Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

7,2

• Gratis WiFi

7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 6 augustus 2025

Nvt

Een hele mooie, ruime kamer met een prachtig uitzicht. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wat leuke plekken voor de kinderen om te zitten en zich te vermaken. Heerlijke tijd gehad! Met een tuktuk sta je zo midden in Ella.

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 2 augustus 2025

9,0
    Heel mooi resort van alle gemakken voorzien.
    • Suite met Kingsize Bed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Eigen keuze, maar je zit iets buiten Ella waardoor je altijd met de tuktuk naar het centrum moet. Wij vinden dit persoonlijk geen enkel probleem.

Mooie, ruime kamer en prachtige badkamer inclusief bubbelbad en boom! Ontbijt is zeer divers en het zwembad een fijne plek om even tot rust te komen. Tussen 16:00 en 17:00 uur mag je gebruik maken van een high tea, wat we alle dagen hebben gedaan. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

• Beoordeeld op: 2 mei 2025

Te duur..
    • Stel
    • Junior Suite met Privézwembad.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamers zijn heel klein en er is weinig te beleven op het resort. Ook het restaurant laat te wensen over.

De locatie is prima, dichtbij Ella met TukTuk of taxi. Het personeel is vriendelijk.

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 29 maart 2025

• Verstuurd vanaf een mobiel

Kleinschalig resort. Alles wat nodig is, is aanwezig. Restaurant was oké, lekker eten.Heel vriendelijk personeel. Lekkere massage ( extra kost ). Superior villa, net goed voor een koppel. Min puntje, zwembadopties ondermatig. Voor heel resort 4 stoelen. 🤔

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 2 september 2024

Goed voor een nacht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Privézwembad.
    • Verbleef 1 nacht

Het hotel is werkelijk heel erg mooi van architectuur, maar echt lamentabel gebouwd qua isolatie. Je kan de gesprekken naast de deur meevolgen. Je hoort werkelijk veel...Gelukkig had ik vorige reviews gelezen en oordopjes mee. Zo heb ik ook perfect geslapen, maar mijn partner die dit niet gebruikt, heeft dus heel erg veel lawaai gehoord. We zaten in de honeymoonkamer met prachtig privé zwembad, maar gelukkig waren we niet op honeymoon, want je hebt erg weinig privacy. Iedereen die passeert kan je zien of horen. Vonden wij niet erg :-) maar pril verliefde koppels kunnen er wel last van hebben. Ook jammer dat voor zo'n mooi hotel containerhuizen gebouwd zijn. Boven aan het zwembad valt dat mee, maar beneden kijk je er op uit.

Het was een prima ontbijt. Onze eitjes werden perfect gebakken en er was wel wat keuze. Prijs-kwaliteit niets op aan te merken. Prima kamer, goede douche. Ontzettend vriendelijk personeel. Warme welkom.

• Beoordeeld op: 11 augustus 2024

Fantastische locatie!
    • Verbleef 4 nachten

Het is wel een beetje gehorig, maar wij hadden daar geen last van, is niet erg om wat geluid om je heen te horen.

Prachtige locatie, mooi uitzicht. Hotel ziet er prachtig uit qua vormgeving. Vriendelijk personeel.

• Beoordeeld op: 8 augustus 2024

7,0
    Prima verblijf, wel erg prijzig.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

- Enorm hard bed. - De kamers zijn erg gehorig, wij dachten vooraf dat het mee zou vallen maar dat is niet zo.. - Maar vier ligplekken bij het zwembad en je kan niet in de zon liggen. - Restaurant erg prijzig.

- Mooi zwembad met uitzicht. - Mooi restaurant. - Enorm vriendelijk personeel. - Ontbijt was erg goed.

• Beoordeeld op: 7 augustus 2024

Fantastisch! Echt genoten!
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het is een beetje gehorig, maar verder echt top!

Het is fantastisch personeel, heel behulpzaam, schone kamers, prachtig uitzicht. Echt heerlijk genoten.

• Beoordeeld op: 6 augustus 2024

7,0
    Simpel hotel met goede service vanuit personeel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het ligt op een bergje, waardoor het niet erg makkelijk bereikbaar was en onduidelijk aangegeven om met de auto te komen. Daarnaast was het huisje wel erg gehorig, dus je hoorde de buren en het verkeer heel goed.

Super vriendelijk personeel dat ontzettend hard werkt en best doet om jou een fijn verblijf te geven. Het eten smaakte goed en wij hebben room service besteld en dit ging allemaal heel soepel. Uitzicht vanaf balkon was mooi.

• Beoordeeld op: 24 april 2024

Luxe accommodatie
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het eten in het restaurant is in verhouding ontzettend duur

Luxe accommodatie, erg netjes. Mooi zwembad met goede stoelen.

Verbleven in april 2024

• Beoordeeld op: 10 april 2024

Erg goed

Kleine kamers

Locatie

Verbleven in maart 2024

• Beoordeeld op: 16 maart 2024

9,0
    Erg mooi verblijf is een prachtige omgeving
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Niet iedereen spreekt goed Engels Matras wat aan de harde kant

Mooie omgeving en verblijf

Verbleven in maart 2024

• Beoordeeld op: 12 februari 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Gehorigheid van de kamers.

Mooie locatie. Heel fijn en hartelijk ontvangst. De hutjes (villa’s) zijn erg leuk. Wel een beetje klein en gehorig. Verder wel erg schoon. Fijn zwembad en aardig personeel.

• Beoordeeld op: 9 februari 2024

Heerlijk ontspannen verblijf.
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De bedden waren wat aan de harde kant

Fijne locatie, met tuk tuk zit je met 10 min in de stad. Super mooi en modern verblijf. Erg schoon en hygiënisch. Heerlijk verkoelend zwembad. Kamers ook erg mooi en ruim. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

• Beoordeeld op: 7 februari 2024

Prima
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het geluid dat je hoorde vanuit de andere kamers was echt heel hard. Als iemand de trap op of af liep trilde de hele kamer. Zelfs met oordoppen werd je wakker van de buren. Ze moeten de kamers echt isoleren. Daarnaast waren er geen goede verduisterende gordijnen. Het hotel ligt op 5 minuten rijden van het centrum. De weg wanneer je zelf moet rijden is vrij stijl, maar daar kan het hotel zelf niet zoveel aan doen.

Fijn dat er een zwembad was (ondanks dat het een beetje klein was). Het personeel was fantastisch. Leuk ingerichte kamers en goed ontbijt.

• Beoordeeld op: 20 november 2023

• Verstuurd vanaf een mobiel

Het was wat gehorig, maar kwam ook gedeeltelijk door onze hele luide buren.

Het personeel. Ze waren zo vriendelijk! We waren ziek op de dag van inchecken. Ze hebben ervoor gezorgd dat we eerder konden inchecken, zodat we eerder in bed konden gaan liggen.

Verbleven in november 2023

• Beoordeeld op: 29 juli 2025

5,0
    Prijs kwaliteit voldoet niet.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamer was heel gehorig. Zowel lawaai vanuit het restaurant als van de andere kamers. Badkamer was vochtig, er lag steeds een plasje water ,zal ergens gelekt hebben. Het diner in het restaurant is behoorlijk duur. 1x zo duur als in andere restaurants,terwijl de kwaliteit niet beter is. Wij adviseren om het diner buiten het restaurant te nuttigen. Ook de prijs van de kamers ten opzichte van wat je krijgt valt erg tegen.

De ligging van het hotel. Net buiten het centrum van Ella. Het ontbijt was erg goed.

• Beoordeeld op: 20 juli 2025

Heel goeie ervaring we komen hier met plezier terug

Niets

Supermooie villa, heel lekker eten, heem vriendelijk personeel, alles top

• Beoordeeld op: 10 april 2025

2,0
    jammer maar helaas
    • Verstuurd vanaf een mobiel

gehorige kamers, wij konden de buurman horen snurken kamer werd niet schoongemaakt terwijl je het wel aangegeven hebt douche is niet geschikt voor mensen die groter zijn dan 1.70 m ‘s nachts veel lawaai relatief ver van de stad zwembad met maar 4 stoelen ‘s nachts eekhoorns op het dak waardoor je uit je bed getrild word

het ontbijt was prima

• Beoordeeld op: 11 augustus 2024

Super
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ligt iets verder van het centrum. Wel kun je gemakkelijk een tuktuk regelen via het hotel.

Prachtig verblijf, heerlijk ontbijt en echt super vriendelijke service.

• Beoordeeld op: 6 maart 2024

Voortreffelijk
    • Verstuurd vanaf een mobiel

We verbleven in een nieuwe kamer, die was prachtig en van alle gemakken voorzien

• Beoordeeld op: 17 februari 2024

FANTASTISCH! 😻
    • Zakenreis
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Gezellige villa’s, mooie infinity pool, gevarieerd ontbijt, ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam personeel, toffe tv-kamer, rustige ligging…

• Beoordeeld op: 26 januari 2024

4,0
    Teleurstellend
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Doordat je in een kamer slaapt met een deels open dak hoor je ieder geluid. Je hoort letterlijk alle geluiden van de kamer naast je en we werden geplaagd door een karaoke sessie van het hotel naast ons die tot 2u s nachts duurde. Bedden zijn erg hard en het is koud in de kamer. Aangezien het wel een prijzige overnachting was hadden wij hier dan ook meer van verwacht.

Het was schoon, prettige douche.

Verbleven in januari 2024

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!