2. Černá Hora hodnocení hotelů

8,7

• WiFi zdarma

8,8

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 11

• Hodnocení napsáno: 24. července 2025

Apartmán s nádhernou terasou!
    • Apartmán se 2 ložnicemi
    • 4 noci

Apartmán je prostorný, každá ložnice měla svou koupelnu. Kuchyně plně vybavená. Tekoucí voda není pitná, ale měli jsme připravené velké balení vody pro začátek. Po převaření je voda ok. Nejlepší na apartmánu byla obrovská terasa s nádherným výhledem a také soukromá pláž/ terasy s lehátky a také přístup do moře po schůdkách. Ubytování jsme vybírali kvůli bazénu, který jsme nakonec skoro nevyužili, protože soukromé terásky s lehátky byly dokonalé. Líbilo se nám tam tak moc, že jsme si pobyt na místě ještě prodloužili. Vyhovovala nám odlehlost místa a klid, po malé cestičce nad mořem se dá dojít na pláž a do malého městečka, kde je pár restauraci a obchůdků. Pláž byla dost plná a byli jsme moc rádi za naše soukromé koupání!! Moc příjemný personál na recepci. Příjezd k apartmánu je trochu pro terénní auto :-)

Termínem pobytu byl červenec 2025

• Hodnocení napsáno: 6. srpna 2024

Fantastické
    • Apartmán se 2 ložnicemi
    • 4 noci
    • Posláno přes mobil

V kuchyni chyběli jakékoliv hrnce, pánvičky, nebylo tam na ohřátí vody na kávu vůbec nic, ani rychlovarná konvice nebo mikrovlnka.

Dobrá lokalita, velký prostorný apartmán, velká terasa s posezením, vstup do vody po žebříku, není to moc vhodné pro malé děti.

• Hodnocení napsáno: 3. srpna 2024

Fantastické
    • Posláno přes mobil

Přebírali jsme neuklizený apartmán (velmi špinavá podlaha, špinavá a zapáchající lednice). Není k dispozici pitná voda.

Pěkné prostředí. Soukromí.

Termínem pobytu byl červenec 2024

• Hodnocení napsáno: 16. července 2023

9,0
    Hezké, prostorné, čisté ubytování. Krásný výhled na moře a čisté moře pro plavání.
    • Apartmán typu Superior se 2 ložnicemi
    • 3 noci

Trochu nás překvapilo, že voda nebyla pitná a při rezervaci nám toto nebylo oznámeno. Následně při příjezdu jsme bohužel žádnou neměli a nebylo ji kde koupit, protože byla neděle podvečer. Nicméně nám asistentka na recepci poskytla jednu vlastní láhev vody.

Krásná poloha na mořském břehu. Výhled na moře z terasy byl parádní. Apartmán byl velký, klimatizovaný. Snadný přístup do moře po žebříku, čisté moře. Líbily se nám odpočinkové terasy s lehátky a slunečníky. Ocenili jsme vybavenou kuchyň a také přítomnost pračky.

Termínem pobytu byl červenec 2023

• Hodnocení napsáno: 16. srpna 2022

doporučuji
    • Skupina
    • Apartmán se 3 ložnicemi
    • 7 nocí

je to krásné místo a pokud budete mít výhled na moře jako my, tak to je super a na soukromé pláži jsme vždy našli pro nás 9 dost volných lehátek, když jsme cestou viděli ty davy na plážích, byli jsme moc rádi, že jsme tady a všechny pracovnice recepce byly moc milé a vstřícné řešit naše potřeby, moc děkujem !

Termínem pobytu byl srpen 2022

• Hodnocení napsáno: 19. srpna 2024

7,0
    Černá Hora
    • Posláno přes mobil

Při příjezdu byl problém s místem na parkování. Špinavá sklenice na zubní kartáčky. Zápach ve skříni na oblečení i ve skříních v kuchyni. Nešlo odvětrávání na WC. Sem tam netekla voda. První noc nešla klimatizace. Ruch z bazénu byl nesnesitelný. Kuchyňský kout špatně zařízen. Lednice bez mrazáku, v noci nám i tekla. Nepitná voda. Kluzká podlaha po celém objektu.

Porucha klimatizace byla vyřešena. Wi-fi fungovalo. Slunečníky a lehátka nejen u bazénu, ale i na skále za apartmánem. Poloha s vlastním přístupem do moře. Přístup autem byl už horší. TV fungovala, ale bez baterek do ovladače.

Termínem pobytu byl červenec 2024

Termínem pobytu byl září 2023

zobrazeno 1 – 11

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!