Se primært indhold

9,3

• Gratis wi-fi

9,2

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

• Par
    • Juniorsuite med pooludsigt
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Der kunne godt være flere køkkenredskaber

Dejlig store lejligheder, skønt med terrassen. Hyggeligt område og perfekt til hvad man behøver. Vi elskede træningslokalet. Placering i forhold til byen var skønt for os, nemt at komme rundt.

Overnattede: februar 2025

• Anmeldt: 21. februar 2026

7,0
    "Skønt sted, og lidt feedback 😅"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Suite med egen swimmingpool
    • 6 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Der var en del mangler desværre, men dette er ren feedback, og vi kommer helt sikkert tilbage en anden dag. 🫶 Men, for det første synes jeg ikke det fremgår tydeligt nok, at her ingen service er overhovedet. F.eks regnede vi med at vi kunne få skiftet et håndklæde eller få rene karklude i løbet af ugen, altså at der var en eller anden form for housekeeping. Det er jo helt fint at der ikke er, det ville jeg bare gerne have vidst, så man kunne have pakket lidt i kufferten. F.eks karklude og viskestykker. Selv skraldeposer og toiletpapir måtte vi ud at købe. Der var lige til et par dage i lejligheden da vi ankom, men det blev pludselig en halvlang og dyr indkøbsseddel. Igen, det er jo helt fint, hvis man bare vidste det så man kunne have vurderet om det var det rette sted for os. Køkkenet var ikke rigtig rent. Der manglede helt bestemt en deep-clean, og så kunne køkkenredskaberne godt trænge til en udskiftning. Panden var så skæv og slidt, at det var svært at stege et æg. Og det ville også være fedt hvis alle lamperne virkede. Der var også for lidt service, altså kopper og tallerkener, så man måtte vaske op konstant. Vi er en familie på 3, og der var kun en seng til 2, den sidste skulle sove på sofaen. Men der var ikke dyne og sengetøj, så det brugte vi også tid på at få styr på. Med alt den plads, kunne det være skønt hvis der var en reel ekstra seng, eller at sofaen var en sovesofa, som kunne trækkes ud, så person nummer 3 ikke skal føle sig som en gæst på ferien som crasher på sofaen. Men Tulum er skøn og jeg kan helt sikkert anbefale stedet, der er bare lige et par småting som feedback.

God placering, smuk lille oase og dejlig rummelig lejlighed. Vi valgte en lejlighed med egen pool, og det var super, da de fælles pools ikke lignede noget der sådan rigtigt blev brugt. Vi lånte stedets cykler, og det kan klart anbefales, for området er virkelig hyggeligt. Vi havde ellers lejet en bil, men den var faktisk unødvendig hvis man godt kan lide at cykle. Vi fandt hurtigt smutveje, så man ikke skulle ud og cykle på hovedvejen. Den kontakt vi har haft til personalet har været behagelig, og området og stedet har føltes trygt og rart.

Overnattede: februar 2026

Her vises 1 - 3

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!