Località La Castagna, 07020 Porto San Paolo, Italië
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 4 mei 2026
Andries
NederlandMoeilijk te vinden in het donker, wellicht een bord bij de inrit plaatsen
Ontvangst, restaurant en het geweldige ontbijt
Verbleven in mei 2026
Beoordeeld op: 1 mei 2026
Jeroentje
NederlandNiks, alles was top! Je ziet dat ze nog wat aan het verbouwen zijn maar je ziet letterlijk per uur dingen die ze hebben aangepakt. Bv een dak met nieuwe bamboe, de zwembadbar etc. Ons huisje was ook helemaal nieuw.
De fijne ligging, goed bed, goede douche, heerlijke eten in het restaurant. De kippen die rondliepen, super aardig personeel.
Verbleven in mei 2026

Beoordeeld op: 30 april 2026
Marloes
NederlandDe badkamer
Vriendelijke mensen, super locatie, lekker ontbijt en avondeten, mooi zwembad.
Beoordeeld op: 26 april 2026
Koen
NederlandDe locatie, de rust en de ruimte.
Beoordeeld op: 15 april 2026
Sarina
NederlandDe bedden boden iets te weinig ondersteuning.
Een heerlijke accomodatie, waar je je gelijk heel welkom voelt en er goed voor je wordt gezorgd. Heerlijk ontbijt en diner, goede koffie, fijne kamers en sinds kort ook mooie sport faciliteiten zoals een tennisbaan en basketbal veld. Er lijkt een gym nog in aanbouw te zijn.
Beoordeeld op: 16 oktober 2025
Silmaravilha
NederlandNiks
Het ontbijt was heerlijk en heel veel keuzen. De personeel super vriendelijk en zorgzaam De eten was heerlijk . De zwembad was heel groot Kan lekker zwemmen . Prachtig locatie.
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 23 september 2025
Marjet
NederlandDe route richting de tenten is niet echt auto proof nog. Het zwembad is prima maar wel beetje aan onderhoud toe.
We verbleven in de glamping tent en dat was super!
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 12 september 2025
Bart
BelgiëNiets
De b&b ligt heel afgelegen, wat zeker geen minpunt is als je wat rust opzoekt. De sfeer in de b&b is zeer familiair, en kan zeker onder de noemer agriturismo vallen, gezien er een paard, een pauw, een kat een een paar kleine hondjes over het hele domein loslopen, verschiet dus niet alsje aan het zwembad ligt en er komt plots een paard rond het zwembad wandelen, te gek maar super toffe ervaring. Het ontbijt is uitgebreid en continentaal, met zoet Italiaanse tinten. Het avondeten, die inbegrepen was gezien we de half-pension formule gekozen hadden is een aanrader. De geserveerde hoeveelheden zijn heel groot, dus je komt zeker niet met honger van tafel; en de Sardijnse wijntjes die je kan nuttigen zijn super lekker.
Verbleven in september 2025
Beoordeeld op: 15 augustus 2025
Marja
NederlandDe prachtige tent, de privacy en het uitzicht vanaf de tent. Daarnaast het zwembad omgeven door schaduwrijke bloeiende planten.
Verbleven in augustus 2025

Beoordeeld op: 17 juli 2025
Barbara
NederlandFantastische plek. Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt.

Beoordeeld op: 16 juli 2025
Menno
Nederlandgeen opmerking
Mooie locatie
Beoordeeld op: 16 juli 2025
Menno
Nederlandniets
Top locatie, aardig en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt buffet. Hele goede locatie en dichtbij de mooiste plaatsen/gebieden van Sardinië
Beoordeeld op: 29 juni 2025
Coen
NederlandWe hebben 2x gegeten in restaurant, het eten was niet goed warm. Tweede avond, werd zonder vooraankondiging een Sardijnse maaltijd aangeboden zonder keuze voor andere gerechten voor een flink bedrag a 35,- Ook dit was niet erg warm opgediend en het geld ook niet waard. Nadat we al drinken op tafel hadden staan, kregen we te horen dat er geen keus aanwezig was in het menu... niet netjes... jammer
Heerlijk groot zwembad, we hadden onze kamer aan de buitenkant van het complex, heerlijk stil, mooi uitzicht en ook een mooi ingerichte kamer.
Beoordeeld op: 8 juni 2025
Michiel
NederlandVlakbij het vliegveld van Olbia gelegen, voel je je meteen op vakantie op een rustige plattelandsplek. Een aantal huisdieren droegen bij aan dit gevoel, de kinderen vonden dit fijn. Het ontbijt was prima en uitgebreid met lekkere koffie.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 8 juni 2025
Suzanne
NederlandGezellig sfeervol relaxed, lieve leuke mensen
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 4 juni 2025
Wouter
NederlandNiets
Eigenlijk alles. Prachtige landelijke locatie. Mooie sfeervolle tuin rond het ruime zwembad met ligbedden en zwembadbar. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. S’avonds lekker gegeten en een zeer uitgebreid ontbijt. Goed bed en voldoende handdoeken.
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 14 mei 2025
Anne
NederlandPrachtige ligging, zeer vriendelijk personeel, mooi zwembad en goed restaurant (veel huisgemaakte producten). Je hebt wel een auto nodig om er te komen, maar juist daardoor rustige ligging. Het ligt op ongeveer 20 minuten van Olbia airport.
Beoordeeld op: 9 mei 2025
Arno
NederlandHet matras was aan vervanging toe, je voelde de veren in je rug steken. Een extra haakje (of twee) in de badkamer zou zoveel schelen. Ook goede stoelen om voor je huisje te zitten zou fijn zijn.
Het ontbijt en diner zijn voortreffelijk, genoeg keus. Het personeel is aardig, de jongens in de bediening doen er alles aan om het je naar de zin te maken, soms is het wat amateuristisch, maar zeker charmant. De huisjes zijn voorzien van alles wat je nodig hebt (koelkast en airco). Het zwembad en de ligbedden zijn heerlijk, waarbij de bediening je drankjes komt brengen. Erg leuk zijn de dieren die rondlopen op het terrein (hond, paard, pauw). In ongeveer 15-20 minuten kan je op het strand liggen. Een auto is zeker een must.
Beoordeeld op: 6 mei 2025
Martin
NederlandCombi rust comfort. Goed terras. Zwembad. Stralings arm. (EHS)
Beoordeeld op: 14 april 2025
Orfeo
BelgiëNiets behalve dat er geen warm water was.
Leuk gezellig hotel met uitstekend restaurant. Gezellig zwembad met bar en terras 's avonds mooi verlicht
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 21 oktober 2024
Mei-ling
NederlandPetieterig kleine douche met vervelende afzuiging als je een lichtje aan doet, geen prettig terrasje bij het huisje
Goed bed, fijne locatie dicht bij de kust, mooi zwembad.
Beoordeeld op: 10 oktober 2024
H
NederlandNiets
Het was rustig, ruim opgezet. Prima zwembad en ligstoelen. Vriendelijk personeel. Goed restaurant. Take-away ontbijt was fijn, we moesten nml vroeg naar de luchthaven. Heel fijn verblijf gehad.

Beoordeeld op: 7 oktober 2024
Caroline
NederlandEen extra spiegel en kleding haakje zou fijn zijn. De verlichting in de badkamer was matig.
Fijne plek ongeveer 15 mini bj Olbia vandaan. Binnen 20 min lig je aan het strand. De kamer was ruim en bedden waren prima. Ontbijt was heerlijk. Vers fruit, noten, broodjes, rauwkost etcetera. Ook heerlijke koffie! Het restaurant was ook goed en super fijn dat je daar kunt aanschuiven als je een dag op pad geweest bent.
Beoordeeld op: 2 oktober 2024
Dorothe
Nederlandperfecte ligging tov airport en strand / aangename en huiselijke sfeer met oog voor detail. vriendelijk en behulpzaam personeel / heerlijke, vers bereidde gerechten uit eigen keuken.
Verbleven in september 2024
Wiązowna, Polen
Civitanova Marche, Italië
Tsilivi, Griekenland
Maren-Kessel, Nederland
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster