Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Overijssel
  4. Hotelbeoordelingen Denekamp
  5. Beoordelingen van Hotel De Schout

Beoordelingen over Hotel De Schout 4 sterren

Burg. Hoogklimmerstraat 2, 7591 ET Denekamp, Nederland

#2 van de 5 hotels in Denekamp

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 860 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,0

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

  • Beoordeeld op: 2 februari 2023

    9,0
    Erg genoten van de omgeving, de mooie kamer en het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van de bedden schoven bij het minste of geringste uit elkaar.

    Prima ontbijt. Prima locatie midden in het centrum.

    Verbleven in februari 2023

  • Beoordeeld op: 30 januari 2023

    10
    Warme welkome ontvangst door Shene "DE" Receptioniste en alles kunner van Hotel de Schout
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    NVT

    "De MEER dan WARME VRIENDELIJKE ONTVANGST" van "SHENE" onze FAVORIETE Receptioniste bij ontvangst en inchecken We hadden gelijk het gevoel ontzettend "WELKOM" te zijn, door deze vriendelijkheid komen we weer terug. Ook de Serveersters en Gastheer in het Restaurant "EEN DIKKE TIEN" Heerlijk gegeten door een "CHEF" die verstand en kennis heeft van wat hij maakt de "Liefde en Passie proef en beleef je in zijn (vlees)gerechten wij hopen dat hij er 3 juni nog is, Ook zijn we Ontzettend verwend door het Heerlijke en geweldige ontbijt, ruime keuze in alles en echte vers gemaakte scrambled eggs !!!!! Ook de ontbijt serveersters "EEN DIKKE TIEN" WE HEBBEN GENOTEN !!!!! TOT ZIENS OP ZATERDAG 3 JUNI !!! LIEVE GROETEN UIT FRIESLAND Tim & Corina

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 27 januari 2023

    9,0
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze beoordeling is verborgen omdat het niet voldoet aan onze richtlijnen.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2023

    9,0
    uitstekend hotel met meerdere inpandige restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘s nachts was er geen mogelijkheid een raam te openen.

    prachtige kamer

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 20 januari 2023

    8,0
    Prima hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming in de badkamer niet apart te regelen. Je moet de slaapkamer verwarmen anders werkt de verwarming in de badkamer niet. Nou, we houden van een koele slaapkamer maar warme badkamer, lastig dus!

    De vriendelijke ontvangst en de hele positieve benadering door alle medewerkers. Het lekkere eten.

    Verbleven in november 2022

  • Beoordeeld op: 18 januari 2023

    10
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We missen stopcontacten bij het bed om de telefoon op te laden. In deze tijd wil iedereen zijn telefoon s'nachts opladen

    Heerlijke grote kamer, fijne sauna, goede bedden, vriendelijk attent personeel

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 16 januari 2023

    9,0
    top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het is jammer dat ze geen fitness of sauna faciliteiten hebben

    het is een heerlijke ruime kamer, die schoon en netjes is. de verlate check-out was ook heerlijk! ideaal dat je het eten wat je bij Mr Major gegeten hebt op je kamer rekening kan zetten. het personeel is erg vriendelijk en het was ook erg fijn dat je koffie en thee kon pakken uit de gezamenlijke ruimte.

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 15 januari 2023

    10
    Heerlijk comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    We hadden een prachtige ruime kamer, sfeervol ingericht. Mooie badkamer. Heerlijk ontbijt. Behulpzaam personeel. Restaurant de Wethouder is een aanrader.

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 14 januari 2023

    10
    Uitstekende kamer met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was weer uitstekend

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 10 januari 2023

    10
    Geweldig verblijf bij de Schout
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets kleins. We hadden graag een koelkastje gehad

    Ruime mooie kamer

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 8 januari 2023

    9,0
    Goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ruime kamer met balkon. Temperatuur in de kamer prima zelf te regelen. Vriendelijk personeel. Fijne service in de hal: gratis koffie en leuke gezelschapsspellen.

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 8 januari 2023

    10
    ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ruimte

    Verbleven in januari 2023

  • Beoordeeld op: 1 januari 2023

    10
    super
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    mooie kamers mooie ligging geen klappende deuren leuke zitjes voor koffie of een spelletje vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 31 december 2022

    9,0
    aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    mooie, grote kamer. aparte ruimte voor een gratis kopje koffie of thee, prima ontbijt.

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 31 december 2022

    8,0
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het verkeer

    de locatie. midden in Denekamp

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 25 december 2022

    9,0
    fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hoge tafel en stoelen in restaurant

    ruime kamer en goede locatie

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 21 december 2022

    9,0
    In dit hotel kom ik zeker terug. Een echte aanrader.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks.

    Het verblijf in De Schout is uiterst comfortabel. Ruime kamer. Gezellig restaurant bij het hotel.

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 19 december 2022

    9,0
    het was weer helemaal top eten in het restaurant was heerlijk,Mr.Major een aanbeveling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de warmte op de kamer,de temperatuur bleef te laag.

    het was wederom een prima verblijf kamer ruim bedden waren goed. Als enig minpuntje was voor ons de temperatuur op de kamer maar wij zijn een heel warm huis gewend dus misschien een verkeerde graad .meter.

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 15 december 2022

    9,0
    Heel goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons niks

    De locatie zo in het centrum

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 14 december 2022

    10
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    Ruime mooie kamer, heel vriendelijk personeel en prima restaurants!

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 13 december 2022

    10
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    net

    ruime kamers met koffie en thee faciliteiten

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 12 december 2022

    8,0
    Leuk hotel, met fantastisch ontbijt, op een leuke lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Sauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel niet echt tegen maar was wel fris op de kamer. Maar de mensen bij de receptie hebben het goed opgelost.

    Ligging hotel, en het ontbijt.

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 11 december 2022

    8,0
    Goed verblijf gehad, positief verrast. Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan echt iets moet bedenken dan was het de douchekop die een wat zachte straal heeft maar dat is dan ook het enige minpuntje aan ons verblijf.

    Positief verrast! Kamer is ruim en netjes. Personeel vriendelijk en correct. Italiaans restaurant via het hotel te bereiken, heerlijk gegeten.

    Verbleven in december 2022

  • Beoordeeld op: 8 december 2022

    8,0
    Dit is een goed verblijf om tegen de ochtend terug fris voor de dag te kunnen komen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur in de kamer was aan de lage kant waardoor het te koud was om te slapen zonder extra deken. Er was een airco aanwezig maar dit duurt toch een eindje tegen dat de ruimte op temperatuur gekomen is.

    We zijn pas vrij laat op de avond aangekomen. Er was niemand meer aan de receptie maar door duidelijke instructies aan die balie konden we terecht aan de bar waar vriendelijk personeel ons correct bediend heeft.

    Verbleven in december 2022

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: