Se primært indhold

8,6

• Gratis wi-fi

8,3

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 8

• Anmeldt: 18. oktober 2025

8,0
    "Alt i alt et fint ophold og kunne godt finde på, at bruge det igen en anden gang."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Indsendt mobilt

Jeg havde svært ved at styre aircondition på værelset. Det virkede til at den var fast indstillet, hvilket gjorde at det godt kunne være lidt koldt om natten.

At der var nogle i receptionen 24/7, som var gode til at hjælpe en, hvis man havde brug for det. At der var rent og pænt.

Overnattede: september 2025

• Anmeldt: 28. september 2025

7,0
    "Alt i alt et dejligt ophold, ville vælge det en anden gang pga. beliggenheden."
    • Forretningsrejse
    • 4 overnatninger

Den ene af den de passede receptionen om aften var noget sur, men må ikke sidde i opholdsrummet og nyder en øl/sodavand inden man gik i seng. Da det er et by hotel er de noget støj. Omkring morgenmaden. De stakkels damer 2 stk var godt nok på arbejde, måtte vente på maden, kaffe mm. Men de gjorde hvad de kunne.

Beliggenheden var super, der var ikke langt at gå fra togstationen, mad steder i nær området var virkelige gode og til en billig penge. Indkøbs muligheder lige over for hotellet.

Overnattede: september 2025

• Anmeldt: 11. august 2025

7,0
    "Gode værelser, god lokation og venligt personale. Lidt ærgerligt med badeomgivelserne og morgenmaden"
    • Indsendt mobilt

Bruserhovedet sad meget lavt, så man skulle holde den i alt den tid man var i bad. Intet badeforhæng, så badeværelset blev hurtigt vådt efter bad. Morgenmaden var virkelig dårlig, vi ankom 40 min før morgenmaden lukkede, og der blev ikke fyldt op i pålægget eller noget. Så hvis man vil betale 9 euro for en kop kaffe og et stykke franskbrød med marmelade, er det super.

Behagelige værelser, med god aircondition og komfortabel seng. Ligger meget tæt på togstationen og flere busstop. Venligt personale på hotellet. Dejligt med nogle gratis toiletartikler på værelset. Køleskab på værelset er også rart.

Overnattede: august 2025

• Anmeldt: 18. september 2024

Godt
    • 1 overnatning

Centralt ved banegården.

Overnattede: september 2024

• Anmeldt: 5. september 2024

7,0
    "Fint hotel for pengene, ikke noget særligt."
    • 2 overnatninger

Morgenmaden var ikke noget specielt, der var da lidt toast og pålæg, men intet "ekstra", ingen frisk frugt eller lign. Så ikke noget jeg ville betale for igen, gå ned af gaden og få morgenmad ved et bageri. Bruseren var træls, man skal stå i et badekar og holde bruseren i hånden, så det er ikke nemt at vaske hår med 1 hånd, derudover sprøjter vandet udover hele badeværeslet, ikke særlig praktisk.

Fint hotel til pengene, fine værelser, og pænt og rent. Personalet var flinke og receptionen er døgnåbent.

Overnattede: september 2024

• Anmeldt: 16. juni 2025

5,0
    "For dyrt i forhold til kvalitet"
    • 5 overnatninger

Køleskabet blev aldrig rigtig koldt. Ingen brusekabine og derfor bøvlet at tage bad. Morgenmaden var en sørgelig affære - i hvert fald for danskere. Mange søde kager men kun toastbrød. Kaffen udrikkelig. Vi købte noget nescafe, som vi tog med til morgenbordet.

Beliggenhed var ok i forhold til Metro. Rigtig god wifi. Rengøring ok.

Overnattede: juni 2025

• Anmeldt: 11. maj 2026

8,0
    Meget godt
    • Solorejsende
    • Indsendt mobilt

Denne anmeldelse har ingen kommentarer

Overnattede: maj 2026

Her vises 1 - 8

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!