Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Nikola Vapcarov 2/4-6 floor, 1000 Skopje, Kuzey Makedonya
Fiyat/fayda dengesi
7,9
Ücretsiz WiFi
7,7
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişiDeğerlendirme tarihi: 15 Mayıs 2026
Ekin
TürkiyeTemiz olmasına karşın çarşafların yırtık ya da delik olması şaşırtıcı. Duş teknesinde leke vardı. Basmak istemedim, 100 denara düşük kalite bir naylon masa örtüsü aldım , onu serdim. Otelin konumu ve manzarası konuma göre fiyatı bunları dayanılabilir kıldı.
Otelin konumu ve lobinin manzarası çok iyiydi. Katıldığımız turların başlangıç noktasına, eski çarşıya, pasaja çok yakındı. Sessiz, temiz , güvenliydi. İşletmeci Darko kibar, güleryüzlü ve çözümcü bir kişi. Memnun kaldık.
Konaklama tarihi: Mayıs 2026
Değerlendirme tarihi: 23 Nisan 2026
Selman
Türkiyeİçeride kötü bir koku vardı Banyo çok eski
Konumu
Konaklama tarihi: Nisan 2026
Değerlendirme tarihi: 16 Nisan 2026
Yaren
Türkiyeodalarda buzdolabı ve sıcak su (kettle) yoktu. banyo için terlik bulamadık. oda manzarası bina aralarına bakıyordu.
konum mükemmeldi, otelin teras kısmı müthiş manzaraya bakıyor çok keyifliydi. yatak odası ve banyo temizdi memnun kaldık🌸
Konaklama tarihi: Nisan 2026
Değerlendirme tarihi: 23 Mart 2026
Orkun
TürkiyeKonumu gayet iyiydi. Kış şartlarına göre oda sıcaklığı süperdi. Fiyatına bakıldığında konaklama için harika bir yer.
Konaklama tarihi: Mart 2026

Değerlendirme tarihi: 21 Şubat 2026
Cem
TürkiyeKonum mükemmel. Fiyat performans oteli.
Konaklama tarihi: Şubat 2026
Değerlendirme tarihi: 7 Ocak 2026
Ayşegül
Türkiye6.KATA ASANSÖR YOKTU WC GİDERİ KÖTÜYDÜ YATAK ALTI TEMİZ DEĞİLDİ
KONUM MANZARA ÇOK İYİ ODA SICAKLIĞI MÜKEMMELDİ
Konaklama tarihi: Ocak 2026
Değerlendirme tarihi: 28 Kasım 2025
Ülkü
TürkiyeTuvalet banyo inanılmaz derecede havasızdı. Hava alması adına çoğunlukla kapıyı açık bırakmak zorunda kaldım. İnanılmaz yoğun bir rutübet kokusu vardı banyoda. Ona kesinlikle çözüm bulmalılar. Duşu temiz gelmediği için 2 günlük makedonya ziyaretimde duş almamayı tercih ettim. Bir de nevresimde yırtıklar vardı, çok temizde gelmedi. Yanımda yastık kılıfı götürmüştüm biraz daha içim rahat etti.
Konumu çok iyiydi. Turistlik yerlere maksimum 5-10 dakika yürüyerek. O yüzden tercih edebilirsiniz. Ben tek başıma kaldım. Bir kadın olarak güvenli geldi, şifreyle giriş yapılıyor 2 kapıdan da. Oda kapısı için anahtar veriliyor. Kasım’ın sonunda gittim ve ısıtmayla ilgili hiçbir problem yaşamadım klimayı açmama bile gerek kalmadı çok sıcak bir odaydı. Çoğunlukla pencereyi açık bıraktım.
Konaklama tarihi: Kasım 2025

Değerlendirme tarihi: 12 Ekim 2025
Yıldızer
TürkiyeBurası otel değil, iş yerinden bozma konaklama odaları! Temizlik çok iç açıcı değildi!
Mekan çok merkezi. Ve darko isimli çalışan otopark olsun karşılama olsun çok yardım etti 🙏
Konaklama tarihi: Ekim 2025
Değerlendirme tarihi: 27 Eylül 2025
Ömer
TürkiyeKahvaltı dahil değildi. Odada mini buzdolabı ve kettle yoktu. Klima etkisizdi, klima çalışıyor gözüküyor ama odayı soğutmuyordu. Yatakların başucunda bulunan prizler çalışmıyordu. Resepsiyon yoktu. Girişi whatsappta verdikleri talimatlarla yaptık.
Konum olarak meydan neredeyse.(Eklediğim fotoğrafta sağ üstte mavi ADMIRAL tabelasının altındaki tesis). Oda ve çarşaflar çok temizdi. Sıcak su ve duş imkanı mevcuttu.
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 21 Eylül 2025
Aldemir
Türkiyeİnsanlar gayet sıcak kanlıydı nasıl giderseniz öyle karşılanırsınız
Konaklama tarihi: Ağustos 2025
Değerlendirme tarihi: 18 Eylül 2025
Sedat
TürkiyeOtopark var diye okumuştum odayı alırken. Belki ben atladım tam karşısında günlük 10 euraya otopark varmış. Otelin otoparkı aslında yok. Birde araçla gelenlere küçük bir uyarı. Otelin ve otaparkın sokağına girişi bulamadık. Senebide soğanı başındaki levhada sağa donuş yapılma diyordu. Epey turladık başka bir giriş varmı diye ve başka kapalı otoparka bıraktıl aracı. Fakat herkes sağ dönüş yapıyormuş. Birde banyoların bence yenilenmesi çok iyi olur.
Lüks aramayan tatilciler için iyi bir seçenek, temiz yatak sıcak su olması yeterli geldi. Kahvaltı ve oturma alanı manzarası muhteşemdi. Meydanın hemen yanında olması büyük avantaj her yere yürüyerek rahatca ulaşabiliyorsunuz. Biz 2 aile isik ve çok rahat ettik. Yine gelsem tercih edebilirim.
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 18 Ağustos 2025
Acar
TürkiyeOtel 6. Katta ama asansör 5. Kata kadar gidiyor
Konaklama tarihi: Ağustos 2025
Değerlendirme tarihi: 7 Temmuz 2025
Bahar
TürkiyeKahvalti yoktu, ama rezervasyonda var yaziyordu
Kahvalti yoktu
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 23 Haziran 2025
Kübra
TürkiyeTesisin konumu harika. Meydana 100 metre. Çalisanlar guler yuzlu. Genel olarak temizdi.
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 18 Mayıs 2025
Serkan
Türkiyeotel biraz eskiydi. ozellikle de banyo kısmı.
konumu mükemmel
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 15 Şubat 2025
Seher
TürkiyeOdanın temizliği ve bakımı daha iyi olabilirdi. Banyoda gider kokusu vardı ve temizlik yetersizdi.
Konumu mükemmel. Görmek isteyebileceğiniz heryere ortalama yürüme mesafesinde. Cafeler restorantlar ve marketlere rahatlıkla gidebilirsiniz. Çalışanlar kibar. Tesise ulaşım bilgilendirmesi açıklayıcıydı. Odanın ısınması gayet iyiydi.
Konaklama tarihi: Şubat 2025
Değerlendirme tarihi: 7 Şubat 2025
Emel
TürkiyeOtelin yeri çok güzel tam meydanda heryere yuruyebiliyorsunuz
Konaklama tarihi: Şubat 2025
Değerlendirme tarihi: 16 Kasım 2024
İnci̇
TürkiyeÇarşaf ve nevresimler daha yeni olabilirdi.
Otelin konumu harika. Ana meydanın hemen yanında, tarihi Taşköprü ve eski çarşıya çok yakın. Etrafta pek çok restoran, cafe ve pub var. Geç saatte check in yapmamıza rağmen otele yerleşmemiz için her türlü kolaylık sağlanmıştı. Gün içinde otelin yerini çok güzel tarif eden bir video almamız harikaydı.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Değerlendirme tarihi: 3 Eylül 2024
Matuzalem
Türkiyeİş merkezinin en üst katı olduğu için bulmak zaman alabiliyor. Aşağıya daha fazla dikkat çeken tabelalar koymak lazım.
Otel bir iş merkezinin en üst katında, Makedonya meydanının dibinde. Oda ihtiyacı karşılıyor, yatak rahat. Fiyat-performans anlamında gayet iyi.
Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024
Demir
TürkiyeKonum çok iyi. güleryüzlü ve yardımsever insanlar çalışıyor. manzara çok iyi
Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024
Tuğbay
TürkiyeOdalar orta derece. Çocuklu aileye uygun değil.
Konum güzel.
Değerlendirme tarihi: 14 Temmuz 2024
Özden
TürkiyeHavlular yırtık klima Nuh nebiden kalma soğutması uzun zaman alıyor
Merkezde
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Değerlendirme tarihi: 24 Haziran 2024
Feyzullah
TürkiyeBinanın 6. katında. Asansör 5.kata kadar çıkıyor.
kahvaltı yok. oda klasik eski bir şehir oteli. Şehir meydanına 30 m. mesafede. Konum harika.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 15 Şubat 2024
Burçe
TürkiyeGenel olarak yapı eskiydi bazı odalar rutubet kokuyordu. Sıcak su termosifon organizasyonu zordu. Sürekli resepsiyon yok bir apartmanın bir katını otele çevirmişler tek olsam korkardım ama kalabalıkla kalınabilir
Tesisin konumu gerçekten olağanüstü
Kemer, Türkiye
İstanbul, Türkiye
Prag, Çek Cum.
Austin, ABD
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi