Via Ghibellina 105, secondo piano, Uffizi, 50122 Florence, Italië
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Gratis WiFi
8,3
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 10 maart 2026
Leen
BelgiëDe pub tegenover houdt iedere avond karaoke en was echt luid. Met het raam open slapen was geen optie. Met het raam dicht viel het mee.
Goed bed, goede douche. Propere kamer
Verbleven in maart 2026
Beoordeeld op: 24 oktober 2025
Wilco
NederlandVoor die prijs zou een ontbijt er eigenlijk wel bij horen. Geen mogelijkheid voor zetten koffie en thee. Wel een koelkast maar verder geen glazen, kopjes of wat bestek. Lastig als je een wijntje wilt drinken. Douche werkte slecht.
Prima sfeervolle kamer. Gunstige ligging. Uitstekende communicatie. De lockerruimte kon die dag zowel voor als na het inchecken gebruikt worden. Heel fijn.
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 18 oktober 2025
Henriette
NederlandGeen afstandsbediening Erco… het was er bloedheet en heel benauwd
Prima, maar eenvoudig.. wel heel gehorig… veel te dunne wand tussen het appartement met de andere huurders
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 26 oktober 2024
Damian
Nederlandbed viel tegen (twijfelaar), geen lift.
De locatie tov de stad, fantastische pub tegenover
Verbleven in oktober 2024
Beoordeeld op: 10 september 2024
Marieke
Nederlandgeen opmerkingen
Een fijne 1 persoonskamer om te verblijven en perfecte locatie. De geluiden van de kroeg beneden hoorde je niet wanneer je de ramen dicht deed om te gaan slapen.
Beoordeeld op: 4 september 2024
Jennifer
NederlandDicht in het centrum! Kamer was klein, maar alles wat je nodig hebt zit erin
Beoordeeld op: 4 juli 2024
Lut
BelgiëKamer is erg klein.
Locatie kon niet beter. Leuke buurt en vlakbij centrum, zonder de massa toeristen.
Beoordeeld op: 5 juni 2024
P
NederlandLawaai, de hele nacht door lallende luidkeelse groepen
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 28 mei 2024
Liesbeth
NederlandDe instructie waar we de sleutel voor de lift konden vinden was onduidelijk. Er was sprake van een "box in the room." Niet gevonden. Dus dan maar de koffer dragen naar 2 hoog. Later bleken ze op de gang tegenover de kamerdeur te vinden. Safe boxjes die via een code te openen zijn om de sleutel te pakken. Het kan aan ons liggen, maar we slaagden er niet in.
De ligging was ideaal, dicht bij op loopafstand van Uffizi, Palazzo Vecchio, de Ponte Vecchio en Palazzo Pitti en de Duomo. Toegang via een code, dus vrij om laat aan te komen. Grappig en goed ingericht voor zo'n kleine kamer.
Verbleven in mei 2024

Beoordeeld op: 4 mei 2024
Dirk
BelgiëNvt
Goed gelegen locatie om Firenze te ontdekken. Centrum op wandelafstand. De toegangscodes voor de locatie worden via sms /whatsapp doorgestuurd. De richtlijnen zijn duidelijk. Er is mogelijkheid op de vertrekdag de bagage in een aparte ruimte te zetten, daarvoor krijgt men aparte codes. Er is een lift maar niet voor de huurders.
Verbleven in april 2024
Beoordeeld op: 18 augustus 2025
Britt
NederlandGeweldige kamer op een top locatie. De kamer was brandschoon.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 30 september 2024
Cecile
Nederlandde lift werkte niet.
goede locatie om het centrum van Florence te bezoeken. Het was allemaal goed geregeld.
Beoordeeld op: 15 september 2024
T
NederlandLocatie
Beoordeeld op: 27 augustus 2024
Van
Nederland-
De locatie was fantastisch. Ook was het appartement mooi en comfortabel.
Beoordeeld op: 12 juli 2024
Prachtig was het!
Verbleven in augustus 2023
Beoordeeld op: 28 juli 2023
Jolanda
NederlandOm bij de kamer te komen zul je een aantal trappen moeten lopen. Er is wel een lift, maar deze is bedoeld voor bagage. Dit is niet per se iets wat ons tegen viel, maar dit lijkt me wel handig om te weten als je deze kamer wil boeken.
De locatie van de kamer is voortreffelijk. Zodra je de deur uit stapt sta je gelijk in hartje Florence. Daarnaast was de kamer erg schoon en de informatie voorafgaand aan ons verblijf zeer duidelijk. De host is tijdens je verblijf ook altijd bereikbaar voor vragen.
Verbleven in juli 2023
Beoordeeld op: 22 juni 2023
Petrah2510
NederlandDe kamer ligt op 3 hoog. Er is weliswaar een lift, maar men beveelt aan deze alleen voor de bagage te gebruiken. Uit de omschrijving bleek niet duidelijk genoeg hoe hoog je precies zat en hoeveel trappen je op moest. Als hartpatiënt heb ik veel moeite gehad met de trappen. Als ik dat tevoren had geweten, had ik iets anders geboekt.
De centrale ligging in Florence. Alles was te voet bereikbaar.
Verbleven in juni 2023
Henriette
Verbleven in februari 2024
Beoordeeld op: 12 oktober 2023
Iris
BelgiëEr zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling
Verbleven in september 2023
Beoordeeld op: 13 juli 2025
Lotte
Verbleven in juni 2025
Resultaat 1 – 25
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster