Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

8,1

• Ücretsiz WiFi

8,3

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 14 Haziran 2026

Fiyat performans oteli
    • 1 gece konaklandı

Sevmediğimiz tek şey kahvaltı oldu. Seçenekler çok azdı. Ekmek bile sadece tost ekmeği vardı. Kahvaltı konusunda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.

Otel çok merkeziydi, tüm turistik noktalara yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Tren istasyonuna da 10-15 dakika yürüme mesafesindeydi. Yatak çarşafları çok temizdi. Otelin hemen karşısında market bulunuyordu ve etrafında güzel yemek yiyebileceğiniz restaurantlar mevcut.

Konaklama tarihi: Haziran 2026

• Değerlendirme tarihi: 2 Mayıs 2026

7,0
    Otelde uzun süre geçirmeyecekseniz, tüm gün müzelerde koşturacaksanız, Konumu için, fiyat performans olarak daha iyisi y
    • Mobil cihazdan gönderildi

Öncelikle tipik iki yıldızlı, eski bir otel. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Mobilyalar, dekorasyon çok eskilerden kalma. Odalar her gün temizlendiği için ve oteli neredeyse sadece yatmak için kullandığımız için bizi rahatsız etmedi. Rahatsız eden ise klozetin hemen dibinde tam anlamı iki bir insan genişliğinde bir alanda duş alıyor olmak. Ayrı bir duş alanı yok. Bu banyo yaparken pis hissetmeme neden oldu. Bu şartlar için konaklama yine de pahalı idi. Ancak genel olarak Floransa konaklaması pahalı sanıyorum.

Öncelikle konumu mükemmel. Duomo’nun dibinde. Trenle ve valizlerle 20 dakikada yürüyerek otele ulaştık. Floransanın her yerini didik didik gezerken toplu taşıma kullanmadık. Çalışanlar çok enerjikti. Kahvaltı Türk kahvaltısı yapmaya alışkın olanlar için yeteriz. Ancak Floransada sabah erken kalkıp hızlıca atıştırıp doğrudan sonsuz tarihi yerleri gezmeye dalacaksanız yeterli. Biz önce siyah çay haşlanmış yumurta akabinde, kahve kruvasan, yoğurt vb. yiyerek öğle yemeğine kadar güzelce idare ediyoruz. Fazlası için vaktimiz yok. Konum olarak daha uygun bir otel bulamadım. Bulursanız elbette imkanı daha iyi olan bir yer tercih edin. Ayrıca şehir manzarasını izleyebileceğiniz çok güzel bir teras var. Buna bayıldım.

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 25 Mart 2026

Fevkalade
    • 1 gece konaklandı

Banyoda duş var ama duşakabin yokmuş. Bunu gidince fark ettim

Otelin konumu merkeze çok yakın. Oda konforluydu. Personel ilgiliydi.

• Değerlendirme tarihi: 20 Mart 2026

9,0
    Bu otelde iki kez konakladık ikisi de iyiydi

Konum kahvaltı temizlik

Konum harika içi biraz eski ama Türkiye’de küçük illerdeki öğretmen evi standartında .

• Değerlendirme tarihi: 17 Mart 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltısı biraz zayıftı, otel gorisinde resepsiyona ulaşım biraz karışıktı.

Konumu temizliği ve otel çalışanlarının yaklaşımı iyidir.

• Değerlendirme tarihi: 17 Mart 2026

Eski, bakımsız

Temiz olması

• Değerlendirme tarihi: 23 Şubat 2026

9,0
    Mükemmel konum ve güvenlikli bir tatil.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Anahtarları her dışarı çıkışta teslim etmek için 4 kat yukarı çıkmak beni çok zorladı. Küçük kızım asansöre binmediği için😂 Güvenlik için alınan bir tedbir olduğunu düşünüyorum.

Tesisin konumu çok iyiydi. Her yere yakındı. Aileler için çok güvenlikliydi. Odalar temizdi. Biz ailecek çok memnun kaldık. En üst kattaki teras katı mükemmel 🤩

• Değerlendirme tarihi: 22 Şubat 2026

9,0
    Güzel lokasyon, keyifli bir konaklama
    • Yalnız gezgin
    • Tek Kişilik Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odamda kettle olsaydı güzel olurdu sonuçta biz Türkler çay seviyoruz ve sürekli kahve içmekten çok bıkıyoruz İtalyada.

Lokasyonunu ve manzarasını sevdim. Odada kalorifer yanıyordu ve sıcacıktı, minnak odam Santa Croceye bakıyordu. Kahvaltısı da İtalya koşullarında iyiydi. Türk standardından farklı bir konu elbette ki bizim kahvaltımızla alakası yok. Ama kruvasan kahve ok.

• Değerlendirme tarihi: 5 Şubat 2026

Sadece yatakları iyi değildi

Yataklar hiç iyi değildi

Temizliği çok iyiydi aynı zamanda lokasyonuda iyiydi

• Değerlendirme tarihi: 8 Aralık 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Kısa süreli kalmak için uygun biz 2 gece kaldık. İşletme çok tatlı çok yardımseverler. Eşyalar eski ama otantik bir ortam, benim hoşuma gitti. Sadece konfor olarak tabiki 5 yıldızlı bir otel konforu beklemeden gelin. Sadece yatmadan yatmaya gayet uygun bir otel. Kahvaltı güzeldi yeterliydi bizim için sorun yoktu.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 27 Kasım 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Tesiste sıcak su sıkıntısı var, suyun basıncı ve sıcaklığı iyi değil. En üst kattaki odama sıcak su gelmiyordu alt katta başka bir oda verildi orda sıcak su biraz vardı. Kasım ayında doğal olarak soğuk duş almak istemezsiniz. Sıcak sudan dolayı 3 puan eksik verdim.

Tesis eski fakat temizdi, avrupa standartlarına göre kahvaltısı iyiydi. Konumu çok iyiydi. Çalışanlar ilgiliydi.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 9 Ekim 2025

• Üç Kişilik Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

oda , kapı mobilyalar banyo çok eski..Yatak rahatsız.1 gece kalınır.

merkezi konumda temiz

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 3 Ekim 2025

• Arkadaş grubu
    • Mobil cihazdan gönderildi

Sadece sıcak su çok geç geliyordu .

Yeri çok iyiydi. Kahvaltı çok güzeldi. Teras harikaydı

Konaklama tarihi: Eylül 2025

• Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2025

iyi
    • 3 gece konaklandı

Hotele ilk girişimizde kapıyı ziline bastık tam o anda apartmanın sadece üst katları hotel olduğundan,alt kat sakinleri de bizimle giriş yapıyorladı apartman girişinde burası hotel değil dediler ve girmedik herhalde pesonel girişi veya depo girişidir burası sanıp10 dakika başka giriş aradık,sokak sakinlerine sorduk tekrar zile basıp çıktık, Böyle kısa bir tatsız durum yaşamış olduk.

Gezilecek yerler yürüme mesafesinde,çalışan personel iyi.

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 12 Temmuz 2025

9,0
    Konumu güzel ve çok temiz bir otel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltı biraz daha çeşitli olabilirdi

Çok temiz ve şehir merkezine yakındı

Konaklama tarihi: Temmuz 2025

• Değerlendirme tarihi: 5 Haziran 2025

7,0
    Bir daha gelirsen konumu sebebiyle tekrar tercih edebilirim
    • Mobil cihazdan gönderildi

1. Katta kaldık, her giriş çıkışta 4. Katta bulunan resepsiyona anahtar bırakmamız istendi.

Konuöu harikaydı

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 31 Mayıs 2025

Fiyat/performans
    • Mobil cihazdan gönderildi

Banyo ve tuvalet aynı yerdeydi. Duşakabin yoktu. Bu çok büyük bir eksi. Klozetin bir adım ilerisinde duş başlığı bir adım ilerisinde ise lavabo vardı. Çok çok küçüktü. Koridorda yürürken dikkatimi çekti. Böyle olmayan odalar da vardı ama bize denk gelmedi. Maalesef sırf bu yüzden bir daha tercih etmem ve önermem. Cumartesi ve pazar günü sokağın seslerinden zor uyuduk. Gece boyu sokaktaki sarhoş kalabalığın sesleri inanılmaz rahatsız etti. Yatak inanılmaz sertti. Genel olarak rahat uyuyamadık. Kahvaltı var ama yok gibi. Klasik kruvasan kahve paketli reçel çeşitleri. Bize hitap etmedi. Bina asansörü çok eski ve yavaş. Bebek arabası ile zorlandım.

Konumu güzel. Oda her gün temizlendi. Bebeğim için ek yatak istemiştim. Bu not dikkate alındı ve vardığımda odaya yerleştirilmişti. Bebeğim uyuduğu için dışarıda vakit geçiremedik. Check in saatinden önce giriş yapmak zorunda kaldım. Odamızı hemen hazırlatıp bizi kabul ettiler. Personel oldukça iyiydi.

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 13 Mayıs 2025

Konumu iyi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bir apartmanın çeşitli katlarında yer aldığı için otele giriş-çıkış ve en üst katta bulunan kahvaltı salonu ile resepsiyona ulaşmak biraz zahmetli. Asansörü çok küçük ve eski, aynı zamanda pek de güven vermiyor.

Konumu merkezi. Odamızın büyüklüğü yeterli olmakla birlikte biraz daha iyi tefriş edilebilirdi. Kahvaltısı bizim için güzel ve yeterliydi. Wi-fi zaman zaman kesildi.

Konaklama tarihi: Mart 2025

• Değerlendirme tarihi: 6 Nisan 2025

9,0
    Bu hotelde kaldığım için memnunum
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltısı güzel: Tost ekmeği, füme et, tost peyniri, portakal suyu, kahve, latte, çikolata, tereyağı, reçel, komposto, kruvasan,helva, meyveli yoğurtlar bulunuyor. Tesis merkezi. Fiyat performans tesisi. Hotel biraz eski. Banyosu küçük.

Konaklama tarihi: Nisan 2025

• Değerlendirme tarihi: 2 Ekim 2024

9,0
    Şehir merkezini yaşamak için her anlamda yeterli ve son derece temiz bir otel.

Yok

Otel son derece merkezi konumda, çalışanlar güler yüzlü, kahvaltıdaki kruvasanlar muhteşem ve oldukça yeterli çeşitte idi. Odamız çatı katında ve manzarası tarihi şehre bakıyordu. Odamızın penceresinden görünen manzaramız fotoğraflardadır. Tekrar gittiğimde yine tercihim burası olur.

Konaklama tarihi: Eylül 2024

• Değerlendirme tarihi: 24 Ağustos 2024

8,0
    Kahvaltı hariç gayet yeterli ve olumlu bir konaklama deneyimi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltı Türkler için yetersizdi, asansör güven vermiyordu

Otelin konumu, çalışanların ilgisi ve güleryüzü, yatak ve yastığın rahatlığı, her gün temizlik yapılması

Konaklama tarihi: Ağustos 2024

• Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Asansör çok yavaştı. Odanın banyosu çok dardi. Duş başlığı neredeyse klozetin üzerindeydi.

Çalışanlar çok yardımsever ve güler yüzlülerdi. Kahvaltı sonrası terasta kapucino ister misiniz diye sormaları çok hoştu. Muhteşem bir terası vardı. Konumu da gayet iyi ve tam karşısında uygun fiyatlı süpermarket vardı. İnternet iyiydi. Eski bir otel gibi gözükse de gayet keyifliydi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024

• Değerlendirme tarihi: 2 Ağustos 2024

• Arkadaş grubu
    • Mobil cihazdan gönderildi

bize verilen odanın tuvaletinin üzerinde duş başlığı vardı. duşakabin dahi yoktu. isteğimiz üzerine odamızı değiştirdiler. yer olmasaydı aynı fiyata gayet güzel banyosu olan odayla aynı fiyata kalacaktık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024

• Değerlendirme tarihi: 1 Ağustos 2024

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Resepsiyon bir binanın en üst katındadır asansör çok yavaş çalışıyor ve pek güvenli durmuyor ama büyük bir sorun değil

Oda geniş ve ferahtı. Klima güzel çalışıyordu. Merkezi konum. Kahvaltı dahil

Konaklama tarihi: Temmuz 2024

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: