Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Royal Garden 4-sterren

Via Giuseppe Di Vittorio 4, 20090 Assago, Italië

#4 van de 9 hotels in Assago

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1524 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Mooi hotel in rustige omgeving van Agasso, valkbij het Mediolanum Forum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gedateerd, tuin kon nog wel wat onderhoud gebruiken. En... Wel jammer dat ons concert niet doorging (daarom juist deze accommodatie gekozen). Royal Garden ligt ca. 8 kilometer buiten Milano. We hebben er naar toe gelopen, pittige wandeling, niet echt een mooi looppad.

    Mooie ruime kamers vlakbij het Mediolanum Forum. Prima hotel, met heerlijk ontbijt. Metro op 5 minuten afstand van hotel, direct naar de stad (ca. 30 minuten). Grote mall in de buurt van hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Goede plek als je zaken wilt doen in Assago
    • Zakenreis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhandig dat je zelf geen koffie/thee kon pakken. Dit moest je bestellen bij de obers. Deze hadden het al heel druk waardoor ze mijn bestelling waren vergeten. Het was behoorlijk warm op de kamer.

    Heerlijk en gevarieerd ontbijt Mooie ruime en schone kamer De lobby was erg mooi en schoon Loopafstand van het metrostation Bar met breed aanbod aan drankjes Diner in restaurant prima Goede prijs-kwaliteit verhouding van drankjes, diner en kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Goed hotel voor bezoek aan forum/concert maar te ver uit het centrum om milaan te bezoeken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bij aankomst vanuit de metro gelopen helemaal om het hotel heen via slechte straat en blijkt dat je via een zij ingang als je aanbelt via de tuin binnendoor kunt. Wanneer je met de metro naar het centrum wilt is het net buiten de zone van de metro centrum en is het lastig met welk kaartje je dan moet reizen.

    Het uiterlijk van het hotel doet verwilderd aan alsof het jaren geleden een mooi hotel was en nu geen aandacht meer geschonken wordt aan de schitterende tuin.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Fijn hotel voor een paar dagen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was niet zo bijzonder: weinig en niet veel smaak. Knappe prijzen voor een drankje, maar Italie is sowieso duur om te borrelen.

    Mooi hotel met mooie kamers. Het ontbijt was goed. Aardig personeell. Groot winkelcentrum dichtbij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,3
    Het was schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het vreemd dat de ene dag 129€ kosten de andere dag €189. Daar is mij verder ook geen uitleg over gegeven.

    Het was schoon. Hotel straalde geen vier sterren uit vond ik, beetje oudbollig. Voor de rest prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    prima prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Junior Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    ruime kamer, prima restaurant, uitgebreid ontbijt, privé parking, ideaal hotel op doorreis naar het zuiden

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    9,2
    uitstekende locatie om een concert in het Medeolanum Forum...
    • Gezin met oudere kinderen

    uitstekende locatie om een concert in het Medeolanum Forum bij te wonen, 5 minuten lopen. We hadden een zeer ruime 3-persoonskamer, heerlijke bedden. Hotel met een mooie tuin met palmbomen.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wij hadden dit hotel gekozen vanwege de tuin. in de beschrijving stond dat er een buitenrestaurant zou zijn. maar de tuin was niet geopend, heel jammer

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    9,6
    luxueus van binnen, personeel supervriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    uitzicht van het hotel van buitenaf, ziet er wat vervallen uit

    luxueus van binnen, personeel supervriendelijk

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Royal Garden

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: