Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

• Prijs-kwaliteitverhouding

• Gratis WiFi

8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 17 juni 2026

• Verbleef 4 nachten

Het hotel ligt op een druk punt, vlak aan de weg. Als je het op terras zit, heb je wel wat last van het verkeer.

Fijne locatie, dicht bij een rustige baai met een paar restaurants (Lido Galeazzi Beach), bushalte om de hoek, fietsverhuur bij de buren. Vriendelijk personeel, schone kamers, lekker ontbijt in een prettige serre. Vanaf hotel is het ongeveer een half uur lopen naar het oude stadscentrum van Sirmione. Als gast krijg je 5% korting op je rekening in het restaurant. Bovendien mag je gebruikmaken van het zwembad van het verderop gelegen Villa Pioppi (op ongeveer 10 minuten lopen afstand).

• Beoordeeld op: 13 juni 2026

8,0
    Prima hotel/personeel alleen jammer dat het zwembad niet bij het hotel zelf was
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er stond nergens dat het zwembad bij een ander hotel 800m(15 min lopen)is.Was echt een minpunt.

Dicht bij het meer en je kunt er lekker eten

• Beoordeeld op: 5 juni 2026

Leuk hotel
    • Individuele reiziger
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Maar 1 kamerstoel. En de hoge meerprijs voor kamer met uitzicht op meer. Die meerprijs was het absoluut niet waard. .Lawaai van overige gasten. Wij zaten recht tegenover de trap en daar was geluidsoverlast van restaurant, receptie en gasten die naar hun kamer gingen.

Fijne douche. Formaat kamer. Koelkast op kamer. Goed ontbijt. Airconditioning

Verbleven in mei 2026

• Beoordeeld op: 27 maart 2026

Aanrader voor iedereen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er valt weinig te klagen vind ik

Het was vooral goed gelegen en de prijs was echt super

Verbleven in maart 2026

• Beoordeeld op: 10 september 2025

8,0
    Perfecte uitvalsbasis om Sirmione te bezoeken.
    • Verbleef 2 nachten

Niets

Ligging + vernieuwde kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 20 augustus 2025

9,0
    Zeker een aanrader! Mooi hotel niet ver van het centrum Sirmione en ontzettend vriendelijk personeel
    • Verbleef 3 nachten

We hadden last van een rioolgeur in onze badkamer. Dit hebben we gemeld bij het vertrek en de vriendelijke dame aan de receptie verzekerde ons dat ze ernaar zouden kijken.

Mooie kamer in een zeer mooi hotel. Het was niet erg ruim, maar we hadden alles wat we nodig hadden. Het ontbijtbuffet was ook zeer uitgebreid met lekkere producten. Het personeel was uitermate vriendelijk en ook 's avonds kon je heerlijk eten in het restaurant van het hotel. Het ligt een half uurtje wandelen van de poort van Sirmione.

• Beoordeeld op: 19 augustus 2025

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 31 juli 2025

• Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ontbijt had wat uitgebreider mogen zijn. Parkeerplaatsen zijn beperkt, je moet op tijd zijn anders kan het zijn dat je geen plek hebt.

Ontbijt was goed maar niet uitgebreid. Personeel was vriendelijk. Ligging net buiten centrum Sirmione op een half uurtje lopen. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt, let op dit ligt bij het zusterhotel op ca. 700m afstand. Op korte afstand is er een ligweide aan het meer.

• Beoordeeld op: 27 juli 2025

• Verbleef 7 nachten

In de tekst staat dat het zwembad op een andere locatie lag, dit is over het hoofd gezien. De foto's en de tekst bij de vraag "Is het zwembad open?" suggereert dat een zwembad bij het hotel aanwezig is.

Ontbijt is basis en goed. Personeel is vriendelijk, ook afwachtend. Locatie is prima; loopafstand tot het oude centrum, leuke en gezellige eet/drinkgelegenheden in de buurt. Moderne ruime kamer met airco en met balkon, hygiëne was goed.

• Beoordeeld op: 8 juli 2025

8,0
    lekker, goede prijs en op loopafstand van historisch centrum

vriendelijk

Verbleven in juni 2025

• Beoordeeld op: 26 mei 2025

Short trip
    • Reizigers met vrienden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Voor 8 uur niemand aan de receptie, we konden niet ontbijten voor 8 uur op de dag van ons vertrek. We hebben wel een take away pakket meegekregen. De badkamer had alles, douche net groot genoeg.

Goede bedden, goede locatie (30 min wandelen naar centro storico). Resto's in de buurt.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 18 april 2025

Heerlijke tijd aan het Gardameer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Douche was erg krap Niet altijd plaats met het parkeren maar werd wel netjes opgelost.

Supervriendelijk personeel, erg schone kamer, welke ook dagelijks goed werd gepoetst en geweldige ligging om zowel Sirmione als het Gardameer te ontdekken. Ontbijt top en een van de betere restaurants van Sirmione in het hotel om ook in de avond te eten!

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 20 maart 2025

Voortreffelijk
    • Zakenreis
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Dat het te kort was, wouden langer blijven.

Super vriendelijk / netjes / lekker ontbijt

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 28 december 2024

Top hotel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Waterdruk van de stortdouche, die van de handdouche was wel goed.

Zeer vriendelijk personeel, altijd groeten en een glimlach.( vooral Semah?) Kamers waren schoon en netjes. Elke dag een fris bed als je de please kleen room aan de deur hebt gehangen. Ontbijt was goed. Locatie is top het ligt op loopafstand richting het historische gedeelte.

Verbleven in december 2024

• Beoordeeld op: 1 november 2024

9,0
    Prima hotel, lekker ontbijt.

Lawaaierige kamer (101)

Mooie kamer, mooie badkamer. Alles ok.

• Beoordeeld op: 31 oktober 2024

8,0
    Goede prijs/kwaliteit verhouding: we overwegen (volgend jaar) terug te komen
    • Individuele reiziger
    • Verbleef 1 nacht

Het bleef lang rumoerig in het gebouw (slechte akoestiek, rumoerige gasten met kinderen op verschillende kamers)

Prima ontbijt, prima ligging ten opzichte van stadscentrum en restaurants

• Beoordeeld op: 31 oktober 2024

• Met huisdier
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Verlichting in de kamer Dîner nogal simpel

Ontbijt Badkamer Parking

• Beoordeeld op: 7 oktober 2024

Fantastisch
    • Groep
    • Verbleef 7 nachten

Parkeerplaats is erg krap, staat soms bijna helemaal vol. Lijkt er niet op dat hier wordt gecontroleerd wie parkeert, als je pech hebt is er geen plaats meer.

Locatie is top, zit dichtbij het meer zelf en makkelijk te bereiken. Supermarkten, apotheek en genoeg restaurants op loopafstand. Ook het oude centrum is te voet te bereiken. Bedden werden dagelijks verschoond en het ontbijt was lekker en gevarieerd. Kamers zijn simpel, maar voldoen aan de verwachting. We waren iets te vroeg aangekomen, gelukkig was de schoonmaak snel klaar en was het personeel zo aardig om ons een uur eerder in te laten checken!

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 25 september 2024

Goed

Heel erg kleine douche.

Lekker ontbijt, propere en comfortabele kamer met leuk terrasje. gratis parkeren.

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 10 september 2024

Prima

De grote van de kamer

Het ontbijt was prima en je zit echt op een heel gezellig terras op een mooie plek!

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 31 juli 2024

Goed hotel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het zwembad is niet bij het hotel zelf, ik had dit niet direct gezien toen ik boekte. Maar het is niet ver (800m) en een prachtige locatie met mooi uitzicht en voldoende ligbedden.

Het personeel is erg vriendelijk, onze koffer werd zelfs naar boven gedragen. Voldoende parkeerplekken en dit is ook gratis. Het hotel is recent gerenoveerd dus alles top. Airco werkt goed, bed ligt lekker en ruime badkamer. Goed ontbijt.

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 24 juli 2024

Fantastisch, met lief personeel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Zwembad is 700 m lopen. Voor ons geen probleem, maar moet je wel weten. Wij waren met kind, dus een waterkoker was wel fijn geweest. Dit is niet op de kamer

Heel lief personeel, die je graag helpen. Restaurant bij het hotel is ook echt goed, dus kan je lekker eten of een drankje doen. Fijne locatie. Het zwembad is even lopen, maar wel een heel fijn zwembad. Waar er altijd een bedje en parasol vrij waren

Verbleven in juli 2024

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: