Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

8,6

• Ücretsiz WiFi

8,3

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 21 Haziran 2026

Harika bir yer
    • Mobil cihazdan gönderildi

Olumsuz herhangi bir şey yok.

Harika bir yer, çalışanları çok kibar ve yardımseverdi. Her şey mükemmeldi.

Konaklama tarihi: Haziran 2026

• Değerlendirme tarihi: 1 Haziran 2026

8,0
    Temiz, konforlu ancak bazı saatlerde gürültülü
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel işlek bir cadde üzerinde özellikle sabah 5-6 gibi gelen çöp kamyonu uykunuzu zehir edebilir. Bu konuda otelin yapabileceği bir şey yok ancak gelenler için yol gösterici olabilir.

Çalışanlar güler yüzlü ve her konuda yardımcı olmaya hazırlar. Tesis oldukça temiz 4 gece konakladık ve havlular değişti her geldiğimizde oda ferah ve temizdi. Konumu bizim gibi İtalya’da tren ile şehir değişikliği yapacağınız bir planınız varsa harika çünkü Roma teriminiye 5 dk yürüme mesafesinde. Termini bölgesi için tekinsiz yorumlarını görmüştüm fakat otel gayet güvenli.

Konaklama tarihi: Mayıs 2026

• Değerlendirme tarihi: 26 Nisan 2026

9,0
    Tren garına yakın güvenilir temiz
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltısı çay kahve dışında vasat

Çalışanların dürüstlüğü takdire şayan. Telefonu odada unuttuk akşam olduğu yerdeydi. Çıkışta şalımı unutmuşum hemen mesaj attılar. Resepsiyon güler yüzlü. Temiz bir otel

• Değerlendirme tarihi: 22 Nisan 2026

9,0
    Rahat geniş konforlu oda - ulaşım kolaylığı sağlayan otel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Banyo da ihtiyacımız olacağını düşündükleri hemen hemen her şeyi koymuş olsalarda banyo da çok önemli bir şey yok duşkabini !! Duş aldığınız da bütün her yer su oluyordu. Ayağınız kayıp düşme ihtimaliniz çok yüksek. Biriken su kolay kolay gitmiyor çünkü gider banyo kapısının ağzında kalıyor. Sürekli yer havlusuyla yerleri silerken buldum kendimi. Birde ilk günden sonra odada su bırakılmamıştı. Bırakılsa iyi olurdu.

Çok merkezi bir konumda Trevi çeşmesi 15 dakika yürüme mesafesi yürümek istemem derseniz de roma termini ve otobüs durakları oldukça yakında. Ama kısa mesafeler için toplu taşıma yerine yürümeyi tercih ettik şehiriçi trafik berbat yürüme mesafesiyle otobüs aynı anda hatta daha uzun sürüyor.Vatikana giden otobüs durağı otele yine aynı noktada 5 dakika . Roma termini istasyon yanı otobüs durakları otelin önü sayılır o kadar yakın. Santa Maria Bazilikası nın önünden geçip her gün otele yürüdük.Şehir açık hava müzesi gibi otelin etrafında da dahil gezilecek o kadar çok yer var ki .Otele döndüğümüzde yatağımız toplanmış havlularımız değişmiş ve çöpümüz dökülmüş oluyordu bu çok hoşumuza gitti.İnternet süper ilk gün karekodla bir kere bağlandık ve bir daha sıkıntı yaşanmadı. Otel termini bölgesine yakın olsada her şehirde olan merkez istasyon bölgesinin karışıklığı ve güvenlik problemleri yok çok rahat otele giriş çıkış yaptık.Otelde kalan diğer misafirler genelde aileydi. Hatta son gün çocuklardan oluşan bir grup konaklamak için geldiler.Otel misafirleri arasında da huzursuzluk verici kimse yoktu.Kahvaltı seçeneğini tercih etmemiştik 9 eur karşılığı alabileceğimiz söylendi. Biz şehirde ettik. kahvaltı kalitesi hakkında bir bilgim bulunmuyor.Yatak ve yastıklar çok rahattı günde 30 bin adımdan fazla attıktan sonra rahat uyumak en güzeli.

• Değerlendirme tarihi: 17 Nisan 2026

Fiyat/performans açısından güzel.
    • İş seyahati
    • Yalnız gezgin
    • Tek Kişilik Oda
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Oda temizdi, hergün temizlik yapıldı. Konum güzeldi. Resepsiyon ilgiliydi. Kahvaltı standart.

• Değerlendirme tarihi: 17 Mart 2026

Müthiş tesis

Kahvaltı çeşidi az

Odalar temiz ve yeni personel çok ilgiliydi terminiye çok yakın kusursuz bir hizmetti teşekkürler hotel regio

Konaklama tarihi: Mart 2026

• Değerlendirme tarihi: 24 Şubat 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltı malzemeleri çok geç yenileniyor, ettin varsa peynir bitmiş, peynir geliyor diğeri bitmiş. Bir tane kadın çalışan tabağımızda kalan kruvasanı çöp olmasın diye yanımıza aldık diye "turko" deyip kafa salladı, bu hoş değildi.

Otel temiz ve fiyat performans.

• Değerlendirme tarihi: 14 Şubat 2026

İyi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltısı yurtdışı otellerinde karşılaştığım en kötü kahvaltıydı resmen aç kaldık. Yumurta buz gibi dolaptan çıkmıştı. Ayrıca kahvaltı servisi yapan garson kadın çok suratsızdı

Odalar hergün temizleniyordu ve otel termini istasyonuna çok yakın.

• Değerlendirme tarihi: 7 Şubat 2026

kahvaltı ve odalar iyileştirilebilir

Odalar tozluydu

Konumu terminiye oldukça yakındı

• Değerlendirme tarihi: 7 Şubat 2026

Roma’ya bir daha gelsem kesinlikle konaklayacağım bir yer
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bir şey bazen tuvaletten gider kokusu geliyordu

Konumu terminiye çok yakın ve diğer görülmesi gereken turistik noktalara yürüme mesafesinde.

• Değerlendirme tarihi: 21 Ocak 2026

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel tren istasyonuna çok yakındı, hava alanından kolay ulaşım sağladık. Tarihi yerlere yürüme mesafesinde. Kolay check-in ve check-out yaptık.

Konaklama tarihi: Ocak 2026

• Değerlendirme tarihi: 15 Aralık 2025

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konumu termini tren istasyonuna yürüme mesafesi 10 dk. Tesisin güvenilir ve işlek bir caddede. Merkeze her yere yürüme mesafesi yarım saat. Vatikan 1 saat. Çalışanlar güleryüzlü .tesisin temiz yataklar rahat oda sıcak. Asansör var. Kahvaltısı ülkemizdeki gibi değil ama açık büfe ve karın doyurucu.

Konaklama tarihi: Aralık 2025

• Değerlendirme tarihi: 5 Aralık 2025

9,0
    Konum ve temizlik güzel bir otel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odalarda küvet yerine duşa kabin olsa daha güzel olur.

Odalar temiz ,güler yüzlü karşılama her konuda yardımcı oldular. Roma da her yere yürüme mesafesinde konumu iyi bir otel kahvaltısı yeterli kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak makul odaların genişliği fena değil .

Konaklama tarihi: Aralık 2025

• Değerlendirme tarihi: 30 Temmuz 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Yatak çift kişilik yerine, 2 tek kişilik yatağın birleşimiydi, rahatsızdı.

Odaların dekoru, kahvaltı servisi, temizlik ve çalışanlar çok iyiydi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2025

• Değerlendirme tarihi: 12 Şubat 2025

7,0
    Yine de fiyat performans güzel
    • Üç Kişilik Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Oda çok küçük , yerler seramik , ek yatak oğlum için kötü ..

Oda temizliği , tren istasyonuna yakınlığı ve kahvaltı

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 9 Şubat 2025

9,0
    Booking com. aracılığıyla tatil yapmak güvenilir ve güzeldi, teşekkür ederim
    • Mobil cihazdan gönderildi

Termini istasyonu ve metroya yakın oluşu, ayrıca hemen önünde bulunan otobüs durağı ile her yere kolay ulaşım, Trevi Çeşmesi, Kolezyum, Santa Maria gibi tarihi mekanlara yürüme mesafesinde, alışveriş yapabileceğiniz mağazaların olduğu caddelere de çok yakın, odalar her gün temizleniyor, çalışanlar çözüm odaklı ve işini iyi yapan kişiler, Roma’da tatil için beklentilerinizi karşılayacak güzel bir yer, tavsiye ederim, tekrar gelirsem yine Regio Hoteli tercih ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2025

• Değerlendirme tarihi: 21 Ocak 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Odanın penceresi berbat bir havalandırmaya açılıyordu.

Temizlik çok iyiydi.

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 4 Aralık 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Konumu çok iyiydi,terminiye yürüme mesafesi, oda temizliği çok iyiydi, kahvaltı güzel ve yeterliydi

• Değerlendirme tarihi: 21 Kasım 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Nevresim yerine yorganin altina ve ustune çarşaf serilmisti.Yorganda nevresim olmayışını sevmedik.

Otelin konumu gayet iyiydi. Odalar temizdi ve günlük olarak ta temizlik yapilip havlularimiz degistirildi. Genel olarak personel güler yüzlüydü. Kahvalti beklentimiz yüksek değildi. Ama bizce o da gayet yeterli idi.

• Değerlendirme tarihi: 17 Kasım 2024

Konum ve kahvaltı iyi.

Yatak gıcırdıyordu.

Konum çok iyi. Kahvaltı ve kahvaltı veren personel çok iyi. Bagaj bırakılması harika.

• Değerlendirme tarihi: 14 Kasım 2024

8,0
    Roma da kalmak için Tercih edebilirsiniz

----

Otel termini tren istasyonuna çok yakın yürüme mesafesi 3,4 dakika bisey, otobüsler metro falan ondan kalkıyor diğer turistik noktalara yürüme mesafesi 20 ile 30 dakika arası tabi araçla filan maksimum 10 dk yani en uzak vatikana bile 5 km mesafede tercih edebilirsiniz havalimani icinden hemen otobus 2 dk mesafe yaninda 45 dakikada havalimanina geciyor bilginiz olsun. resepsiyonda ki arkadaşlar ilgili oda temizdi ikinci gunde odamız temizlendi kahvaltısı ideal, tekrar gittiğimde kalirmiyim deseniz kalırım yani

• Değerlendirme tarihi: 5 Kasım 2024

İyi
    • Yalnız gezgin
    • Tek Kişilik Oda
    • 2 gece konaklandı

Kahvaltı almadım. Tesis Termini istasyonuna çok yakındı. Oda temizdi ve yeterliydi.

Konaklama tarihi: Ekim 2024

• Değerlendirme tarihi: 5 Ağustos 2024

Onerilir
    • Mobil cihazdan gönderildi

Diş fırçasına kadar odaya koyuyorken terlik de konulmalıydı.

Konumu guzeldi , odanın olanakları da güzeldi dış fırçası vs. Otelden merkeze inmek 20 dk falan önünden her yere metro otobüs gidiyor. Kahvaltı da iyiydi

Konaklama tarihi: Ağustos 2024

• Değerlendirme tarihi: 27 Temmuz 2024

Aileler için müthiş bir yer temiz sakin
    • Üç Kişilik Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel çok temiz her olanağa sahip kahvaltısı çok güzel çalışanlar çok ilgili sakın nezih bir yerdi..ailecek konakladık terminiye çok yakın güvenli sakin bir yerdi .kesinlikle tavsiye ediyoruz hiçbir kötü olumsuz yanını görmedik.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: