Se primært indhold

7,8

• Gratis wi-fi

8,1

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

• Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Standard-dobbeltværelse
    • 1 overnatning

Værelset var ok, stilen var gennemført. Sengen var god. Morgenmaden var rigtig fin og med mange valgmuligheder. Hotellet har en god placering

Overnattede: oktober 2025

• Anmeldt: 18. juli 2024

4,0
    "Hotellet trænger til en opdatering"
    • Ferierejse
    • Par
    • Standard-dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

Det første værelse vi fik stemte slet ikke overens med billederne på booking.com. Badeværelset var under al kritik og når man sad på toilettet, kunne man ikke undgå at få vand i hovedet fra bruser, som lækkede. Værelset virkede snusket og ikke behageligt. Jeg henvendte mig til receptionen og gjorde opmærksom på, at værelset ikke stemte overens med billederne på booking.com. Vi fik et andet værelse dagen efter, hvilket var betydeligt bedre og mere behageligt. Oplevelsen med det første værelse havde vi dog gerne været foruden. Hotellet virker generelt slidt og trænger til en opdatering. Aircondition var nogenlunde.

Morgenmaden var fin. Der var det, vi havde behov for, kaffe, te, brød, ost og marmalde. Beliggenheden var rigtig fin og inden for gåafstand til seværdigheder. Personale var flinke og imødekommende.

Overnattede: juli 2024

Her vises 1 - 3

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: