2. Itálie hodnocení hotelů

8,5

• WiFi zdarma

8,9

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

skvele misto

Termínem pobytu byl květen 2026

• Hodnocení napsáno: 13. dubna 2026

4,0
    Pokud hledáte standardní, spolehlivé a pohodlné ubytování, tady ho určitě nehledejte.
    • Dovolená
    • Rodina s malými dětmi
    • Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
    • 3 noci

Hotel jsme vybírali opravdu pečlivě. Nechtěli jsme nejlevnější variantu, ale ubytování v centru, blízko památek, se snídaní a pěkným pokojem. O to větší bylo naše zklamání po příjezdu. Dostali jsme úplně jiný pokoj, než jsme měli objednaný – malý, tmavý, s výhledem do zdi. Koupelna byla natolik stísněná, že by se tam dva lidé najednou ani nevešli. Ani snídaně nesplnila očekávání. Výběr byl minimální, vždy nám přinesli jen jeden malý kousek jídla (jedno vajíčko a jeden croisant) a zbytek jsme museli opakovaně žádat. Požádal jsem o výměnu pokoje za ten, který jsme měli původně rezervovaný. Až druhý den nám byla změna vyhověna a přestěhovali nás do lepšího pokoje.

Snad jedinou výhodou hotelu byla jeho poloha v těsné blízkosti Kolosea. Kromě umístění bohužel nebylo nic, co by stálo za vyzdvihnutí. Tento hotel bych si podruhé nevybral.

Termínem pobytu byl duben 2026

zobrazeno 1 – 3

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!