Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

8,5

• Ücretsiz WiFi

8,9

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 11 Haziran 2026

Amsterdama gelirsem hiç tereddüt etmeden aynı otelde kalırım
    • İş seyahati
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tek sıkıntısı asansör çok yavaştı

Tesis çok temizdi ve çalışanları çok güleryüzlüydü. Ayrıca lokasyon da çok iyiydi

Konaklama tarihi: Haziran 2026

• Değerlendirme tarihi: 2 Mayıs 2026

• 1 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Çalışanlar ilgil ve yardımsever.Oda temiz, her şey düşünülmüş

Konaklama tarihi: Mayıs 2026

• Değerlendirme tarihi: 29 Nisan 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Lokasyon muhteşemdi, şehrin merkezinde ama çok sessizdi, tertemizdi, her gün temizlik yapıldı, banyo çok büyüktü, her şey çok güzeldi

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 29 Mart 2026

8,0
    Kısa bir Amsterdam kaçamağı için güzel bir seçim
    • 2 gece konaklandı

Fiyat ve servis dengesi iyiydi, sevmediğim bir nokta olmadı beklentimi karşıladı.

Konum çok iyi, metro ve tramvay durakları çok yakın. Müzelere yürüyerek gidilebilir. Çevrede cafe ve restoranlar bulunuyor. Otelin kahvaltı servisi bulunmuyor. Asansör olması güzel, valizi çıkarmak rahat oldu.

• Değerlendirme tarihi: 23 Mart 2026

Her şey harikaydı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Oda çok geniş ferah ve temizdi

• Değerlendirme tarihi: 16 Mart 2026

çok özgür hissettiğim bir tatilin güvenli konaklamasıydı asteriks. tekrar giderim ve tavsiye ederim.
    • 4 gece konaklandı

sevmediğim bişey yok diyebilirim.sadece duvarlar ince ses duyuluyor onu da kulaklıkla çözdüm

konum mükemmeldi,her yere metroyla kısa sürede ulaştım,oda yeterliydi,temizdi,hergün temizlendi odam.yeni tadilat gördüğü için de rahat ettim .

• Değerlendirme tarihi: 14 Mart 2026

Amaterdam da başka bir otel aramaya gerek yok. Fiyat performans harika.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konum muhteşem, çok temiz ve çalışanlar güler yüzlü.

• Değerlendirme tarihi: 27 Ocak 2026

• 2 gece konaklandı

girişte içeceklerden su free olarak belirtilmişti ancak dolapta iki günde de su yoktu. çok memnun kaldık sevmediğimiz birşey olmadı.

Konum mükemmel, otel temiz ve eşyalar eski değildi. Oda yeteri büyüklükteydi, ısınma ya da sıcak su problemi yaşamadık.

Konaklama tarihi: Ocak 2026

• Değerlendirme tarihi: 30 Aralık 2025

9,0
    Otel temiz, personeller ilgili ve otelin konumu çok iyi. Keyifli bir vakit geçirdik.
    • 3 gece konaklandı

Otelin ek binasında kaldık. Ana binada da öyle mi bilmiyorum fakat ek binada merdivenler çok dikti. Çok yüksek katta değildik ama merdivenler yüzünden asansör beklemek zorunda kaldık. Çok büyük bir sorun değildi.

Arkadaşımla beraber Kasım sonu - Aralık başı gibi konakladık. Kahvaltı dahil konaklamadık, temizliği yeterli idi. Otelin konumu çok iyiydi, tramvay istasyonlarından birine çok yakındı. Küçük ve şirin bir oteldi, personeller de güler yüzlü ve anlayışlıydı. Çay ve kahve ikramı vardı. Oda sıcacıktı, Amsterdam soğuğunda bu durumdan çok memnun kaldık.

• Değerlendirme tarihi: 11 Aralık 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

güzel bir otel, tek başıma seyahat ettiğim için kaldığım oda benim için çok yeterliydi, 2 kişi mümkün değil kalamaz. Müzelerin çok yakınında, otelin olduğu sokak çok güvenilir. Popüler mekanlara çok yakın sayılmaz, 20-25 dakika yürümeniz gerekir. Fevkalade temizlikte değil tabii ki, kendi havlunuzu vs getirebilirsiniz. Terlik kesinlikle taşıyın. Odanın içinde kahve makinesi bulunuyor, benim için önemli bi detay. Tekrar geldiğimde ilk tercih edeceğim yerlerden biri. Teşekkürler.

• Değerlendirme tarihi: 8 Aralık 2025

çok memnun kaldım

konumu ve temizliği

• Değerlendirme tarihi: 7 Aralık 2025

9,0
    Tekrar gelirim ama kendi havlumu getiririm.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Banyodaki havlular yeni yıkanmış olsa da daha önceden kalan çamur lekeleri vardı, yıkansa da çıkmamıştı. Bu havluları yüzüme sürmek istemedim..

Genel anlamda odalar çok güzel, banyoları temiz, çalışanlar ilgili. Üstelik konumu merkeze ve metroya çok yakın, bu da gerçekten büyük bir avantajdı. Yek bir kadın olarak seyahat yapmak için güvenli.

• Değerlendirme tarihi: 15 Kasım 2025

Çok memnun kaldık
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bulunduğu sokak çok güzel sakin bir yer. Merkeze uzak sayılmaz yürüyerek 10-15 dk.Çok yakında tramvayda var. Oda ve banyo oldukça genişti ve temizdi. Yorgunlukla otele gelince odada bulunan nespresso makinasından kahve içip dinlenmek güzel oldu. Çalışanlar oldukça güler yüzlüydü ve her konuda yardımcı oldular. Ayrıca otelden ayrılırken verdikleri küçük hediye çok mutlu etti. Isınma konusunda problem yok. İnce düşüncelerden diğeri de otelin çıkışında bulunan ücretsiz kullanılan şemsiyeler. Kısacası f/p olarak kesinlikle tercih edilir.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 9 Kasım 2025

9,0
    Bir daha Amsterdam seyahatimde tekrar tercih edebileceğim bir otel.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odamın ayrı bir binada olduğu bilgisi verilmedi. Resepsiyon olmayan yan binada yalnız başına konaklamak ilk başta biraz ürküttü. Ama sokak genel olarak sakin bir sokaktı. Sonraki günler alıştım.

Tramvaya, müzelere oldukça yakın, dam square yürüyerek 25 dk, ancak tramvay durağı hemen otelin bulunduğu sokağın sonundaki caddede. Oda temizliği ve büyüklüğü tek başına konaklamak için oldukça yeterli.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 8 Ekim 2025

BİR DAHA GITSEN GINE BURDA KALIRIM
    • İş seyahati
    • 1 gece konaklandı

ÇOK TEMİZ , CANA YAKIN PERSONAL .İYİ KONUM , SAKIN , ÇOK RAHAT ,AILE GIBI DAVRANIŞLAR

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 27 Eylül 2025

Oldukça güzel bir otel, konumu da çok iyi
    • 8 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Her şey çok güzeldi. Oda tertemizdi. Bütün çalışanlar güler yüzlü ve yardim severdi. Küçük hediye için çok teşekkür ederim :) bir daha Amsterdam’a gelirsem tekrar burayı tercih edeceğim 👍🏻

• Değerlendirme tarihi: 10 Eylül 2025

Tek başına seyahat edenler için çok iyi bir tercih olabilir.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tek başına konaklayanlar için çok öneririm. Oda küçük ama gayet yeterli. En önemlisi çok temiz. Ben her yere yürüyerek gittim ancak metroya ve toplu ulaşımın da hemen yakınında. Öneririm.

• Değerlendirme tarihi: 9 Eylül 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Metro durağına yakın oldukça temiz bir otel. Ben eylül ayında kaldım klimanın olmayışı sorun olmadu. Dom meydanına metro ile 1 durak müzelere tramvay ile bir durak

• Değerlendirme tarihi: 31 Temmuz 2025

• Ekonomik Tek Kişilik Oda - Özel Banyo Koridorda
    • 5 gece konaklandı

Temizlik saatini biraz daha ileri alsalar daha iyi olabilir. Birkaç gün geç kalktığım için temizlik saatini maalesef kaçırdım. Odanın içine keşke tek kullanımlık terlik koysalarmış. Tüm gün ayakkabı kullanmak bir yerden sonra yorucu olmaya başladı. Keşke odaların içine mini buzdolabı koysalarmış. Akşam döndüğüm zaman odada soğuk su aradım. Fiyatları biraz daha uygun olabilirdi ama tekrar gelirsem yine burayı tercih ederim. It would be better if they moved the cleaning time a little later. Unfortunately, I missed the cleaning time because I woke up late a few days ago. I wish they'd put disposable slippers in the room. Wearing shoes all day gets tiring after a while. I wish they had put mini fridges in the rooms. When I got back in the evening, I looked for cold water in the room. The prices could have been a little more affordable, but if I come again, I would choose this place again.

Amsterdam'a ilk defa geldim. Kalacak yerler konusunda kafam çok karışmıştı ama iyi ki burayı tercih etmişim. İlk başta tuvalet ve banyo odanın içinde olmadığı için tereddüt etmiştim ama beni etkileyecek herhangi olumsuz bir durum olmadı. Katlar genellikle çok sakin olduğu için diğer kalan insanlarla pek karşılaşmıyorsunuz. Şehir merkezine oldukça yakın yürüyerek bile gidebilirsiniz ama yürümeyi tercih etmezseniz de otelin hemen yakınında metro ve tramvay durağı bulunmakta. Oteldeki çalışanların hepsi oldukça tatlı, yardım sever ve güler yüzlüydü. Etrafta gidebileceğim yerler hakkında bana birçok öneride bulundular. Yardıma ihtiyaç duyduğum an hemen yardımcı olmaya çalıştılar. Geri dönüş uçağım geç saatte olduğu için valizlerimi otelde bırakmam gerekmişti ve bunun için otelde ayrı bir valiz odası bulunmakta, eğer check-in saatinden erken gelecekseniz ya da check-out saatinden sonra çıkacaksanız valizlerinizi bu odaya bırakabilirsiniz. Verdiğiniz ufak hediye için de teşekkür ederim. This was my first time in Amsterdam. I was very confused about where to stay, but I'm so glad I chose this place. I was initially hesitant because the toilet and bathroom weren't inside the room, but I didn't experience any negative effects. The floors are generally very quiet, so you don't encounter many other people. It's quite close to the city center, and you can even walk there, but if you prefer not to walk, there's a metro and tram stop right next to the hotel. All the hotel staff were very sweet, helpful, and cheerful. They gave me plenty of suggestions for places to visit in the area, and whenever I needed help, they were quick to help. Since my return flight was late, I had to leave my luggage at the hotel. There is a separate luggage room at the hotel for this. If you are arriving earlier than check-in time or leaving after check-out time, you can leave your luggage in this room. Thank you for the little gift you gave me, too.

• Değerlendirme tarihi: 29 Temmuz 2025

Amsterdam'a 4.gelişim ve sanırım bundan sonra geleceğim oteli buldum.Kendimi evimde gibi hissettim.
    • 2 gece konaklandı

Sevmediğim bir şey olmadı :)

Personeller çok yardımseverdi. Ne istesek ellerinden geldiği şekilde yardımcı oldular. Otel, oda, banyo, havlular çok temizdi. Konum mükemmeldi.

• Değerlendirme tarihi: 23 Temmuz 2025

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konumu, temizliği, çalışanlarının yardımsever ve güleryüzlü olması çok güzeldi. Bir daha gelirsem kesinlikle burda kalacağım tekrar.

• Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025

9,0
    Harika konum, keyifli seyehat.
    • Küçük çocuklu aile
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odalardaki TV çok eski ve hiçbir kanal çalışmıyordu, interneti zayıftı.

Konumu, çalışanları, temizliği, tasarımı çok tatlı ve keyifliydi.

• Değerlendirme tarihi: 19 Haziran 2025

Herşey harikaydı 🥳

HİÇBİRŞEY

Otel çok güzel bir konumda harika bir sokakta, temiz güvenli çalışanlar yardımsever ve güler yüzlü. Herşey harikaydı. Dördüncü kez geldiğim Amsterdam’da açık ara kaldığım en iyi otel 👍 yine gelicem 🫶

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 18 Haziran 2025

Fiyat performans konaklaması
    • Mobil cihazdan gönderildi

Temiz ve konforlu bir odamı vardı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardım severdi. Müzeler bölgesine yürüme mesafesinde. Aynı zamanda M52 ve tramvaylar ile şehir merkezine ulaşım kolaydı.

Konaklama tarihi: Haziran 2025

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: