Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

8,6

• Ücretsiz WiFi

8,8

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 5

• Değerlendirme tarihi: 2 Haziran 2024

8,0
    Çok iyi
    • Küçük çocuklu aile
    • 6 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odaların ses izolasyonu iyi değil. Erken yatmak isterseniz sorun oluyor. Fakat genellikle saat 23 sonrası çevre sakin.

Tarihi bölgeye yakın. Şehir merkezine ve plajlara ulaşım kolay. Tren istastonu yürüme mesafesinde.

Konaklama tarihi: Haziran 2024

• Değerlendirme tarihi: 13 Haziran 2024

7,0
    Bari'de kötü bir deneyim.
    • Çift
    • 3 gece konaklandı

Öncelikle yatak başına konan ve elinde ağır silahla görünen birilerinin fotoğrafının olmasını çok yadırgadım.(12 nolu oda) Ayrıca yatak büyük olmasına rağmen çok rahatsızlık vericiydi ve çok gıcırtı vardı. Kahvaltı muhteşemdi diye yorumlarda okuyorum, nasıl muhteşem olduğunu anlayamadım.Öncelikle açık büfe değil, Size 3 seçenekli menü sunuyorlar, herbiri diğerinden daha fakir. Ben farklı ülkelerde yüzlerce hotelde kaldım, ilk defa bir hotelde sabah kahvaltısında herhangi bir menüsünde yumurta olmayan bir hotel gördüm.Bunu dile getirdiğimizde de erkek görevli tarafından çok kötü bir muameleye maruz kaldık, dayak yemediğimize şükrettik. Israrımızla menümüze tereyağ ve bal ilave ettirebildik. Dolayısıyla çok tavsiye edebileceğim bir hotel değil. Otopark olarak da hotele yaklaşık 200m mesafede özel bir otopark kullanıyorlar ve geceliği de 20Euro.

Odaların büyüklüğü, banyo düzenlemesi oldukça iyiydi.Şehir merkezine pek yakın sayılmaz, tarihi merkeze yaklaşık 1 kilometre civarında.Butik hotel tarzında hizmet veren küçük bir hotel.Olumsuz yanları daha fazlaydı.

Konaklama tarihi: Haziran 2024

• Değerlendirme tarihi: 9 Şubat 2025

Fevkalade
    • Arkadaş grubu
    • Tek Kişilik İki Yataklı Junior Süit
    • 1 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.

Konaklama tarihi: Şubat 2025

• Değerlendirme tarihi: 2 Aralık 2023

Fevkalade
    • İş seyahati
    • Yalnız gezgin
    • 1 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.

Konaklama tarihi: Kasım 2023

Gösterilen: 1 – 5

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: