tarihi: Ocak 2025
Değerlendirme tarihi: 13 Aralık 2024
Feray
TürkiyeAsansör korkutucu. Keşke yenilenebilse.
Konumu muhteşem. Çalışanlar güler yüzlü.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Değerlendirme tarihi: 31 Temmuz 2024
Ayşegül
TürkiyeOldies but Goldies. Oteli, yorumlardan okuyarak bulmustum. Beklediğimizden çok daha iyiydi. Konumu mükemmel , katedralin hemen yanındaki sokakta. Kahvaltı yeterli idi , çalışanlar nazik , oldukça yardımseverler. Odalar tertemiz. Mobilyalar eski olsada temizlik iyiydi. Tekrar gelsek yine burayı tercih ederdik.
Değerlendirme tarihi: 26 Nisan 2024
Nagehan
Türkiyekıyafet dolabı yatağın yanındaydı bazı kapaklar açılmadı. Otelden çıkarken anahtarınızı resepsiyona bırakıyorsunuz bunu ilk defa gördüm. italya genelinde otellerde terlik verilmiyor gidecekler ona göre hazırlıklı gitsin
kahvaltıda çeşit az ama lezzetliydi. Personel güleryüzlüydü . Eski olmasına rağmen temizlik güzeldi. konumu çok iyi tam merkezi yerde
Değerlendirme tarihi: 13 Mart 2024
Mert
TürkiyeKonumu harika. Her yere çok yakın.
Değerlendirme tarihi: 12 Ağustos 2023
Suat
TürkiyeAsansör ve klima
Merkezi konum, mükemmel kahvaltı ve harika resepsiyonistler
Konaklama tarihi: Ağustos 2023

Değerlendirme tarihi: 9 Temmuz 2025
Fulya
TürkiyeBeğenmeyeceğim hiçbir şey yok
Konum ve manzarası muhteşem
Konaklama tarihi: Temmuz 2025
Değerlendirme tarihi: 18 Şubat 2025
Serkan
Türkiye1. Paylaştığım fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi Otel geneli ve odalar çok pisti. Çok pis ve Bakımsız olduğu için 2 oda değiştirdik 2 oda da aynı şekilde çok pisti, her iki odanın da mobilyaları ve duvarları pislik içindeydi ve 2 oda da iğrenç kokuyordu bütün gün cam açık kalmasına rağmen bu koku hiç gitmedi !!! 2. Otelde nevresim takımı yok !!! Yıllardır yıkanmadığı açıkça belli olan iğrenç kokan ve üzerinde milyonlarca kıl ve saç bulunan pislik içinde bir battaniye var sadece !!! 3. Her iki odada da bulunan klimalar bozuktu sıcak üfleyen klima Gecenin bir yarısı soğuk üflemeye başlıyor ve donmuş şekilde uyanıyorsunuz !!! Klimaların filtreleri yıllardır temizlenmemişti pislik içindeydi umarım hasta olmayız... 4. Odalardaki mobilyalar hem eski hem ,kırık , hem de çok çok pis hepsinin üzerinde tükürüğe benzer izler ve pislikler mevcuttu... ve yıllardır hiçbir suretle temizlenmemişlerdi !!!! 5. Kahvaltı tam bir hayal kırıklığıydı. Kahvaltıda sadece haşlanmış yumurta bir tek çeşit en ucuzundan kaşar peyniri ve Tek çeşit jambon var bir de Rezalet Bayat kruvasan... Bir Akdeniz ülkesinde Kahvaltıda domates, zeytin,hıyar,yeşillik nasılsın olmaz anlamadım... ikinci günden sonra Carrefour'dan kendi kahvaltılığımızı alıp yedik... bu otelde asla kahvaltı almayın. 6. Otelde resepsiyon görevlileri ve Sadece bir gün kahvaltıda görebildiğimiz gözlüklü, zayıf,iyi niyetli bir mutfak elemanı dışında personelin tamamı çok kaba ve soğuk insanlardı.
Otelin sevilecek hiçbir yanı yok gerçek,anlamda büyük hayal Kırıklığı...
Konaklama tarihi: Şubat 2025

Değerlendirme tarihi: 26 Ocak 2025
Ahmet
TürkiyeResepsiyon görevlileri çözüm odaklı değildi. Rezervasyon sırasında sistemsel bir hatadan dolayı olan sıkıntıyı çözüm sunmak yerine ekstra bir oda almak zorundasınız diyerek zorla oda aldırdılar. Akşam bardan şeker alalım dedik kimse olmadığı için kendimiz aldık kameradan izleyip koştur koştur gelen resepsiyondaki bayan bize hırsız muamelesi yaptı bu kadar terbiyesizlik olamaz her kafede masada onlarca olan küçük tekli paket çay şekeri ya kaçı kaç para yazıklar olsun
Konumu dışında herşey berbattı
Konaklama tarihi: Ocak 2025
Değerlendirme tarihi: 29 Ağustos 2024
Menekşe
Türkiyemeydana çok yakın ve heryere yürüme mesafesindeydi ulaşım problemi hiç yaşamadık çok merkezi bi yerdi kahvaltısıda gayet güzel di sakin ve güzle bir oteldi tekrar gidersek orada kalabiliriz
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Değerlendirme tarihi: 21 Ağustos 2024
Didem
TürkiyeBu otelde aldığımız model arabalardan biri çalındı maalesef. Sabah kahvaltısından sonra gezmeye çıktık odaya döndüğümüzde temizlik için odaya girilmiş ve masanın üstünde duran kutusundan hiç çıkarılmamış arabamız yerinde yoktu. Resepsiyona durumu bildirdigimizde temizlik görevlisine ulasamam çünkü numarası yok dedi , ordan müdürüne ulaşmaya çalıştı telefonu açmıyor ulaşamıyorum diye dönüş sağladı bize.En sonunda temizlik görevlisine ulaştıklarında inkar etmiş, otel bize biz personelimizi suçlayamayız şeklinde yanıt verdi ama daha personellerini tanimiyorlar numaralarini bile bilmiyorlar cünkü kalıcı elemanları yok rastgele insan calistiriyorlar ,kriz durumunda müdahale edecek yetkililere bile ulaşamıyorlar. Organizasyon kriz yönetimi diye birsey yok. Daha sonra telefonla arayıp bizden şehir vergisi almayacaklarini söylediler ve sehir vergisi almadılar. Keşke bunları hiç yaşamasaydık şehir vergisi verseydikte cocuğum geri kalan gezimiz boyunca hırsızlar arabamı çalacak korkusuyla yaşamak zorunda kalmasaydı! Bütün bunlara ek olarak kahvaltısı çok zayıf ama bu kısmı önemsiz kaldı yaşadıklarımızın yanında.
Konumu mükemmel , Katedral manzaralı odalardan verirlerse pencerenizden Rönesansı seyredebilirsiniz.
Değerlendirme tarihi: 6 Temmuz 2024
Aysun
TürkiyeKahvaltısı kalitesi düşük ve kahvesi güzel değil. Ayrıca banyoda başkasına ait saçlar vardı Check out yaptıktan sonra valiz teslim edilecek yer yok Wi-Fi odada çekmiyordu Merdiven basamakları çok dik Asansör ürkütücü, sarsılıyordu
Konumu güzel, merkezde. Her yere yakın.
Değerlendirme tarihi: 1 Haziran 2024
Tuğba
TürkiyeSon dakikada kalışımızı bir gece daha uzattık. Odamız dolu olmasına rağmen resepsiyondaki arkadaşlar hallettiler ve bizi hiç uğraştırmadan aynı odada kalmamızı sağladılar. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine☺️
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 7 Nisan 2024
Çağla
TürkiyeKahvaltısı biraz daha çeşitli olabilirdi.
Konumu süperdi.Tam merkezde. Odaların içi, banyosu çok rahattı. Duomo ya dokunacak kadar yakındık.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Değerlendirme tarihi: 10 Mart 2024
Hamza
TürkiyeHotel 3. Katta asansör çok dar çocuk arabası sığmıyor bile
Konum çok iyi odamız harika idi kahvaltı çok güzel ve çeşiti bol
Değerlendirme tarihi: 31 Ocak 2024
Kübra
TürkiyeResepsiyonistler çok yardımseverdi. Otelin temizliği idare ederdi.
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Değerlendirme tarihi: 27 Ocak 2024
Ünal
TürkiyeOda küçük , kahvaltısı yetersiz ve mutfak ile ilgilenen çalışan kabaydı.
Resepsiyonda olan personel kibardı.
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Değerlendirme tarihi: 26 Ağustos 2023
Kürşat
TürkiyeOtel merkezi bir yerde bulunuyor. Duomo meydanında hemen. Kahvaltısı makul ve çalışanlar güleryüzlü. Tren istasyonundan yürüyerek 10 dakika mesafede tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Değerlendirme tarihi: 20 Haziran 2023
Nevin
TürkiyeOdamızın manzarası mükemmeldi, oda çok rahattı
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Konumu muhteşemdi.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Değerlendirme tarihi: 19 Mayıs 2026
Simay
TürkiyeBu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.
Konaklama tarihi: Mayıs 2026
Bilbao, İspanya
Santa Ana, ABD
Çeşme, Türkiye
Mönchengladbach, Almanya
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi