Via Mazzini 45, 40137 Bologna, Italië
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Gratis WiFi
8,4
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 11 mei 2026
Jessica
NederlandHet was een prima stadshotel. Fijn dat we een parkeerplaats hadden..Ontbijt was simpel en goed.
Verbleven in mei 2026
Beoordeeld op: 11 maart 2026
Stephan
NederlandHelaas bouw/sloopactiviteiten tegenover het hotel waar we 's ochtends enigszins last van hadden.
Goede loopafstand tot het centrum. Toevallig konden we gebruik maken van de parkeergelegenheid van het hotel (minimale parkeergelegenheid). Ontbijt was voldoende. Personeel vriendelijk.
Verbleven in maart 2026
Beoordeeld op: 2 oktober 2025
Van
NederlandNiks
Alles was zeer goed
Beoordeeld op: 24 september 2025
Ronald
NederlandKan niet echt iets negatiefs zeggen. Stel je van het ontbijt niet veel voor. Is zeker niet verkeerd, maar ook niets bijzonders. Er is wel zeker genoeg te eten.
Met de auto vanuit zuiden prima te bereiken, ca 8 km van de autostrade. Parkeren gratis bij hotel, maar obv beschikbaarheid. Was bij ons geen probleem. 20 min lopen van historisch centrum. Is prima te doen. Je loopt ook nog eens grotendeels overdekt. Ook Arco Meloncello met begin van de kruisweg naar santuario della Beate Vergine di San Luca op zo’n 25 min lopen. Kamer is eenvoudig, ruim, schoon en alles is aanwezig. Pizzeria ‘The house of pizza’ (Via Maurizio Padoa, 6h) is op loopafstand van hotel en een prima pizza tentje. Is wel van het centrum af, maar daarom ook schappelijk geprijsd. Heel vriendelijk personeel en lekkere pizza’s.
Beoordeeld op: 22 september 2025
Pietro
BelgiëMatig ontbijt. Kleine douche met wat schimmel. Poetsers lieten het raam openstaan bij 33 graden buitentemperatuur.
Goede ligging op loopafstand van Piazza Maggiore. Rustige kamer. Gratis parkeren bij het hotel (indien er plaats vrij is)
Beoordeeld op: 24 augustus 2025
Jeroen
NederlandHotel is een klein beetje gedateerd.
20 min lopen van het centrum van Bologna. Wij konden onze auto bij het hotel parkeren. Airco stond al aan. Zeer acceptabele prijs. Kamer is schoon.
Beoordeeld op: 21 augustus 2025
Anne-marie
NederlandPersoneel ( oudere dames) bij ontbijt spraken alleen maar Italiaans
Bedden waren goed
Beoordeeld op: 7 augustus 2025
Jarno
BelgiëKleine badkamer, kleine douche en niet perfect proper. Maar we konden een oogje dichtknijpen en het negeren.
Mooie hotelkamer met airco. De parking is krap, maar wij hadden geluk. Het hotel ligt aan een drukke straat, maar daar hoor je niets van! Het centrum van Bologna is zo'n 20 minuten stappen, wat echt niet ver aanvoelt.
Beoordeeld op: 28 mei 2025
Hans
NederlandOntbijt wat karig en koffie uit machine niet lekker. Beter om verse koffie te serveren.
Wij zijn er één nacht gebleven en de kamer was ruim, bed prima. Ook de locatie, niet zo ver van het centrum was goed. Aardige dame bij de receptie met een goede tip voor een restaurant in de stad.
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 24 maart 2025
M
NederlandHet ontbijt is echt het aller-allerslechtste ontbijt dat ik in jaren gezien heb in een hotel. Alles zag eruit alsof het door een algoritme was samengesteld en door een robot uit de rekken gehaald. Italianen zijn geen echte ontbijters - dat is ook prima - maar er komen natuurlijk ook nog andere mensen, niet alleen Italianen. Heel veel zoetigheid bij het ontbijt, maar de kaas zag eruit als plastic en smaakte ook zo. De vleeswaren heb ik overgeslagen. Geen eieren te zien. niet gekookt, niet als roerei in zo'n warmhoudbak of iets anders. Geen eieren. Alleen witbrood. Door iemand wordt het brood vast geroosterd, dus tegen de tijd dat je brood wil pakken is het allang niet lekker meer, een koude geroosterde boterham. Er staat een broodrooster maar die leek het niet te doen. Niet zeker. Geen muesli, cornflakes of iets dergelijks. Van die eenpersoons plastic yoghurtbakjes met zo'n kunstmatige fruitsmaak. Geen keuze om iets anders dan standaard eten te krijgen. Dus geen volkorenbrood, gesneden fruit of iets anders extra's. Echt volstrekt waardeloos.
De hygiëne was uitstekend. Personeel was vriendelijk. De kamer werd elke dag schoongemaakt en het bed opgemaakt en zo. Bij de receptie is er niet standaard een houdertje met plattegrond van de stad. Dat was jammer.
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 13 oktober 2024
Katharina
NederlandBadkamer wat krap maar voldoende, wel aan de oude kant. Mail vooraf met vraag werd niet beantwoord. Straat aan de voorkant was lawaaierig, maar met raam dicht ging het.
Vriendelijk personeel ter plekke. Goed ontbijt. Kamer was ruim en schoon. Gratis parkeren mogelijk achter het hotel zolang de voorraad strekt. Hotel ligt op loopafstand van het oude centrum.
Verbleven in oktober 2024
Beoordeeld op: 1 september 2024
Domenico
Belgiëalles ok
liging ok personeel vriendelijk,ontbijt goed slaapkamer zuiver
Beoordeeld op: 8 augustus 2024
Iris
NederlandJe stapt het hotel uit en staat meteen onder de UNESCO Werelderfgoed bogen, waaronder je praktisch in één keer doorloopt naar het centrum (15-20minuten lopen). Je auto kun je parkeren op de privé parkeerplaats, mits er plek is (wij konden onze auto gewoon parkeren). Als er geen plek vrij is, is er naast de parkeerplek van het hotel voldoende parkeergelegenheid. Laat je niet "afschrikken" dus door de afstand naar het centrum, die is goed te doen. Het personeel is hartstikke vriendelijk en het ontbijt is inbegrepen: taart, wat toast/broodjes en hartig beleg, yoghurt en fruit. De hotelkamer is simpel maar goed. De airco werkt goed en je hebt voldoende ruimte in de badkamer en om je tas op te bergen in de kamer. Prijs/kwaliteit is het zeker een goede deal.
Beoordeeld op: 7 augustus 2024
Tanja
NederlandComfortabele kamers
Beoordeeld op: 27 juli 2024
Anja
Verenigde StatenHet ontbijt.
Het personeel. Zeer vriendelijk.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 14 juli 2024
Domeniek
NederlandDe bedden schoven steeds uit elkaar, de douchestraal was zacht, in de ochtend viel de stroom uit maar er was niemand die hier iets over zei. Door de uitval waren we om 9:30 bij het ontbijt waar nog 4 broodjes lagen en wat vlees qua hartig eten. Er was geen personeel om iets te vragen
De locatie was goed, er was een parkeerplaats beschik aar. De dames aan de receptie waren vriendelijk
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 7 juli 2024
Van
BelgiëNiks
Leuke mooie grote kamer en badkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Op 10 minuten wandelen van de bezienswaardigheden.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 12 juni 2024
Lia
NederlandSober, net hotel op een prima locatie in Bologna
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 15 maart 2024
Ronald
NederlandVriendelijk personeel. Schoon. Heerlijke bedden en douche en prima ontbijt op een leuke locatie
Verbleven in maart 2024
Beoordeeld op: 26 januari 2024
Hermien
NederlandHet was koud in het portaal en waar het ontbijt was
de bedden
Verbleven in januari 2024
Beoordeeld op: 6 december 2023
Dominique
BelgiëGeen bar aanwezig
Goede ligging om Bologna te bezoeken, parking bij het hotel. Zeer vriendelijk personeel
Verbleven in november 2023
Beoordeeld op: 22 oktober 2023
Eveline
NederlandSanitair was schoon maar ietwat gedateerd
Kamer was ruim, hotel op loopafstand. Ontbijt was ruim.
Verbleven in oktober 2023
Beoordeeld op: 4 oktober 2023
Iris
NederlandSoms wat overlast van ambulances die voorbij reden en airconditioning van kamer naast ons. Maar dit viel over algemeen mee.
Locatie was ideaal, kwartiertje wandelen naar het centrum en veel leuke tentjes in de buurt. Vriendelijk personeel.
Verbleven in oktober 2023
Beoordeeld op: 29 augustus 2023
Francis
BelgiëIk had gehoopt op betere koffie bij het ontbijt. Ook meer duidelijkheid in de aanbieding en bij de check-in ware wenselijk. De parking was volzet, zowel 's avonds als in de ochtend, er zijn slechts een 7-tal plaatsen voor misschien wel 35 kamers. Naast de prijs geafficheerd op Booking.com kwam er nog verblijfstaks van 6 euro en parkeerticket van 7,50 euro bij, wat de verblijfskosten toch wel aandikt. Verder een erg kleine badkamer, op toilet met de voeten in de douche en de airco die klonk als een helicopter die neergehaald werd door Russisch afweergeschut.
Het hotel ligt net buiten de stadsrand, reken op een flinke wandeling van zeker 20 minuten om la Piazza Maggiore te bereiken. We waren op doorreis en zochten op Booking.com naar een kamer met ontbijt en parkeerplaats. De kamer was ok, de bedden waren stevig confortabel, de kussens nogal dun. Het ontbijt was eveneens ok, veel zoete dingen, ook een smeerkaasje en wat vlees. Het fruitsap uit de automaat was best lekker. De koffie - ook uit een automaat - was niet van die aard om blij wakker mee te worden.
Verbleven in augustus 2023
Willcox, VS
Minehead, Verenigd Koninkrijk
Marly, Zwitserland
Brussel, België
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster