117 Via Mantova, 37019 Peschiera del Garda, Italië
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Gratis WiFi
9,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 18 juni 2026
Cas
NederlandNiets.
Het zwembad was erg prettig. Het ontbijt was goed en de kamer was uitstekend. De televisie beschikte over Android en daarmee konden we natuurlijk prima films en Nederlandse zenders vanaf onze telefoons streamen. Prima airco en fijn koelkastje.
Verbleven in juni 2026
Beoordeeld op: 1 januari 2026
Lili
BelgiëVriendelijk personeel. Vorig jaar ook daar geweest en uitbater wilt het nog. Voor het ontbijt werd ons gevraagd wat wij graag zouden willen eten....
Verbleven in december 2025
Beoordeeld op: 10 oktober 2025
Bloem
ZwitserlandHet hotel ligt vlak langs de route die we naar Nederland moesten rijden. Het zwembad zag er prachtig uit, maar we hadden geen tijd. We mochten de fietsen van het hotel gebruiken en hebben heerlijk gefietst. De kamer is prima !! Lekker bed en fijne douche. We hadden 2 overnachtingen en tussentijds werden er zelfs handdoeken vervangen. Prima service. Lekker ontbijt. Vriendelijk personeel. Zeker doen !!
Verbleven in oktober 2025

Beoordeeld op: 16 augustus 2025
Leahyanne
Nederland/
Erg vriendelijk personeel. Heerlijk zwembad en mooie kamers.

Beoordeeld op: 12 augustus 2025
Wim
BelgiëNiets. Veel waardering voor de familie die zelf nog heel veel zelf doen en garant staan voor de persoonlijke benadering.
Heerlijk en uitgebreid ontbijt, zowel hartig als zoet. Heel nette kamer, goede douche. Alles is nog heel nieuw. Omdat we geen auto hadden, hebben we een fiets ter beschikking gekregen tijdens ons verblijf. Dat was een welgekomen geste van het hotel om snel in het centrum te geraken. Van daaruit kon je gemakkelijk met het openbaar vervoer (bus, trein, overzetboot) alle richtingen uit zoals Sirmione, Verona of Venetië. Er ligt een kaartje in het hotel met de straten van Peschiera. We vonden de weg naar boven langs de Via Salvi het minst steil om met een gewone fiets te doen. Je moet wel over een stukje grote en drukke baan, maar eens daarover kom je in de woonwijk waar het rustig rijden is tot in het centrum. We hebben genoten van het heerlijk en super proper zwembad met ligzetels en parasols. Er staan ook tafeltjes en stoelen met parasols om gezelschapsspelletjes te spelen of te kaarten met een fris drankje erbij. We komen graag terug naar dit hotel met zijn behulpzame en vriendelijke eigenaars en medewerkers. Ze maken het graag naar je zin. Een heel persoonlijke benadering. Hopelijk blijven ze zo verder doen.
Beoordeeld op: 9 augustus 2025
Gerrit-klaas
NederlandVriendelijke mensen, comfortabele kamer
Beoordeeld op: 8 augustus 2025
Loes
NederlandWat een prachtig nieuw en modern hotel. Ruime kamer met luxe badkamer, heerlijk bed. Enorm vriendelijke eigenaren en personeel. Ontbijtbuffet was dagelijks meer dan royaal en vers. Het zwembad is fantastisch, de hotelbar toegankelijk. Ja, het ligt aan een doorgaande weg maar dat maakt dat je snel en eenvoudig in Peschiera bent. Binnen hoor je er niets van. Wij hebben echt genoten van ons verblijf in dit mooie hotel, niets op of aan te merken. Wij gaan zeker terug.

Beoordeeld op: 1 augustus 2025
Smeulders
NederlandDe afstand naar het centrum van Peschiera is verder dan verwacht. Lopend of met de fiets nauwelijks te doen. Je hebt hier echt de auto voor nodig
Mooi gerenoveerd Hotel (1 jaar oud juli 2025) Als is de ontbijt zaal een beetje steriel. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam kregen zelfs twee gratis fietsen aangeboden.
Beoordeeld op: 10 juli 2025
Peter
SpanjeEr zat een gordijn dicht bij het toilet
Hotel was geheel gerenoveerd, rustige omgeving buiten het centrum en mooi zwembad.
Beoordeeld op: 3 juli 2025
Arnold
NederlandHeel vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze kamer was nog niet klaar en toen kregen we zonder kosten een ipgrade. Prachtige kamer met alle faciliteiten. Heerlijk zwembad. Afgesloten parkeerplaats in de nacht.
Beoordeeld op: 15 juni 2025
Barry
NederlandHet hotel ligt helaas direct aan een drukke weg, wat het verblijf minder rustig maakt dan gehoopt. Er is geen voetpad richting het centrum, waardoor u een gevaarlijk stukje over de rijbaan moet lopen. Dat vonden wij een tegenvaller.
Het hotel is splinternieuw, modern en brandschoon, met een fijne rustige ligging. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij, en het zwembad is een mooie extra. Ontbijt was prima, al had de ruimte iets meer sfeer mogen hebben.
Verbleven in juni 2025

Beoordeeld op: 18 oktober 2024
Ria
NederlandNieuw hotel Superaardig mooi en schoon
Beoordeeld op: 24 september 2024
Reinder
NederlandKan zijn dat je het vervelend vind dat het aan een drukke weg ligt.
Prima net hotel met lekker zwembad. Vriedelijk ontvangst en vriendelijke medewerkers. Heerlijk ontbijt met allerlei lekkers.0 Lekker bed en een prima douche. Ligt net buiten Peschiera en je bent zo op de snelweg voor als je op doorreis bent.
Beoordeeld op: 19 september 2024
Rick
NederlandVeel verkeer wat al vroeg in de ochtend voorbijkomt zeker als je met een raam open wilt slapen. Als de ramen dicht zijn hoor je gelukkig niets. Daarnaast zou het later in het seizoen lekker zijn als het zwembad verwarmd is.
Alles nieuw en zeer netjes. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam!
Beoordeeld op: 17 september 2024
Arne
BelgiëHet ontbijt was goed uitgebreid, maar de producten waren niet van de beste kwaliteit.
Het hotel gaf een chique uitstraling. Lag dicht bij Peschiera.

Beoordeeld op: 16 september 2024
Denise
NederlandZwembad, ontbijt, gastvrij personeel. Dichtbij centrum.
Beoordeeld op: 12 september 2024
René
NederlandKluisje met fysieke sleutel i.p.v. pincode
Het hotel is zeer modern
Beoordeeld op: 10 september 2024
Lisette
FrankrijkNiks
De mooie kamer met koffiezetapparaat, moderne badkamer,lekker ontbijt
Beoordeeld op: 8 september 2024
Vicky
NederlandGeen
Goede ligging, perfect net buiten de stad. Wel wat bouwwerkzaamheden ernaast, maar daar kunnen zij niets aan doen. Personeel zeer vriendelijk en meedenkend. 1 nacht zijn er uiteindelijk 3 geworden. Vergeleken bij andere 3 sterren hotels, scoort dit hotel wel veel hoger wat mij betreft!
Beoordeeld op: 7 september 2024
Mildred
NederlandHet hotel ligt wat ver van het centrum. Dus alles met de auto.
Prima hotel, heerlijk ontbijt. Fijn om de auto op eigen terrein te parkeren.
Beoordeeld op: 6 september 2024
Lot
NederlandOntbijt viel tegen. Er was niet zoveel en daarbij was veel van het beleg droog en niet te eten.
Mooi hotel, netjes onderhouden. Fijn zwembad. Personeel doet alles voor je om je een goed verblijf te geven.
Beoordeeld op: 19 augustus 2024
Linda
NederlandDouche in de slaapkamer is wat onhandig, een aparte badkamer zou prettiger zijn.
Goed bereikbaar en parkeergelegenheid. Keurige hotelkamer met fijne bedden. Zwembad om even af te koelen. Voor ons ideaal als doorreis locatie en wel de mogelijkheid om snel in het centrum te zijn voor een hapje eten etc.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 12 augustus 2024
Stefan
BelgiëMen kon aan het zwembad via een QR code drinken bestellen. Dat lukte meestal, maar soms had het systeem kuren. Er is enkel ontbijt te verkrijgen en gedurende de dag snacks. Men moet dus uit eten. Gelukkig is er een goed pizza restaurant op 800 m op de volgende rotonde. Verwacht geen sterrenniveau, maar vriendelijk personeel, een grote parking en gevarieerd lekker eten voor een redelijke prijs. Ik heb geen beter gevonden in Pescheira del Garda.
De locatie is 1 km van Pescheira, naast de autoweg. De kamers zijn absoluut geluidsdicht en van het eventuele lawaai buiten hoor je niets. Het hotel is vernieuwd zoals ook het zwembad. 's Morgens geen handdoek leggen: Er is ruimschoots plaats. Hetzelfde voor de parking: ruim voorhanden. De uitbating is vriendelijk en lost eventuele problemen snel op. Waar voor je geld.
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 10 augustus 2024
René
NederlandNiks
Hotel is veranderd van naam. Nieuwe eigenaar zeer behulpzaam en vriendelijk doet alles voor je om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Verbleven in augustus 2024
Resultaat 1 – 25
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster