2. Itálie hodnocení hotelů

8,1

• WiFi zdarma

4,5

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 8

• Hodnocení napsáno: 19. října 2025

Velmi dobré
    • Pár
    • Posláno přes mobil

Nevýhodou byl malý bojler, tedy pokud jsme se chtěli vysprchovat v krátkém čase po sobě, druhý neměl teplou vodu. Postel byla poměrně krátká, tedy člověku vyšší postavy může dělat problém se natáhnout. V kuchyňce nebyly žádné základní suroviny, ani například sůl, a bylo trochu nepohodlné v ní vařit. Je potřeba počítat s tím, že WiFi je pouze u recepce, na pokojích nikoliv.

Ubytování bylo na klidném místě a z balkonu byl nádherný výhled přímo na sopku, k dispozici byl bazén a malá soukromá plážička i s lehátky. I mimo sezónu nabízeli několikrát za den odvoz do a z centra městečka (které je opravdu maličké) a zároveň i odvoz z přístavu při příjezdu a do přístavu při odjezdu (i pěšky ale bylo možné do městečka dojít cca za 15 minut). Pán, který nás vozil, nám zároveň velice ochotně vysvětlil vše, co jsme potřebovali a dal nám tipy, kam vyrazit. Vybavení bylo starší, ale funkční. Kuchyňka byla venku na (krytém) balkonu.

Termínem pobytu byl říjen 2025

• Hodnocení napsáno: 15. září 2023

• Skupina
    • Apartmán se 2 ložnicemi a výhledem do zahrady
    • 1 noc

Resort s bazénem s výhledem na Vulcano. Sami ubytovatelé nabídli odvoz od trajektu a každou hodinu bylo možné využít shuttle bus. U ubytování není cítit síra jako v městečku. Apartmán velký a pohodlný pro 6 lidí.

Termínem pobytu byl září 2023

• Hodnocení napsáno: 25. července 2023

• Apartmán s 1 ložnicí a výhledem do zahrady
    • 3 noci

Nádherná lokalita, úžasný bazén, občerstvení v areálu resortu. Klidná lokalita, malá soukromá kamenitá plážička. Na zavolání nás vyzvedli v přístavu a přivezli do resortu (vzdálenost cca 20min chůze). V případě zájmu organizován pravidelný svoz do městečka a k plážím. Naprostá spokojenost. Pláž Spiaggia delle Sabbie nere byla úžasná, bahenní sirné lázně v přístavu jsou ale v rekonstrukci. Výlet na kráter stojí za to.

• Hodnocení napsáno: 10. července 2023

• Apartmán s 1 ložnicí a výhledem do zahrady

Sirné lázně jsou zavřené

Bazén, shuttle bus do centra každé 2 hodiny. Velmi milý personál. Obzvlášť Christian, pro kterého nebyl nic problém

• Hodnocení napsáno: 3. července 2023

• Apartmán se 2 ložnicemi a výhledem do zahrady

Bazén a kyvadlová doprava

• Hodnocení napsáno: 10. října 2023

Naprosto výjimečné
    • Pár
    • Posláno přes mobil

Všechno,dlouho jsem takhle krásné ubytování neměla.Venkovní kuchyň a sezení ,celý apartmán super a bonus nejkrásnější bazén ,a velmi milý majitel a personál ❤️❤️❤️

Termínem pobytu byl říjen 2023

• Hodnocení napsáno: 11. června 2024

Velmi dobré
    • Skupina
    • 2 noci

V tomto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Termínem pobytu byl červen 2024

zobrazeno 1 – 8

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!

Hosté také napsali recenze na tato ubytování: