Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Messner 3-sterren

Dorsoduro 237, Dorsoduro, -30123 Venetië, Italië

#279 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1244 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    De locatie van dit hotel ligt heerlijk rustig en mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer waar de airco het niet deed. En de badkamer was niet heel schoon, schimmel op de deuren.

    De locatie van dit hotel ligt heerlijk rustig en mooi

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    2,5
    Valse foto’s en heel slecht .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers lijken niet op de foto’s. De air-conditioning werkte niet, ze hebben ons gezegt dat er geen andere kamer vrij was. Maar na 3 keer klagen hebben ze er toch één gevonden. De air-conditioning heeft daar 1 dagje gewerkt en dan weer niet. Ze hadden geen enkele oplossing voor ons. We hebben in een sauna proberen te slapen. We hebben dus bijna niet geslapen. De kamers waren ook heel klein (niet zoals op de foto’s) en sommige kamers hadden een raam die op de 40 cm van het gebouw ernaast gaf, waardoor er geen licht binnenkwam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Prijs kwaliteit verhouding top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het raam zat erg hoog, dus geen uitzicht. Ik kan me voorstellen dat je als je last hebt van claustrofobie deze kamer niet prettig vind. Daarnaast zat onze kamer op de eerste verdieping, om daar te komen moet je smalle gangetjes door en ook allemaal zonder ramen. Ik moet wel zeggen dat ik dit zelf geen probleem vond. O ja, de doucheruimte/toilet is erg klein. Ik denk dat het met wat overgewicht onmogelijk is om op het toilet te gaan zitten.

    De kamer was lekker koel bij aankomst. Heerlijk bij deze temperaturen. We kregen een gratis gondelvaart (wel van nog geen 2 minuten, maar toch), en 30% korting als je in het restaurant van het Hotel ging eten!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    3,8
    Al met al een verblijf om snel te vergeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was zeker niet volgens overeenstemming met de getoonde foto's op de website van het Hotel. Het kleine kamertje lag in 't bijgebouw 100mtr. verderop en leek meer op een inderhaast gereed gebrachte bezemkast. Gehorig, smal en L-vormig met twee 1pers. bedjes die apart van elkaar en om het hoekje waren opgesteld. De 'badkamer' was ook superklein met een douche-je zo klein dat je er je ... niet kon keren. Onze verwachting over de geboekte kamer n.a.v. de getoonde kamers op de website viel dan ook faliekant tegen.

    Het ontbijt en de kwaliteit van het restaurant waren meer dan goed. De ligging was rustig en gunstig gelegen t.o.v. Piazza S. Marco

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,3
    Uitstekend hotel om vanuit Venetië te verkennen. Volgende keer mogelijk weer in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Op een aantal punten merk je dat het hotel aan een opknapbeurt toe is, bijv sleutel draait slecht in slot en de afkitting van de douche is niet meer 100%. Kan er nog wel mee door, maar niet te lang

    Locatie, sfeervolle inrichting van de kamer en uitzicht vanuit de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Aangenaam en goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms iets te opdringerig om meer te consumeren in het restaurant (drank, dessert,...)

    Vriendelijk personeel altijd bereid om te helpen, goede verwelkoming, 30% reductie voor het restaurant, uitgebreid ontbijtbuffet. Verzorgde kamer met comfortabel bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    4,6
    Goede locatie, slechte kamers, wel goed ontbijt. Niet aan te raden met kinderen vanwege de slechte k
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet goed. Bij aankomst leek het of men onze kamer weggegeven had?? We kregen een andere kamer aan de overkant van het hotel toegewezen die groter was. Maar de faciliteiten waren slecht: kleine tv werkte niet, kamer niet net, vocht, boiler in kamer waar je wakker van wordt, internet werkt niet, kast stuk, alles komt van de muren....Wij hadden onze kamer gelukkig aan een voor Venetië redelijke prijs geboekt, want anders is het zeker de prijs niet waard

    De locatie was zeer goed. De kamer/appartement zeer slecht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,2
    Gelukkig maar voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Vierpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Het bijgebouw is verder van het hoofdgebouw dan verwacht. Onze kamer lag enkele gangen ver en op de hoogste verdieping (geen lift). Veel trappen moeten doen. De kamer was echt klein, net zoals de badkamer. De plaats voor de twee kinderen was een echte afknapper (een uitvouwbaar stapelbed - zeer oud en volgens mij niet veilig). De kamer was oud en het sanitair gedateerd, volgens mij schort er ook iets met de veiligheid in het gebouw (branddetectie afgeplakt?). Gelukkig was het maar voor één nacht en waren we voldoende moe om direct nood te hebben aan een bed. Anders had ik een ander hotel gaan zoeken.

    De locatie is geweldig en de voucher voor een gratis gondeloverzet is een meerwaarde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    3,3
    geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Vierpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Gebrekkige WIFI bij aankomst, na tussenkomst technieker na 3 uur in orde. Ventilatie badkamer kapot. Veel schimmel in badkamer/douche, totaal onhygiënisch !! Beddegoed had muffe geur alsook de volledige kamer, alles is in tapijt, tot muren toe, niet goed verlucht. Ontbijt heel basic, maar ok.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,1
    Goed eten en goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Dependance
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud badkamer onder de maat

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Mooie locatie, dichtbij San Marco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco koelde niet goed genoeg.

    Mooie locatie, dichtbij San Marco. Vriendelijk personeel. Lekker en compleet ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    Prijs kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is een beetje bruut

    Ontbijt prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Vierpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was beetje gammel dat kon op zich wel beter.

    Het ontbijt was voldoende en het personeel wad zeer vriendelijk. Verder waren de kamers schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    geweldig prima lokatie in 5 minuten oip San Marco plein. ontbijt was ook goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    DOUCHEHOKJE WAS WAT KLEIN MAAR VOLDEED

    HET VOLDEED VOLLEDIG AAN DE VERWACHTING, ALLES IS ZOALS OP DE FOTO WEERGEGEVEN

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    4,2
    Niet veel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg kleine kamers, keiharde oncomfortabele bedden. Douche belachelijk klein waardoor bewegen onmogelijk is. Zelfs gratis zou je hier niet willen verblijven.

    Niet veel.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    5,4
    de locatie is prima, vlakbij vaporettohalte Salute en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er waren geen overgordijnen en er stond een lantaarnpaal recht voor het raam, 's nachts was het dus niet donker! Verder moest je buitenom om naar het restaurant te gaan; het ontbijt was uitgebreid maar er was vooral veel ongezonds, het enige gezonde was de grote bak met vers fruit. De voorkant van de douche was open waardoor de hele badkamer nat werd bij het douchen.

    de locatie is prima, vlakbij vaporettohalte Salute en Zattere; iedere dag worden álle handdoeken ververst, toch wel prettig! De bedden lagen prima!

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel, fantastische locatie, 1x gratis...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Paar kleine zaken. Geen haken op de kamer om bv. kleding of jassen op te hangen. Ook in de badkamer geen haakjes of bakje waar je de toiletartikelen in kwijt kan als je doucht. Bed vond ik niet comfortabel, maar gezien de prijs die ik betaalde, nam ik dat voor lief.

    Vriendelijk personeel, fantastische locatie, 1x gratis oversteek met gondel, ontbijtbuffet. Minder dan €60 per nacht betaald dus daarmee hele goede prijs/kwaliteit verhouding. We vroegen om een extra deken voor de kamer. Die kregen we en er kwam meteen iemand om de airco wat hoger te zetten. Het hotel heeft ook een eigen restaurant en daar krijg je 30% korting op het eten!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    de locatie: rustig, aan een klein grachtje, uit de drukte,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Enige lastige was dat de Wifi verbinding telkens opnieuw ingevoerd moest worden, verder helemaal top!

    de locatie: rustig, aan een klein grachtje, uit de drukte, met de Biennale op slechts twee stops afstand

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    6,3
    Goede locatie, rustig steegje aan het water
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Klein typisch venetiaans hotel, wat niet zo heel proper was op de kamer, vochtvlekken op het plafond van de airco, vuil in de hoeken en de groeven van de badkamer, vast tapijt niet al te hygiënisch

    Goede locatie, rustig steegje aan het water

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    De plek is prima, met keuzes uit twee bootverbindingen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen leeslampje bij tafeltje. Eén bedlampje deed het niet. Raar dat elke gebruikte handdoek dagelijks werd vervangen. In veel luxe hotels gebeurt dat alleen met handdoeken die op de grond zijn gegooid. Spaart kosten, energie en milieu!!! Jammer dat je maaltijden niet op kamerrekening kunt boeken.

    De plek is prima, met keuzes uit twee bootverbindingen. Personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    We hebben lekker geslapen in een ruime kamer in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is niet uitgebreid maar voldoet wel. WIFI bereik was goed, maar de snelheid matig.

    We hebben lekker geslapen in een ruime kamer in een historisch gebouw op loopafstand van een groot aantal bezienswaardigheden in Venetië. Een gratis voucher voor de pendelgondel naar het San Marco plein was een leuke geste van het hotel.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    De ligging in een rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren mieren in de kamer toen we terug kwamen van onze daguitstap waardoor we van kamer moesten wisselen en pas na echt onderhandelen konden we een kamer krijgen met een dubbel bed.

    De ligging in een rustige buurt

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    9,6
    Prettige sfeer, het hotel geurde naar zeep.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De sleutelhanger was totaal versleten, jammer voor de imago

    Prettige sfeer, het hotel geurde naar zeep. Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    6,7
    Ligging/vriendelijk personeel/schijnbaar mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een afschuwelijk donkere kamer zonder enige vorm van luxe en dat voor die prijs

    Ligging/vriendelijk personeel/schijnbaar mooie kamers

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,1
    Goed onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed onbijt

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    6,3
    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer zat schimmel in en de kluis staat los in de kast

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    4,6
    Personeel zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer te klein douche slecht, vies

    Personeel zeer vriendelijk

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Messner

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: