Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

7,7

• Gratis WiFi

5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 4

• Beoordeeld op: 8 november 2025

7,0
    Prima hotel
    • Stel
    • Underground Floor Ocean view
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het was niet heel schoon, warm water deed het niet meteen en duurde erg lang voor je kon douchen.

Fijn zwembad, vriendelijk personeel en goeie ligging aan zee

Verbleven in november 2025

• Beoordeeld op: 24 september 2023

5,0
    Voldoende
    • Stel
    • Kamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten

Prijs viel hoger uit doordat ze de prijs van boeking.com in dollars omrekenden naar pesos via hun eigen koers die een stuk ongunstiger was dan de werkelijke koers. Dit terwijl de prijs sowieso al hoog was voor wat je krijgt. Tuurlijk is het een tweesterren hotel op een duurder eiland maar incl onvriendelijk ontvangst was het het geld echt niet waard. Bij aankomst moesten we 10min wachten tot iemand bij de balie kwam om ons in te checken. Deze persoon was niet aardig en niet behulpzaam. Het leek echt alsof ze geen zin had in haar werk. Niet bepaald een gastvriendelijke uitstraling. Het zwembad zag er van een afstand leuk uit, maar als je dichterbij kwam zag je dat alle bedjes oud waren. Ook was er amper privacy aangezien er nog een voetpad achterlangs liep en mensen direct op het zwembad en de ligbedjes keken. Verder zaten er veel muggen rondom de incheckbalie, wat het wachten op het personeel onaangenaam maakte. Ook was het niet echt duidelijk dat dit de incheckbalie was (er stond geen bordje en er was niemand aanwezig).

Mooi uitzicht vanuit de kamer. De kwaliteit was over-all prima, maar er was absoluut geen enkele moeite gedaan om wat extra service of gastvrijheid te bieden.

Verbleven in september 2023

• Beoordeeld op: 24 april 2025

5,0
    Voldoende
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in april 2025

Resultaat 1 – 4

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: