Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,4

• Gratis WiFi

8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 3

• Beoordeeld op: 24 oktober 2023

9,0
    Prima verblijf op rustige locatie vlakbij zandstrand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

Redelijk gehorige kamer waardoor je luidruchtige buren kan horen. Er loopt veel water langs de douche deuren en douchebak op de vloer.

Moderne en schone kamer. Elke dag schoonmaak en handdoekwissel. Ontbijt op het terras aan zee. Heerlijk restaurant met voortreffelijke vis (naseizoen alleen in weekend open). Op dag van vertrek stond er ontbijt al klaar op de kamer (koelkast) omdat we voor 8:00 al vertrokken. Mooie zonsondergang en uitzicht vanaf dakterras te zien. Prima communicatie met gastheer Fabio! Strand op loopafstand. 20 min. rijden vanaf Trapani en 15 min. vanaf Trapani airport.

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 12 mei 2024

7,0
    Prima verblijf voor een aantal nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

De locatie is rustig gelegen, maar je bent echt afhankelijk van een (huur)auto om iets te kunnen zien in de omgeving. Dit wordt overigens door de verhuurder ook vermeld. Het ligt op 15mtr van zee, maar er is geen strand (stenen en zeewier). Het appartement is schoon en heeft twee slaapkamers (groot bed en stapelbed/slaapbank). De meubels in het appartement waren wel wat gedateerd en het fineer liet op verschillende plekken los, zodat wij geen gebruik durfden te maken van de bijvoorbeeld de kast. Er is geen gelegenheid zelf iets te eten klaar te maken en ook geen koffie-/thee faciliteiten. De douche is klein en lekte, waardoor telkens de vloer erg nat was. Dit hebben we overigens niet gemeld.

Eenvoudig ontbijt, maar met goede koffie. Verwacht geen verse broodjes of croissants, maar wel fruit en yoghurt. Vriendelijk personeel en prettig zitje buiten. Het naastgelegen restaurant is heerlijk. Ideaal dat dit verblijf op minder dan 15min van het vliegveld gelegen is.

Verbleven in mei 2024

Resultaat 1 – 3

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: