„Skvělá úschovna zavazadel, přijetí bez potíží. Wifi spolehlivá.“
„Vlídný personál“
„snídaně senzační“
„Pobyt v tomto hotelu nás uchvátil a všechny noci byly skvělé, pohodlné a nic nám nechybělo. Je na fajn místě kousek od nádraží a v okolí najdete prodejny i restaurace. Velmi doporučuji.“
„Hotel se nacházel v blízkosti vlakové zastávky, stanice metra, autobusu i nákupní třídy. Personál hotelu byl velmi ochotný a usměvavý, pokoj byl čistý a prostorný. Velice oceňuji možnost si vybrat polštář, který mi vyhovoval, mohli jsme si také vzít pyžama. Pyžama nám nabídli kromě jednoho hotelu všude, kde jsme byli. Bylo to moc fajn. Hotel také nabízel v podvečerních hodinách možnost alko/nealko nápoje zdarma. Také jsme navštívili hotelové lázně, doporučuji. Snídaně byly bohaté, dalo se vždy vybrat a dobře se najíst.“
„Velmi dobré a bohaté bufetové snídaně. Výborná poloha.“
„Na nádraží. Spoje na výlety, restaurace, obchody.“
Ishicho
511. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 12 dny
„“
Ishicho má 73 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
谷町君Hotel Crush On 京都四条烏丸
512. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
谷町君Hotel Crush On 京都四条烏丸 má 58 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
International Guest House Tani House
513. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 302 dny
„Paní majitelka byla velmi milá, bonusem je snídaně v ceně (i...“
International Guest House Tani House – více hodnocení
Guest House Kyoto Inn
514. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
Guest House Kyoto Inn má 67 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Hotel M's Est Shijo Karasuma
515. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Excellent Hotel - Vacation STAY 50210v
516. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 36 dny
Excellent Hotel - Vacation STAY 50210v má 13 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Miro Kyoto Nijo Hotel - Vacation STAY 41092v
517. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
Miro Kyoto Nijo Hotel - Vacation STAY 41092v má 44 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
HoNoDo COBO
518. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
„“
HoNoDo COBO má 58 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Villa Front Kyoto Seimei
519. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 10 dny
„“
Villa Front Kyoto Seimei má 41 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Gion Kyoto Miyagawacyo Guesthouse HANAKANZASHI
520. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
Gion Kyoto Miyagawacyo Guesthouse HANAKANZASHI má 83 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Ryokan Wakamiya
521. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
Ryokan Wakamiya má 48 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
ibis Styles Kyoto Shijo
Matsumoto Ryokan – více hodnocení
Kyoto Nanzenji Ryokan Yachiyo Established in 1915
525. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
Kyoto Nanzenji Ryokan Yachiyo Established in 1915 má 86 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
AB Hotel Kyoto Shijo Horikawa
526. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 2 dnem
Hotel Binario Saga Arashiyama
527. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
„“
Hotel Binario Saga Arashiyama má 54 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
リオンドール
528. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„“
リオンドール má 37 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
井筒ホテル 京都河原町三条
529. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 5 dny
„“
井筒ホテル 京都河原町三条 má 56 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Oyama Guesthouse Kyoto
530. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
„“
„Blízko vlaku, příjemná paní domácí.“
Oyama Guesthouse Kyoto – více hodnocení
もしもしピエロ NEO 京都店
531. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 19 dny
„“
もしもしピエロ NEO 京都店 má 30 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Daiya Ryokan
Ranzan
534. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„“
Ranzan má 56 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Kyoto Plaza Hotel Kintetsu Jujo
535. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Smile Hotel Kyoto Shijo
536. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Kamogawakan
537. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 12 dny
„“
Kamogawakan má 59 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Tabist Sparkling Dolphins Inn Kyoto
538. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 20 dny
Carta Hotel Kyoto Gion
539. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
„“
Carta Hotel Kyoto Gion má 126 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
The OneFive Kyoto Shijo - Vacation STAY 41806v
540. z 699 hotelů v destinaci Kjóto
Poslední hodnocení bylo přidáno před 72 dny
The OneFive Kyoto Shijo - Vacation STAY 41806v má 7 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2311730,2346100|1