Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel CC 3-sterren

Warmoesstraat 42 , Amsterdam Centrum, 1012 JE Amsterdam, Nederland

#233 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3812 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Prachtig plekje alleen jammer van de kamer en de hoge prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel heel weg klein. Zeker voor wat je moet betalen. En het uitzicht was een... muur!

    Het bed sliep heel lekker, goed schoon en super plekje!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Wij hebben, geholpen door het voortreffelijke weer, echt genoten van ons verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien het hotel zich over drie aangesloten panden bevindt maakten we ons wel zorgen om de brandveiligheid. Wirwar van gangen, zeker bij paniek geraak je de weg kwijt. Er is wel algemeen rookverbod in het hotel maar zag toch op de rand van het bad een plekje waar een brandende sigaret had gelegen!

    Mooie duplex kamer, wel met steile trap naar slaapgedeelte maar dicht bij de kamer van de medereizigers op 3° verdieping. Er werd ons de mogelijkheid geboden, gezien de steile trap een kamer op gelijkvloers te nemen maar dat hebben we niet aangenomen. Misten wel enkele haakjes om vb jassen op te hangen. Zeer vriendelijk receptiepersoneel! Het ontbijt in naastgelegen restaurant was eenvoudig maar verzorgd, ook hier zeer vriendelijk 😊

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,0
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de lift kapot is gegaan. En we moeten 5 etages hoog! Er is ons niks aangeboden ter compensatie ! Dat vond ik heel erg jammer.

    Dat je midden in de stad zit!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Bij hotel CC krijg ik waar voor mn geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevraagd om gelieve bovenin een kamer te nemen, kregen we een kamer in de kelder. Dit was eigenlijk geen probleem maar de woonkamer was eigenlijk een loze ruimte. Slecht ingedeeld. Ondanks dit was de slaapkamer netjes en een mooie douche.

    Het hotel heeft een luxe uitstraling die je voor die prijs vrijwel nergens krijgt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    4,6
    dit hotel is een tegenvaller
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geur in de badkamer, geen kast nog kleerhangers voor kledij. kamer zeer klein. Bij het Ontbijt, WATER TE BETALEN en geen keuze voor bvb fruit, yoghurt etc..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    De valies mocht blijven staan zodat wij konden winkelen op...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het personeel geen Nederlands sprak. Beter uitleggen waar we kunnen parkeren let de wagen

    De valies mocht blijven staan zodat wij konden winkelen op het gemak

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,4
    Prima hotel, weinig faciliteiten, goede locatie, te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was bij de naburige Italiaan. Verder prima ontbijt trouwens. De prijs van de kamer was onevenredig hoog

    De kamer was groot en modern ingericht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,3
    De centrale ligging van het hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hebben het ontbijt erbij geboekt. Dit was in een pandje naast het hotel. De kwaliteit van het ontbijt was prima. Wel zou ik er een extra kopje koffie bij gewenst hebben.

    De centrale ligging van het hotel. De kamer was klein maar goed onderhouden. De kameromschrijving klopte exact. Het uitzicht was prachtig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    6,3
    Ons verblijf was zeer leuk in Amsterdam maar het hotel was niet meer dan onze slaapplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht van kamer 315 was prima maar de kamer is veel te klein en al zeker niet conform de foto s op de site ... totale oppervlakte schat ik 10 vierkante meter ... onze kleinste kamer ooit

    Ontbijt is in andere zaak das niet geweldig zeker niet bij sneeuwbuien

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,3
    Goed en zeker het boeken waard
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren niet echt hard of zacht, maar je voelde de veren in het matras.

    De ligging centraal in het centrum en je hebt totaal geen last van het stadsrumoer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Top verblijf maar te kleine kamer voor dat budget!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer in verhouding met de prijs!

    Alles was piekfijn in orde. Geen commentaar op te geven! Maar de kamer was klein, heel klein voor de prijs die we betaalde. En we kregen dan al een grotere kamer dan we eigenlijk hadden geboekt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,1
    Vermoeiend maar interessant!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt in pand naast hotel. Vriendelijk geserveerd, maar geen buffet zoals in bevestiging. Keuze tussen 3 standaard ontbijtjes. Extra broodje of extra koffie ook extra betaling... Verlichting in kamer en badkamer beneden peil. Gordijntjes een en al rimpel; gewassen & flink gezwierd? Grote waterkoker maar kan niet onder kraantje, dus vullen in douche...

    Bedden waren uitstekend; heel goed geslapen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,3
    goed als je niet te veel in je kamer vertoeft en 's avonds onmiddellijk in slaap valt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was niet in het hotel zelf. Maar bij de Italiaanse buren waar men uit 3 menuutjes kon kiezen met 1 koffie en 1 fruitsap. Een tweede tas koffie moest je bijbetalen. Onze kamer was zeker geen "grote deluxe kamer" zoals geboek. Uitzicht op een binnenplaats met afzuigsystemen, airco, de keuken (van de buren). Ook gebruik van tapisplain is niet zo hygienisch (en vuil)

    hotel goed gelegen nabij vele bezienswaardigheden. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Spijtig dat de meesten er enkel engels spraken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    We hebben volop genoten van het prachtige Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel ligt in een zeer drukke straat, met 's nachts veel lawaai. Het ontbijt was geen buffet waar je zelf kan nemen wat je het liefst eet, alle dagen eieren is teveel.

    De ligging was zeer goed. Het personeel was vriendelijk maar sprak toch geen Nederlands.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Perfecte locatie, alles dichtbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg smal, kamer erg klein Het personeel kan geen Nederlands wat ik erg raar vind als je in Nederland op vakantie bent

    Perfecte locatie, alles dichtbij

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,4
    airco op kamer, ligging was goed niet ver van station en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was veel te klein ontbijt moest ik nemen in een restaurantje ernaast waar je keuze had uit 3mogelijkheden en niet zelf een ontbijt samenstellen

    airco op kamer, ligging was goed niet ver van station en midden in een buurt vol restaurants cafés, winkeltjes en niet zover van andere bezienswaardigheden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,4
    Prijs/kwaliteit slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen faciliteiten/ geen ontbijt/ geen parking ( ik had vooraf mail gestuurd nr hotel voor info over parking dichtbij, maar geen reactie gekregen)kamers aan voorzijde heel veel straatlawaai snachts. Prijs/kwaliteit erg slecht! 100 eur per persoon per nacht om enkel (slecht )te kunnen slapen is belachelijk veel! Ik heb 800 eur betaald voor 4 personen 2 nachten in 2 kamers! Daar heb je nu een reis naar Turkije of het zuiden voor.

    Locatie / goed bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,3
    Hotel in het centrum, propere kamers, goed onderhouden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie was niet echt vriendelijk. ..het merendeel toch niet . Ze spraken ook geen Nederlands hetgeen vreemd overkwam vermits je in Nederland logeert .

    Hotel in het centrum, propere kamers, goed onderhouden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Een toeristenhotel voor een lager budget. Drukke ligging (uitgangsbuurt) , wel proper!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt op een andere locatie, diende cash betaald (kon niet met bankkaart niettegenstaande het boeken wel met de kaart kon) Receptioniste gewoon weg onvriendelijk. Enkel de Engelse taal machtig en een zucht was nooit ver weg. Op dat moment was het totaal niet druk aan de receptie. Interieur van lobby...kil!!!

    Propere kamers!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op, als je een kamer aan de straatzijde toegewezen krijgt kun je hinder ervaren van het uitgaanspubliek in de Warmoesstraat. Wij vonden het niet storend, maar dit is voor iedereen verschillend.

    De locatie was geweldig. Midden in het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enge gangen met veel extra trapjes en opstapjes. Dit is niet zo handig als je een koffer/trolley bijhebt.

    Zeer centrale ligging. Hoewel het hotel in een zeer drukke en onaangename straat ligt, hebben we geen last gehad van lawaai.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    4,2
    DIT HOTEL IS NIET AANGEWEZEN OM NOG KAMERS TE VERHUREN TOCH...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    DIT HOTEL IS NIET AANGEWEZEN OM NOG KAMERS TE VERHUREN TOCH NIET DE KAMER DIE IK HAD ER WAS GEWOON GEEN RUIMTE OM U TE DRAAIEN EN ZEKER NIET MET TWEE EEN KLEDINGKAST WAS ER NIET OMDAT DE KAMER TOTAAL MAAR EEN OPPERVLAKTE HAD VAN 1 1/2 BED -SLAAP ,BAD EN WC SAMEN

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer was zo scheef dat je uit bed rolde( niet overdreven). Leek de schuine scène uit alles mag op zondag. ontbijt was karig, brandalarm hing uit de muur.

    De afstand tot het centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    5,8
    toplocatie, propere kamer, maar klein en dat was het!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zeer klein, geen plaats om als koppel in een zeteltje te zitten, geen radio aanwezig, uitzicht op verschillende muren met een arsenaal aan airco-machines waardoor heel veel lawaai, zelfs met venster dicht.

    de centrale ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    5,8
    Ik heb nog nooit - ondanks het veelvuldig dienstreizen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb nog nooit - ondanks het veelvuldig dienstreizen tijdens mijn loopbaan van meer dan 25 jaar - zo een kleine kamer (kamer nr 006) gehad. De prijs was ook niet in verhouding tot die grootte (nu, ja eigenlijk "kleinte").

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,1
    Perfecte locatie, schone kamer, en vooral de aangeboden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was het enige wat mij tegenviel. In Nederland vind ik dat er op z'n minst geprobeerd moet worden om de Nederlandse taal te voeren.

    Perfecte locatie, schone kamer, en vooral de aangeboden bagage opslag nadat wij uit waren gecheckt was fijn!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,1
    Gewoon leuk/gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Middenin in centrum en dus veel lawaai. Voor een goede nachtrust zou dubbel glas ramen een meerwaarde geven.

    Zeer centraal gelegen in centrum en dus geen gedoe met taxi of openbaar vervoer. Geen ontbijt maar er zijn veel mogelijkheden in directe omgeving

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    prima, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen koelkastje op de kamer aanwezig was.

    De kamer was mooi en ruim genoeg (deluxe tweepersoonskamer). Mooie badkamer en goed uitzicht (op het water). Lekker rustig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    een normale citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    niets echt

    geen ontbijt genomen. Kamer was basic

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    kamer waren goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    airco werkte niet zoals het hoorde

    kamer waren goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Was top, zou zelf zo'n hotel beginnen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was top, zou zelf zo'n hotel beginnen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Kwaliteit van het bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje duur voor kleine kamer.

    Kwaliteit van het bed. Goed geslapen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    voor 1 nacht prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg kleine kamer en bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,5
    Het uitzicht vanuit de kamer was geweldig!
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet te goed kijken waar vlekken/stofophopingen zijn, oppervlakkig is het wel schoon.

    Het uitzicht vanuit de kamer was geweldig!! Zie foto.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,5
    Volgens onze verwachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was ok propere kamer net alles wat we nodig hadden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    6,7
    Prima kamer en comfort
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet Nederlandstalig personeel

    Prima kamer en comfort

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,3
    Ligging
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers voor een hoge prijs

    Ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    De locatie en hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaakpersoneel die onterecht al veel eerder dan de uitchecktijd meerdere malen de deur hebben opengedaan.

    De locatie en hygiëne.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    De locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Prima kamer!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming kon ik niet bijstellen waardoor ik het ‘s nachts veel te heet had!

    Prima kamer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Locatie prima, kamers waren schoon.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie prima, kamers waren schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    Kamer was erg mooi!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt bij een slecht restaurant.

    Kamer was erg mooi! Uitzicht over het water.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    de locatie is goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen ontbijt in het hotel mogelijk... Geen parkeerplaatsen of hulp bij...

    de locatie is goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merke

    Vriendelijk goed gelegen hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Heel goed hotel, goede locatie proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid rondom anders niets

    De locatie, propere kamers. Leuk hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    Het was aangenaam.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nog niet gerookt worden in de kamer

    De kamer was comfortabel, vriendelijk personeel,top locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    Vriendinnenweekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg klein, we pasten niet in de bedden. Als je langer bent dan 1.70 pas je niet in het bed

    De ligging van hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    2,5
    Het hotel is met de auto niet bereikbaar, heeft geen eigen parking ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Vuile kamers , slecht onthaal, geen parking , geen ontbijtruimte, kamer inclusief badkamer 12 m2 , vuile ramen , veel lawaai en overdreven duur

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    goede schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goede schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    Het ontbijt, prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Goeie locatie , prijs prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,8
    Mwahh
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne op de kamer

    Het uitzicht op het water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit viel tegen, te duur voor zo'n kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer

    Kamer erg klein en smal, douche prima, personeel prima, geen ontbijt genomen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    Afstand centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil onder bed. Kleine badkamer. Bloed op bed. Echt vuil

    Afstand centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Roken een lichte wietgeur in de gang van het hotel, geen andere negatieve dingen opgevallen.

    Uitzicht op het water was zeer mooi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Te kleine kamer, lawaai op de hal, badkamer niet grondig gepoetst, buurt was zeer druk en veel overlast van coffeshops

    Matras was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De draaiende motor op de gevel gaf veel lawaai Dus slecht geslapen op kamer 004

    Alles was in orde top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Het uitzicht was niet mooi
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we niets konden drinken in het hotel

    Het uitzicht was niet mooi Was heerlijk om te slapen o dankzij drukke straat

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is veel te hoog voor zo een kamertje. Ik had met ontbijt geboekt maar zat er niet bij!! Stonk op etage naar wiet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,4
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai, vroeg uitchecken wegens rolstoel en lift onderhoud

    Centraal gelegen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,8
    ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer in de kelder, gerenoveerd maar chaotisch, receptie onpersoonlijk.

    ligging in het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    3,3
    Er is geen gelegenheid tot ontbijten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte locatie, tussen pubs en sexshops. Lagen aan straatkant, geluidsoverlast tot s morgens vroeg.

    Er is geen gelegenheid tot ontbijten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    5,8
    Bijna niemand spreekt Nederlands
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna niemand spreekt Nederlands

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,9
    Zeer leuke kamer, wij hadden kamer met zicht op de grachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen ontbijt beschikbaar is

    Ligging van het hotel is super

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,2
    goed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed geen klachten...

    Kamers waren zeer goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,8
    Uitzicht over het water.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV-beeld vreemd; veel te breed.

    Uitzicht over het water. Mogelijkheid om bagage te stallen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht wifibereik in de kamer, heeel kleine kamer voor die prijs.

    De netheid van de kamer en de locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    6,3
    Genieten midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamer met erg weinig ruimte om iets op te hangen en op te bergen, hygiene, verwarming

    Goede bedden, prima locatie, lift aanwezig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    4,2
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer - geen faciliteiten - airco lawaaierig - lift tijdelijk stuk - smalle trappen. Rumoerig. Te duur.

    Ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Prachtige locatie
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco bleef irritant piepen in de nacht.

    Prachtige locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    5,0
    Locatie midden in het centrum top, hygiene is ruk !
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er vies en smoezelig, geen ontbijt , zeker als je bedenkt dat je €198,- per nacht betaald!

    Dat we zaterdag weg gingen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Het bed was uitstekend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer

    Het bed was uitstekend !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,7
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel sprak Engels terwijl we gewoon nederlanders waren.

    De kamer was netjes en de douches ook.

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel CC

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: