Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Via Martiri Del Popolo 27, Santa Croce, 50122 Floransa, İtalya
Fiyat/fayda dengesi
8,1
Ücretsiz WiFi
8,3
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişiDeğerlendirme tarihi: 14 Haziran 2026
Keri̇me
TürkiyeSevmediğimiz tek şey kahvaltı oldu. Seçenekler çok azdı. Ekmek bile sadece tost ekmeği vardı. Kahvaltı konusunda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.
Otel çok merkeziydi, tüm turistik noktalara yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Tren istasyonuna da 10-15 dakika yürüme mesafesindeydi. Yatak çarşafları çok temizdi. Otelin hemen karşısında market bulunuyordu ve etrafında güzel yemek yiyebileceğiniz restaurantlar mevcut.
Konaklama tarihi: Haziran 2026
Değerlendirme tarihi: 2 Mayıs 2026
Tuğçe
TürkiyeÖncelikle tipik iki yıldızlı, eski bir otel. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Mobilyalar, dekorasyon çok eskilerden kalma. Odalar her gün temizlendiği için ve oteli neredeyse sadece yatmak için kullandığımız için bizi rahatsız etmedi. Rahatsız eden ise klozetin hemen dibinde tam anlamı iki bir insan genişliğinde bir alanda duş alıyor olmak. Ayrı bir duş alanı yok. Bu banyo yaparken pis hissetmeme neden oldu. Bu şartlar için konaklama yine de pahalı idi. Ancak genel olarak Floransa konaklaması pahalı sanıyorum.
Öncelikle konumu mükemmel. Duomo’nun dibinde. Trenle ve valizlerle 20 dakikada yürüyerek otele ulaştık. Floransanın her yerini didik didik gezerken toplu taşıma kullanmadık. Çalışanlar çok enerjikti. Kahvaltı Türk kahvaltısı yapmaya alışkın olanlar için yeteriz. Ancak Floransada sabah erken kalkıp hızlıca atıştırıp doğrudan sonsuz tarihi yerleri gezmeye dalacaksanız yeterli. Biz önce siyah çay haşlanmış yumurta akabinde, kahve kruvasan, yoğurt vb. yiyerek öğle yemeğine kadar güzelce idare ediyoruz. Fazlası için vaktimiz yok. Konum olarak daha uygun bir otel bulamadım. Bulursanız elbette imkanı daha iyi olan bir yer tercih edin. Ayrıca şehir manzarasını izleyebileceğiniz çok güzel bir teras var. Buna bayıldım.
Konaklama tarihi: Nisan 2026

Değerlendirme tarihi: 25 Mart 2026
Hilal
TürkiyeBanyoda duş var ama duşakabin yokmuş. Bunu gidince fark ettim
Otelin konumu merkeze çok yakın. Oda konforluydu. Personel ilgiliydi.
Değerlendirme tarihi: 20 Mart 2026
Onur
TürkiyeKonum kahvaltı temizlik
Konum harika içi biraz eski ama Türkiye’de küçük illerdeki öğretmen evi standartında .
Değerlendirme tarihi: 17 Mart 2026
Özdemir
TürkiyeKahvaltısı biraz zayıftı, otel gorisinde resepsiyona ulaşım biraz karışıktı.
Konumu temizliği ve otel çalışanlarının yaklaşımı iyidir.
Değerlendirme tarihi: 17 Mart 2026
Atakan
TürkiyeEski, bakımsız
Temiz olması
Değerlendirme tarihi: 23 Şubat 2026
Sercan
TürkiyeAnahtarları her dışarı çıkışta teslim etmek için 4 kat yukarı çıkmak beni çok zorladı. Küçük kızım asansöre binmediği için😂 Güvenlik için alınan bir tedbir olduğunu düşünüyorum.
Tesisin konumu çok iyiydi. Her yere yakındı. Aileler için çok güvenlikliydi. Odalar temizdi. Biz ailecek çok memnun kaldık. En üst kattaki teras katı mükemmel 🤩
Değerlendirme tarihi: 22 Şubat 2026
Dilek
TürkiyeOdamda kettle olsaydı güzel olurdu sonuçta biz Türkler çay seviyoruz ve sürekli kahve içmekten çok bıkıyoruz İtalyada.
Lokasyonunu ve manzarasını sevdim. Odada kalorifer yanıyordu ve sıcacıktı, minnak odam Santa Croceye bakıyordu. Kahvaltısı da İtalya koşullarında iyiydi. Türk standardından farklı bir konu elbette ki bizim kahvaltımızla alakası yok. Ama kruvasan kahve ok.
Değerlendirme tarihi: 5 Şubat 2026
Sergen
TürkiyeYataklar hiç iyi değildi
Temizliği çok iyiydi aynı zamanda lokasyonuda iyiydi

Değerlendirme tarihi: 8 Aralık 2025
Birce
TürkiyeKısa süreli kalmak için uygun biz 2 gece kaldık. İşletme çok tatlı çok yardımseverler. Eşyalar eski ama otantik bir ortam, benim hoşuma gitti. Sadece konfor olarak tabiki 5 yıldızlı bir otel konforu beklemeden gelin. Sadece yatmadan yatmaya gayet uygun bir otel. Kahvaltı güzeldi yeterliydi bizim için sorun yoktu.
Konaklama tarihi: Kasım 2025
Değerlendirme tarihi: 27 Kasım 2025
Uysal
TürkiyeTesiste sıcak su sıkıntısı var, suyun basıncı ve sıcaklığı iyi değil. En üst kattaki odama sıcak su gelmiyordu alt katta başka bir oda verildi orda sıcak su biraz vardı. Kasım ayında doğal olarak soğuk duş almak istemezsiniz. Sıcak sudan dolayı 3 puan eksik verdim.
Tesis eski fakat temizdi, avrupa standartlarına göre kahvaltısı iyiydi. Konumu çok iyiydi. Çalışanlar ilgiliydi.
Konaklama tarihi: Kasım 2025

Değerlendirme tarihi: 9 Ekim 2025
Ilayda
Türkiyeoda , kapı mobilyalar banyo çok eski..Yatak rahatsız.1 gece kalınır.
merkezi konumda temiz
Konaklama tarihi: Ekim 2025
Değerlendirme tarihi: 3 Ekim 2025
Hale
TürkiyeSadece sıcak su çok geç geliyordu .
Yeri çok iyiydi. Kahvaltı çok güzeldi. Teras harikaydı
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2025
Akbulut
TürkiyeHotele ilk girişimizde kapıyı ziline bastık tam o anda apartmanın sadece üst katları hotel olduğundan,alt kat sakinleri de bizimle giriş yapıyorladı apartman girişinde burası hotel değil dediler ve girmedik herhalde pesonel girişi veya depo girişidir burası sanıp10 dakika başka giriş aradık,sokak sakinlerine sorduk tekrar zile basıp çıktık, Böyle kısa bir tatsız durum yaşamış olduk.
Gezilecek yerler yürüme mesafesinde,çalışan personel iyi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 12 Temmuz 2025
Selamet
TürkiyeKahvaltı biraz daha çeşitli olabilirdi
Çok temiz ve şehir merkezine yakındı
Konaklama tarihi: Temmuz 2025
Değerlendirme tarihi: 5 Haziran 2025
Serkan
Türkiye1. Katta kaldık, her giriş çıkışta 4. Katta bulunan resepsiyona anahtar bırakmamız istendi.
Konuöu harikaydı
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 31 Mayıs 2025
Buse
TürkiyeBanyo ve tuvalet aynı yerdeydi. Duşakabin yoktu. Bu çok büyük bir eksi. Klozetin bir adım ilerisinde duş başlığı bir adım ilerisinde ise lavabo vardı. Çok çok küçüktü. Koridorda yürürken dikkatimi çekti. Böyle olmayan odalar da vardı ama bize denk gelmedi. Maalesef sırf bu yüzden bir daha tercih etmem ve önermem. Cumartesi ve pazar günü sokağın seslerinden zor uyuduk. Gece boyu sokaktaki sarhoş kalabalığın sesleri inanılmaz rahatsız etti. Yatak inanılmaz sertti. Genel olarak rahat uyuyamadık. Kahvaltı var ama yok gibi. Klasik kruvasan kahve paketli reçel çeşitleri. Bize hitap etmedi. Bina asansörü çok eski ve yavaş. Bebek arabası ile zorlandım.
Konumu güzel. Oda her gün temizlendi. Bebeğim için ek yatak istemiştim. Bu not dikkate alındı ve vardığımda odaya yerleştirilmişti. Bebeğim uyuduğu için dışarıda vakit geçiremedik. Check in saatinden önce giriş yapmak zorunda kaldım. Odamızı hemen hazırlatıp bizi kabul ettiler. Personel oldukça iyiydi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 13 Mayıs 2025
Gökhan
TürkiyeBir apartmanın çeşitli katlarında yer aldığı için otele giriş-çıkış ve en üst katta bulunan kahvaltı salonu ile resepsiyona ulaşmak biraz zahmetli. Asansörü çok küçük ve eski, aynı zamanda pek de güven vermiyor.
Konumu merkezi. Odamızın büyüklüğü yeterli olmakla birlikte biraz daha iyi tefriş edilebilirdi. Kahvaltısı bizim için güzel ve yeterliydi. Wi-fi zaman zaman kesildi.
Konaklama tarihi: Mart 2025
Değerlendirme tarihi: 6 Nisan 2025
Burak
TürkiyeKahvaltısı güzel: Tost ekmeği, füme et, tost peyniri, portakal suyu, kahve, latte, çikolata, tereyağı, reçel, komposto, kruvasan,helva, meyveli yoğurtlar bulunuyor. Tesis merkezi. Fiyat performans tesisi. Hotel biraz eski. Banyosu küçük.
Konaklama tarihi: Nisan 2025
Değerlendirme tarihi: 2 Ekim 2024
Sevgi
TürkiyeYok
Otel son derece merkezi konumda, çalışanlar güler yüzlü, kahvaltıdaki kruvasanlar muhteşem ve oldukça yeterli çeşitte idi. Odamız çatı katında ve manzarası tarihi şehre bakıyordu. Odamızın penceresinden görünen manzaramız fotoğraflardadır. Tekrar gittiğimde yine tercihim burası olur.
Konaklama tarihi: Eylül 2024

Değerlendirme tarihi: 24 Ağustos 2024
Zeynep
TürkiyeKahvaltı Türkler için yetersizdi, asansör güven vermiyordu
Otelin konumu, çalışanların ilgisi ve güleryüzü, yatak ve yastığın rahatlığı, her gün temizlik yapılması
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024
Emrah
TürkiyeAsansör çok yavaştı. Odanın banyosu çok dardi. Duş başlığı neredeyse klozetin üzerindeydi.
Çalışanlar çok yardımsever ve güler yüzlülerdi. Kahvaltı sonrası terasta kapucino ister misiniz diye sormaları çok hoştu. Muhteşem bir terası vardı. Konumu da gayet iyi ve tam karşısında uygun fiyatlı süpermarket vardı. İnternet iyiydi. Eski bir otel gibi gözükse de gayet keyifliydi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Değerlendirme tarihi: 2 Ağustos 2024
Özlem
Türkiyebize verilen odanın tuvaletinin üzerinde duş başlığı vardı. duşakabin dahi yoktu. isteğimiz üzerine odamızı değiştirdiler. yer olmasaydı aynı fiyata gayet güzel banyosu olan odayla aynı fiyata kalacaktık.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Değerlendirme tarihi: 1 Ağustos 2024
Onur
TürkiyeResepsiyon bir binanın en üst katındadır asansör çok yavaş çalışıyor ve pek güvenli durmuyor ama büyük bir sorun değil
Oda geniş ve ferahtı. Klima güzel çalışıyordu. Merkezi konum. Kahvaltı dahil
Lerici, İtalya
Courbevoie, Fransa
Tourlos, Yunanistan
Bakü, Azerbaycan
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi