2. Malta hodnocení hotelů
  3. Malta hodnocení hotelů
  4. Marsaskala hodnocení hotelů
Malta Marsaskala Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „Velmi klidné místo, apartmán byl čistý, uklizený, vše naprosto bez problémů fungovalo, každý pokoj tichou klimatizaci, kousek ke koupání a jednoduchým nákupům potravin.“

• Cerviola Hotel Průměrné hodnocení: 8,3

„Nádherné, luxusní ubytování s balkonem, střešním bazeném a spousty lehátky. Hned u autobusové zastávky. Milý personál, výborné snídaně.“

• „Prostorné ubytování, dvě koupelny a pračka, kterou jsme uvítali. Dva balkóny, sušák.“

• Portside Lodge Průměrné hodnocení: 9,2

„Ubytovani bylo presne jako na fotografii...vse pekne ciste,nove...cely ubytovaci dum je primo v centru vesnicky...k zastavce MHD cca 1minutu,stejne tak bary a restaorace.S timto ubytovanim jsme byli velice spokojeni.“

• Sensi Hotel Průměrné hodnocení: 7,9

„Měla jsem rezervovaný pokoj pro jednoho, byl dostačující, ale k mému štěstí mi druhý den přestala fungovat elektřina, a tak mě paní z recepce přesunula do jiného pokoje - třílůžkového s výhledem na moře, což bylo skvělé! Cítila jsem se tam moc hezky, personál vždy usměvavý a ochotný.“

• Casa Rosanna Malta B&B Adults only 16 plus Průměrné hodnocení: 9,1

„Vynikající snídaně“

• Artists' Nest Průměrné hodnocení: 9,4

„Irene je skvělá a milá, starala se o nás jako o vlastní! Vybavení bytu a celkově pokojů je skvělé. Jednu chybu to mělo, udělala jsem chybu při plánování výletu a naplánovala jsem ho krátký!😀“

• Casa Rosanna Malta B&B Adults only 16 plus Průměrné hodnocení: 9,1

„Luxusní snídaně, umístění nemovitosti.“

• Cerviola Hotel Průměrné hodnocení: 8,3

„V hotelu Cerviola bylo všechno perfektní.“